POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Kilka spraw na Luty
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 12, 14:43   Kilka spraw na Luty

Moi drodzy, jestem niepocieszony tym, ¿e poxer zaniedbuje swoje obowi±zki, a Maron daje odpisy, ¿e a¿ p³akaæ siê chce... trudno! Olewaj± sprawy, które te¿ powinny ich obchodziæ... dobra... zaczyna mi to wisieæ, dlatego daje wam tylko piecz±tkê ,,smutnego Afila'' i teraz przejd¼my do wa¿niejszych spraw.
1. Trzeba zrobiæ porz±dek w naszym dziale tutaj... a wiêc je¶li chcecie siê jeszcze gdzie¶ wypowiedzieæ, zróbcie to.
2. Dzi¶ wysz³a do¶æ wa¿na spawa! Otó¿ Byakurai otrzyma³ zapis, w którym "Koordynator" chodzi po Kanto. Jak pewnie wiecie, pokazy ukaza³y siê dopiero w 3 generacji, a wiêc teraz Byak jest w ciemnej d***e. Nie my¶lcie, ¿e to was te¿ nie dotyczy! Jak dostaniecie taki zapis to co, odrzucicie? Ja my¶lê, ¿e nie, a wiêc chcê was poinformowaæ, ¿e zaraz zostanie stworzony specjalny temat, w którym ka¿dy ma zg³aszaæ propozycje, miejsc sal do pokazów. Czyli inaczej mówi±c: Miejsca gdzie s± sale pokazowe.
3. Sprawd¼cie, czy Ogólny Regulamin PBF'u jest zgodny z waszymi, w razie jaki¶ niezgodno¶ci, proszê pisaæ do mnie, mo¿e wyjdzie kompromis, a mo¿e bêdziecie co¶ musieli zrobiæ z swoim regulaminem.
4. Ka¿dy MG ma to przeczytaæ i podpisaæ siê pod tym mówi±c: Dobrze Afil, zgadzam siê z tymi punktami!

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Byakurai 
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 4 Luty 12, 14:47   

Dobrze Afil, zgadzam siê z tymi punktami!

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 5 Luty 12, 01:22   

Dobrze Afil, zgadzam siê z tymi punktami!

Przeprasza, za zaniedbanie, rozleniwiam siê :D Spoko, za tydzieñ ferie, mam czas siê poprawiæ. W niedzielê (dzi¶ :0) Poodpisujê i wyra¿ê swe zdanie w tematach, o ile bêd± istnieæ!

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 23 Grudzieñ 12, 18:14   Re: Kilka spraw na Luty

Afil napisa³/a:
Moi drodzy, jestem niepocieszony tym, ¿e poxer zaniedbuje swoje obowi±zki, a Maron daje odpisy, ¿e a¿ p³akaæ siê chce... trudno! Olewaj± sprawy, które te¿ powinny ich obchodziæ... dobra... zaczyna mi to wisieæ, dlatego daje wam tylko piecz±tkê ,,smutnego Afila''

Ca³a tzw. "Szlachta Collectowa" pod koniec aktywno¶ci niestety przesta³a pisaæ o Pokemonach :( Ale i tak j± pozdrawiam je¶li czytaj± :)

Afil napisa³/a:
2. Dzi¶ wysz³a do¶æ wa¿na spawa! Otó¿ Byakurai otrzyma³ zapis, w którym "Koordynator" chodzi po Kanto. Jak pewnie wiecie, pokazy ukaza³y siê dopiero w 3 generacji, a wiêc teraz Byak jest w ciemnej d***e. Nie my¶lcie, ¿e to was te¿ nie dotyczy! Jak dostaniecie taki zapis to co, odrzucicie? Ja my¶lê, ¿e nie, a wiêc chcê was poinformowaæ, ¿e zaraz zostanie stworzony specjalny temat, w którym ka¿dy ma zg³aszaæ propozycje, miejsc sal do pokazów. Czyli inaczej mówi±c: Miejsca gdzie s± sale pokazowe.

Ów temat powsta³ tu.

Afil napisa³/a:
3. Sprawd¼cie, czy Ogólny Regulamin PBF'u jest zgodny z waszymi, w razie jaki¶ niezgodno¶ci, proszê pisaæ do mnie, mo¿e wyjdzie kompromis, a mo¿e bêdziecie co¶ musieli zrobiæ z swoim regulaminem.

Co jak co, ale trzeba przyznaæ, ¿e Afil byl jednym z bardziej pracowitych opiekunów PBFu na PC. Przynajmiej zajmowa³ siê takimi fundamentalnymi podstawami jak zgodno¶æ regulaminu i wyja¶nianie niedomówieñ ws. gry (o czym ¶wiadcz± dwa powy¿sze cytaty).

Afil napisa³/a:
4. Ka¿dy MG ma to przeczytaæ i podpisaæ siê pod tym mówi±c: Dobrze Afil, zgadzam siê z tymi punktami!

Dobry sposób na nabicie postów, tylko co jesli kto¶ siê nie zgadza³? :sliniak:

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 17 Maj 13, 21:47   Re: Kilka spraw na Luty

Conquest napisa³/a:
Afil napisa³/a:

Dobry sposób na nabicie postów, tylko co jesli kto¶ siê nie zgadza³? :sliniak:

To by³a forma sprawdzania, czy kto¶ czyta to co piszê, czy nie xD

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum