A wiêc tak, wkurzony pewnym MG postanowi³em zrobiæ ,,REGULAMIN MG''!
No to ³apcie!
MG ZAKAZUJE SIÊ!
1. Faworyzowania jakiego¶ gracza
2. Nêkania gracza bez racjonalnego powodu
3. Nêkania gracza/innego MG z powodów spraw osobistych
4. Tworzenia ,,Czarnych List''
5. Tworzenia dzia³ów w nie swoich dzia³ach
6. Podkradania graczy innemu MG
7. Dawania jako startera Shine pokemona bez zgody gracza.
8. Dawania jako startera EVO pokemona
9. Dawania jako startera legend pokemon
10. Dawania jako startera skamieliny pokemon
Dajcie jeszcze jakie¶ propozycjê, te s± jak na razie tym, czego macie przestrzegaæ. S± to zasady, które powinny byæ OCZYWISTE. Je¶li komu¶ jest trudno to zrozumieæ, zapraszam na PW/GG/Skypu.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 2 Styczeñ 12, 23:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Bojkotowanie jakiego¶ gracza z powodów osobistych?
Lio, ³aj? Przecie¿ mo¿na dawaæ evo, je¿eli gracz nie chce zacz±æ od zera :/
Czy mamy prawo g³osowaæ w sprawie punktu 6, czy wyrok zapad³ z góry i mamy siê przyporz±dkowaæ?
Na ten czas zmieniê swój regulamin. Pox, czyli musisz mi zmieniæ startera Mo¿e... Pichu
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Maron 2 Styczeñ 12, 23:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Z góry!
Podam Ci taki przyk³ad:
Chcesz z kim¶ walczyæ, ale masz EVO... no i to wygl±da tak.
Scyther posiada na 100lev maksymalnie 350 ataku, a wiesz ile ma Scizor? Tylko 394.
Ale to tylko tak, wiecie, porównanie jest tylko do tego poka, bo tak to jest.
Jeszcze deff wzrasta, ale spd spada. No to 2 staty rosn±, 1 stat maleje.
A co do bojkotowania, ok, ale ja i tak bêdê to robiæ.
I ja nie robiê tego z powodów osobistych, a z powodów takich ,,DAJ ODPIS, ALBO ZGINIESZ''.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Co ja pacze? Dobra milczê Ale ty mnie nie tyraj tak bo siê na biednym Szymbarze w grze wy¿ywam
A chodzi o to, ¿e Scyther tylko przez wymianê ewoluuje i lipa
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
A tak swoj± drog±, przestañ myliæ sprawy osobiste z publiczne. No i jeszcze pojêcie gracz, a wspó³pracownik. Bo mi siê wydaje, ¿e jak Ciê tyram w grze, to tyram gracza, który NIE ZNA MOICH ZASAD.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Afil, tak teoretycznie waln±³em Maronowi tego Scizora, ale nie by³o mowy o grze na staty, a ataki obydwóch chyba wiele siê nie ró¿ni±, prawda? Poza tym zestaw ataków wstawi³em mu dla nowo-wyklutego Scizora.
Ale dobrze, mój b³±d. I tê sprawê ze starterem Inaki te¿ za³atwiê. Gomenasai, Afil-san.
Afil, tak teoretycznie waln±³em Maronowi tego Scizora, ale nie by³o mowy o grze na staty, a ataki obydwóch chyba wiele siê nie ró¿ni±, prawda? Poza tym zestaw ataków wstawi³em mu dla nowo-wyklutego Scizora.
Ale dobrze, mój b³±d. I tê sprawê ze starterem Inaki te¿ za³atwiê. Gomenasai, Afil-san.
Wykluty Scizor? Matko boska Poxer, czekam tylko a¿ wymy¶lisz jeszcze co¶ lepszego. Mo¿e Charizard na startera?
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.