POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Ymmmm...
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 3 Czerwiec 13, 21:58   Ymmmm...

Tak w³a¶ciwie, jak Conquest odszed³, to co bêdzie z PBF'em?
Kto siê nim zajmie?
Kto poprowadzi go do rozwoju?
Znowu bêdzie zapuszczony?

Niech tt22(aka PokeMan) w koñcu zainteresuje siê forum, a nie odkopywaniem tematów, bo zostawienie tego wszystkiego od tak doprowadzi do stanu zapuszczenia...

Dlatego proszê o Opiekuna PBF'u, co zaopiekuje siê tym dzia³em, a nie... troszkê mnie to wkurza, ¿e ten dzia³ zawsze by³ tak jakby... no... olewany ostatnimi czasami...

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 4 Czerwiec 13, 18:33   Re: Ymmmm...

Afil napisa³/a:
Tak w³a¶ciwie, jak Conquest odszed³, to co bêdzie z PBF'em?

Bêdzie sobie istnia³.

Afil napisa³/a:
Kto siê nim zajmie?

Nie wydaje mi siê, ¿e potrzebna jest konkretna osoba do rz±dzenia nim. Je¶li ka¿dy MG bêdzie pilnowa³ sam siebie, to wszystko powinno byæ w porz±dku do mojego powrotu.

Afil napisa³/a:

Planowa³em du¿e reformy PBFa na lipiec 2013, zobaczymy czy czas pozwoli.

Afil napisa³/a:

:chory:

Afil napisa³/a:
Niech tt22(aka PokeMan) w koñcu zainteresuje siê forum, a nie odkopywaniem tematów, bo zostawienie tego wszystkiego od tak doprowadzi do stanu zapuszczenia...

Zgadzam siê.

Afil napisa³/a:
Dlatego proszê o Opiekuna PBF'u, co zaopiekuje siê tym dzia³em, a nie... troszkê mnie to wkurza, ¿e ten dzia³ zawsze by³ tak jakby... no... olewany ostatnimi czasami...

Dzia³ nie by³ olewany, tylko zarz±dzany racjonalnie w stosunku do popularno¶ci gier typu PBF i ruchu na forum.

Co do Opiekuna PBFu - nie moja rola.

Ostatnio zmieniony przez Conquest 4 Czerwiec 13, 18:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 6 Czerwiec 13, 14:34   Re: Ymmmm...

Conquest napisa³/a:
Afil napisa³/a:
Kto siê nim zajmie?

Nie wydaje mi siê, ¿e potrzebna jest konkretna osoba do rz±dzenia nim. Je¶li ka¿dy MG bêdzie pilnowa³ sam siebie, to wszystko powinno byæ w porz±dku do mojego powrotu.

Afil napisa³/a:

Planowa³em du¿e reformy PBFa na lipiec 2013, zobaczymy czy czas pozwoli.

Afil napisa³/a:

:chory:

Afil napisa³/a:

Zgadzam siê.

Afil napisa³/a:

Dzia³ nie by³ olewany, tylko zarz±dzany racjonalnie w stosunku do popularno¶ci gier typu PBF i ruchu na forum.

Co do Opiekuna PBFu - nie moja rola.

No w³a¶nie, nie chodzi³o mi o twoj± robotê, tylko czasy przed Tob±... kiedy PBF sta³ i siê kurzy³, a ka¿dy mia³ go w dupie za przeproszeniem. Gdy obj±³em stanowisko opiekuna, próbowa³em co¶ zrobiæ, ale zosta³em zwolniony z BÓG (o ile istnieje) wie jakiego powodu. No có¿, przebola³em to, ¿e ci±gle by³o to usprawiedliwiane jakimi¶ teoriami z kosmosu, ale troszkê mnie zabola³o gdy nagle dosta³em argument: Zwolnieni zostali wszyscy, a zostali tylko Ci zaufani.
Czy jako¶ tak... ale nie o tym mowa, wiêc...

PBF by³ zapuszczony za czasów PokeMana... by³ i ka¿dy to wie, potem siê tym troszkê zaj±³, ale to za ma³o, no... i nastêpnie odszed³. Potem ty siê wbi³e¶, zacz±³e¶ co¶ robiæ, no i kuniec, odszed³e¶.

Teraz w³a¶nie zg³aszam siê z pro¶b±, by cokolwiek tutaj siê sta³o, jakie¶ zest±pienie, bo do kurwy nêdzy, znowu bêdzie taki sam bajzel, a nawet gorszy.

Administracja olewa forum i tylko archeologuje od czasu do czasu.
MG maj± w g³êbokim powa¿aniu to co siê dzieje, choæ pewnie nie... pewnie s± tak straaaaasznie zajêci, albo obgaduj± to tylko miêdzy sob±. Potem siê narzeka, ¿e dzia³ nie ¿yje... ¶mieszyæ mnie to zaczyna =.=

Sygnatura użytkownika

Byakurai 
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 6 Czerwiec 13, 16:34   

Dude... szko³a siê koñczy... ostatnie oceny trzeba zdobyæ itd,itp i etc wiêc siê nie dziw, ¿e mg nie maj± czasu na racjonalne spo¿ytkowanie go na odpisy. Sam wiem zaniedbuje to, ale w ostatnim czasie nauczycieli chyba pogrza³o. Pos³u¿ê siê nastêpnym wtorkiem - mam wtedy kart z maty, angola, woku, do tego spr z histy i odpowied¼ z bioli. Jak chcesz co¶ zmieniæ w pbf - popro¶ Cona by Ci da³ opiekuna.

Peace

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 6 Czerwiec 13, 21:15   

Jest wiele rzeczy, mo¿na na któr±¶ mniej po¶wiêciæ czasu...
A wiem o tym, ¿e w wiêkszo¶ci przypadków ludzie mog± co¶ po¶wiêciæ, a tylko usprawiedliwiaj± siê koñcem roku.

Sygnatura użytkownika

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 6 Czerwiec 13, 21:37   

Teoretycznie to s³ysza³am, ¿e ocenki nie s± brane pod uwagê na studiach, wiêc... po prostu wyci±gasz te przedmioty, które siê koñcz± w danym roku - resztê wyci±gniesz na spokojnie w przysz³ym roku, a ¶wiadectwo ukoñczenia szko³y bêdzie ¶liczne <3 Zreszt± - jako¶ jeszcze wi±¿ê koniec z koñcem przy dwóch PBF-ach. Da radê? Da. Wiêc nie zwalajta wszystkiego na ocenki.

Czasu trochê jest, aczkolwiek teraz jest ¶rednio okres, panuje rozlu¼nienie, zreszt±, tak jest zawsze. Trzeba trochê poczekaæ, a¿ przyjdzie ten grubszy okres i tyle... chocia¿ rzeczywi¶cie, administracja mog³aby siê lekko zainteresowaæ tym, ¿e brak aktywno¶ci na PBF-ie jaki¶ jest ._. Albo przynajmniej wyznaczyæ osobê, która by da³a radê co¶ z tym zrobiæ.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 8 Czerwiec 13, 13:39   

Afil napisa³/a:

Olewany przez MG i graczy. A co ma specjlalnego tam robiæ admin ? Sensownych odkopów siê nie da tam zrobiæ.

Afil, naucz siê, ¿e wygodniejsze jest cytowanie selektywne, po fragmentach, bo cytowanie postu poprzedniego, to trochê g³upie, a na forum.media2.pl nawet surowo karane.
Afil napisa³/a:
Gdy obj±³em stanowisko opiekuna, próbowa³em co¶ zrobiæ

Ciekawe co... b³agam, ale konkrety proszê.
Afil napisa³/a:
ale troszkê mnie zabola³o gdy nagle dosta³em argument: Zwolnieni zostali wszyscy, a zostali tylko Ci zaufani.

WTF ??
Afil napisa³/a:
PBF by³ zapuszczony za czasów PokeMana... by³ i ka¿dy to wie, potem siê tym troszkê zaj±³, ale to za ma³o

Zapuszczony by³ ZAWSZE. Za ma³o, a co oprócz naboru mo¿e zrobiæ admin ? Za³o¿yæ dzialik na bitwy, z którego NIKT nie korzysta³ ? Masz tê swoj± Wyspê i winne¶ wiedzieæ, ¿e niewiele da siê zrobiæ, gdy 99% zale¿y od ludzi.
Afil napisa³/a:
Teraz w³a¶nie zg³aszam siê z pro¶b±, by cokolwiek tutaj siê sta³o, jakie¶ zest±pienie, bo do kurwy nêdzy, znowu bêdzie taki sam bajzel, a nawet gorszy.

Pierdolamento. Co siê ma dziaæ ? Gdzie ten bajzel ? Wreszcie, podaj definicjê bajzlu, bo eufemizmami siê rzuca, ale konkretów ni huhu.
Afil napisa³/a:
Administracja olewa forum

Administracja utrzymuje forum, olaæ to ola³ Raik. Ten new lay by³ zapowiadany od TRZECH lat.
Afil napisa³/a:
i tylko archeologuje od czasu do czasu.

Nie obchodz± mnie aktualne wie¶ci. Lubiê rzeczy sprzed lat i o tym piszê. Czy ja krytykujê Wasze postêpowanie, ¿e ¿yjecie tylko tym co nowe, tak jak zwykli ludzi ? Szanujmy nawzajem swoje gusta.
Afil napisa³/a:
Potem siê narzeka, ¿e dzia³ nie ¿yje

Nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek narzeka³ na brak aktywno¶ci w PBF.
Byakurai napisa³/a:
mg nie maj± czasu na racjonalne spo¿ytkowanie go na odpisy.

Odpisywanie w PBF to nie jest nic racjonalnego :D , bowiem ludzie za bardzo siê w to anga¿uj±, odpisuj± co kilka godzin, wypalaj± siê i odchodz± z PPS. Pe³no takich sytuacji zarówno u nas, jak i na innych forach.

Inna sprawa, ¿e teraz jest odwrotnie - za ma³o siê anga¿uj±
Afil napisa³/a:
A wiem o tym, ¿e w wiêkszo¶ci przypadków ludzie mog± co¶ po¶wiêciæ, a tylko usprawiedliwiaj± siê koñcem roku.

Po prostu PBF ma ni¿szy priorytet. A spo³eczeñstwo biednieje, coraz wiêcej m³odych idzie do pracy fizycznej, wiêc...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 8 Czerwiec 13, 16:45   

Dobra, pierd**** to, niech siê dzieje wola nieba. Ode mnie PokeMan nawet nie masz co liczyæ na pomoc i wspó³pracê je¶li kiedykolwiek bêdziesz takiej potrzebowa³.
To tak ogólnie, a teraz:

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:

Olewany przez MG i graczy. A co ma specjlalnego tam robiæ admin ? Sensownych odkopów siê nie da tam zrobiæ.

Mo¿e... dbaæ o to, by tak nie by³o? Tym siê te¿ powinni zajmowaæ admini... lol...

PokeMan napisa³/a:
Afil, naucz siê, ¿e wygodniejsze jest cytowanie selektywne, po fragmentach, bo cytowanie postu poprzedniego, to trochê g³upie, a na forum.media2.pl nawet surowo karane.

Tutaj jest PC, nie ma tego nawet w regulaminie.
Co do samego cytowania, to czêsto to robiê, jak mi siê chce...

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:
Gdy obj±³em stanowisko opiekuna, próbowa³em co¶ zrobiæ

Ciekawe co... b³agam, ale konkrety proszê.

Oook, as your wish.
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=4456
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=4516
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=4517

Reszty swoich pomys³ów nie zd±¿y³em wprowadziæ, gdy¿ zosta³em zwolniony. O wiêkszo¶ci bardzo dobrze wie Conquest, z którym na ten temat rozmawia³em.

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:
ale troszkê mnie zabola³o gdy nagle dosta³em argument: Zwolnieni zostali wszyscy, a zostali tylko Ci zaufani.

WTF ??

Nie "WTF ??", a tak. Mo¿esz poszperaæ w naszych k³ótniach i tak dalej w poszukiwaniu podobnych twoich s³ów. Tak, gdzie¶ napisa³e¶ s³owa o identycznym znaczeniu, tylko nie by³em pewien jak je napisa³e¶, ale ja nie lubiê odkopywaæ tak jak ty, wiêc pozostawiam to Tobie.

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:
PBF by³ zapuszczony za czasów PokeMana... by³ i ka¿dy to wie, potem siê tym troszkê zaj±³, ale to za ma³o

Zapuszczony by³ ZAWSZE. Za ma³o, a co oprócz naboru mo¿e zrobiæ admin ? Za³o¿yæ dzialik na bitwy, z którego NIKT nie korzysta³ ? Masz tê swoj± Wyspê i winne¶ wiedzieæ, ¿e niewiele da siê zrobiæ, gdy 99% zale¿y od ludzi.

Dlatego trzeba ich motywowaæ do pracy, pokazywaæ, ¿e co¶ da siê zrobiæ, a nie olewaæ dzia³ by by³o jeszcze gorzej. W tym dziale da siê zrobiæ mnóstwo nowych rzeczy, ale ty jeste¶ tak o¶lepiony, ¿e widzisz tylko mo¿liwo¶æ nowego naboru? To jest g³upie. Nie mamy opiekuna, a ty jeste¶ adminem, wiêc odpowiedzialno¶æ za ten dzia³ jest na twoich barkach. Dodatkowo, zapuszczony by³ dlatego, ¿e nikt nie przyk³ada³ do niego wiêkszej wagi przez jakie¶ 4-5 miechów, potem co¶ siê zaczê³o dziaæ, ale by³o za pó¼no i taki stan rzeczy, z lekkimi skoczkami napiêcia, siê utrzymuje, a tak nie powinno byæ. Pokazuje to miêdzy innymi s³aby poziom naszego forum, ¿e skoro nie potrafimy nawet utrzymaæ PBF'u, co "ka¿dy do niego gna", na jakim¶ poziomie, to wiesz :sliniak:

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:

Pierdolamento. Co siê ma dziaæ ? Gdzie ten bajzel ? Wreszcie, podaj definicjê bajzlu, bo eufemizmami siê rzuca, ale konkretów ni huhu.

Bajzel, szajs - W kontek¶cie mojej wypowiedzi jest to wskazanie na to, ¿e dzia³ jest opuszczony, MG siê opierdalaj±, na odpisy trzeba czekaæ do¶æ d³ugo, a dodatkowo jeszcze temat stworzony na potrzebê wywo³ania jaki¶... rozmów doczeka³ siê odpowiedzi od cz³owieka, który odszed³? No w³a¶nie, tak samo by³o za mojego opiekowania siê PBFem, wszyscy mieli g³êboko to co siê dzia³o w dziale, czy jaki¶ nowy temat, jaka¶ sprawa do obgadania. Zero inicjatywy ze strony MG.
Ma siê dziaæ, ale to ju¿ wyja¶ni³em, a raczej opisa³em troszkê wy¿ej.

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:
Administracja olewa forum

Administracja utrzymuje forum, olaæ to ola³ Raik. Ten new lay by³ zapowiadany od TRZECH lat.

PRZEK£ADASZ ARCHEOLOGIÊ PONAD UTRZYMANIE FORUM W TERA¬NIEJSZYCH NORMACH!
Tera¼niejsze normy - Epitet maj±cy na celu zwrócenie Ci uwagi na to, ¿e pisanie Newsów o pokemonach, utrzymanie PBF'u na jakim¶ poziomie, normalne utrzymywanie kontaktu z u¿ytkownikami, jakie¶ cosie, maj±ce na celu zachêcenie ludzi do wchodzenia na nasze forum... jest te¿ twoj± prac±... kiedy nie masz ludzi pod sob±, którym musisz to zleciæ.
Tak, TRZECH, ale jest... w sumie, to tylko zmiana kosmetyczna, która za bardzo na liczebno¶æ ludzi na forum i ich aktywno¶æ nie wp³ywa.

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:
i tylko archeologuje od czasu do czasu.

Nie obchodz± mnie aktualne wie¶ci. Lubiê rzeczy sprzed lat i o tym piszê. Czy ja krytykujê Wasze postêpowanie, ¿e ¿yjecie tylko tym co nowe, tak jak zwykli ludzi ? Szanujmy nawzajem swoje gusta.

No ok, ale nie przek³adaj tego nad to, co siê dzieje teraz... utrzymuj to... znaczy... archeologuj sobie, ale wa¿ne jest te¿ to, by reszcie, która jak widaæ woli tera¼niejszo¶æ, to forum nie ¶mierdzia³o jak ¿ywe archiwum. (¯ywe archiwum ju¿ powiniene¶ wiedzieæ co znaczy)

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:
Potem siê narzeka, ¿e dzia³ nie ¿yje

Nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek narzeka³ na brak aktywno¶ci w PBF.

Bo masz go g³êboko w powa¿aniu i nigdy nie zwraca³e¶ uwagi na to, ¿e za czasów, kiedy pierwszy raz by³em MG, to odpisy lecia³y w nieca³± godzinê. Mo¿e nie by³y wygórowane, ale to by³a aktywno¶æ. Teraz jest jako¶æ, ale wiêkszo¶æ MG uwa¿a, ¿e jak daj± lepsz± jako¶æ, to mog± odpu¶ciæ sobie szybko¶æ odpisów.

PokeMan napisa³/a:
Byakurai napisa³/a:
mg nie maj± czasu na racjonalne spo¿ytkowanie go na odpisy.

Odpisywanie w PBF to nie jest nic racjonalnego :D , bowiem ludzie za bardzo siê w to anga¿uj±, odpisuj± co kilka godzin, wypalaj± siê i odchodz± z PPS. Pe³no takich sytuacji zarówno u nas, jak i na innych forach.

Inna sprawa, ¿e teraz jest odwrotnie - za ma³o siê anga¿uj±

+1

PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:

Po prostu PBF ma ni¿szy priorytet. A spo³eczeñstwo biednieje, coraz wiêcej m³odych idzie do pracy fizycznej, wiêc...
[/quote]
U nas jedynym pracuj±cym jest Domin, znaczy... jedynym, który mówi o tym g³o¶no. Dodatkowo, nasi MG to g³ównie liceum.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych