Pod jednym wzgêdem ja my¶le ¿e bedzie troche tandety . . . powtórek, ¿adnych nowo¶ci, samych evo . . . ostatnia siê taka okaza³a wed³ug mnie nie wliczaj±c kilku np lucario shinx glaceon itd
I czekam na ewolucje eevee truj±cy stalowy oraz mo¿e normalnej za pomoc± szczê¶cia na normalny typ hehe
Interesuj± mnie przedewszystkim pokemony typu ptak i walka bo te ostatnie s± takie . . . nie wliczaj±c srarly i evo banalnie. . . a ¿e lubie te typy spodziewam sie zmian na lepsze
Inni bohaterowie bo ash to musi zostac glowy bohater ale brock mnie wkurza i dawn powinna podrózowac z may a nie z ashem . . .
Typy poków urozmaicone np jakis pok ro¶lina truj±cy ziemny albo taki troche dziwny ale napewno potê¿ny ro¶lina ogien
Legendy tez mnie ciekawi± i mam nadzieje ¿e tym razem beda takie . . . o . . . z pewnym typem np wladna wody kamienia proj±cych pokow itd takiego czegos jeszcze nie bylo
A wy? :P
[ Dodano: 9 Luty 10, 00:02 ]
tak tylko dopisze ¿e jak cos mam dysortografie :P mam nadzieje ¿e tak nie razi??
Sygnatura użytkownika
Szukam gier pokemon na PC
pisaæ na gg kto ma spolszczenia red yellow itd prosze
Niczego szczegolnego sie nie spodziewam, zapewne bedzie jeszcze wiecej maszkaronow typu Probopass, Tangrowth itd. W ogole to juz nie sa te same Pokémony, teraz to ju¿ jest tylko wyci±ganie kasy od graczy, widzów itd.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Szczerze mówi±c te¿ oczekujê ewaluacji Eevee-ego. Ona jako jedyny jeszcze jako¶ wygl±da na ciemnym marginesie pokemonów.
Ale i tak jakie¶ 5% z mojego umys³u wo³a, ¿e chce zobaczyæ co¶ oryginalnego, jakie¶ fajne pokemony, ale nie przesadzone !
Spójrzmy na Aipoma i Aibipoma.... jego evo jest takie...... ,,niedystyngowane''..... chyba wiecie o co mi chodzi ?
Bo np w 1 i 2 ewaluacje jako¶ siê prezentowa³y, a w 3 genie...... to przepad³o.... bo twórcy pokemonów najprawdopodobniej poszli na ,,styl Digimonów''.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
có¿ ja siê spodziewam, ¿e nowe poki bêd± coraz bardziej rozbudowane przez co bêdzie du¿o takich dziwnych maszkaronów. Z pokemonami jest tak jak z organizmami ¿ywymi. Zaczê³o siê od komórki czyli formy prostej i dalej siê rozwija do form coraz bardziej z³o¿onych. Osobi¶cie nie mam ¿adnych oczekiwañ po za takim, ¿e parê pokemonów mi siê spodoba.
No to, to ju¿ jest zwyk³e nabijanie. Powiedz chocia¿ dlaczego tak s±dzisz.
JA spodziewam siê fajnych pokemonów. Dlaczego? Otó¿ dlatego, ¿e 3 i 4 gena wysz³y im takie nijakie, tylko niektóre poki s± fajne. Teraz przyda³oby siê co¶ jakby zapewne powiedzia³ Afil "dystyngowanego"
w ankiecie zag³osowa³em na zmianê postaci.
Ash znudzi³ mi siê... porostu jest ju¿ trochê za stary na podró¿e.. mo¿e g³ównym bohaterem stanie siê koordynator, a jego przygody bêd± lepsze ni¿ jego poprzednika z Alabastii.
A tak na prawdê oczekujê nowego typu okre¶laj±cego atak Curse.
Za Curse mogli by zrobiæ atak typu duch . Je¶li chodzi o g³ównego bohatera gry to wszyscy mi siê podobali. A zamiast Asha mogliby daæ Barry'ego lub goko¶ z charakterem Golda z Pokemon Adventures .
Nie wiem czego mogê siê spodziewaæ, chyba tylko wiêcej brzydkich, nieudanych stworów. Ale to co bym chcia³ to ³adne, nie ¿adne wymy¶lne stworki, tylko normalne proste. Udanych starterów bym chcia³, ma³o legend, brak pre i ewolucji z 1 i 2 geny, bo z regu³y wychodz± same faile, które obrzydzaj± moje ulubione poki. Do¶æ Eeveelucji. Usuniêcie Contestów. A w anime... tak samo usuniêcie Contestów (bo robi siê z tego taki "sweet", ¿e rzygaæ siê chce), Ash, Misty i Brock jako g³ówni bohaterowie.
Wypowiem siê na temat gry. A wiêc oczekujê ciekawych starterów (chocia¿ i tak ¿adne inne nie przebij± tych z II generacji, one by³y ¶wietne!), Poków ogólnie typu zwierzêcego, a nie jakie¶ roboty, maszyny, balony. Mam nadziejê, ¿e twórcy siê na to nastawi±. Ciekawych czarnych charakterów, którzy chc± zapanowaæ nad czym¶ i w ciekawy sposób do tego d±¿±, niech bêd± oni te¿ inteligentni. Pomys³owego projektu g³ównych i drugoplanowych postaci. Nowy, przyci±gaj±cy wzrok, kolorowy region oraz choæ odrobinkê Hoenn(!). Stworek chodz±cy za w³a¶cicielem. I ogólnie fabu³a na do¶æ dobrym poziomie.
A tak na marginesie, je¶li chodzi o anime, to w±tpiê, ¿eby wycofali Ash'a . On i jego Pikachu to ju¿ po prostu znak rozpoznawczy tego anime. Ma³o prawdopodobne, ¿e z niego zrezygnuj±, choæ wszystko siê mo¿e zdarzyæ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.