PokeCollect.net.pl

Pudło plików Pokemon!

Czego się spodziewacie po V generacji ?

Czego sie spodziewacie ?
Ewolucje eevee
25%
 25%  [ 6 ]
fajne pokemony legendy
8%
 8%  [ 2 ]
fajne startery
25%
 25%  [ 6 ]
fajne pokemony z mojego ulubionego typu
16%
 16%  [ 4 ]
zmiany postaci
12%
 12%  [ 3 ]
potrójne typy (np. stal ltak ogien)
12%
 12%  [ 3 ]
Głosowań: 24
Wszystkich Głosów: 24

Autor Wiadomość
Gapa, gubi PokeBalle

Kontakt:
Jak w temacie czego sie spodzewacie ?

Pod jednym wzgędem ja myśle że bedzie troche tandety . . . powtórek, żadnych nowości, samych evo . . . ostatnia się taka okazała według mnie nie wliczając kilku np lucario shinx glaceon itd :)
I czekam na ewolucje eevee xD trujący stalowy oraz może normalnej za pomocą szczęścia na normalny typ :D hehe
Interesują mnie przedewszystkim pokemony typu ptak i walka bo te ostatnie są takie . . . nie wliczając srarly i evo banalnie. . . a że lubie te typy spodziewam sie zmian na lepsze :D
Inni bohaterowie bo ash to musi zostac glowy bohater ale brock mnie wkurza i dawn powinna podrózowac z may a nie z ashem . . .
Typy poków urozmaicone np jakis pok roślina trujący ziemny albo taki troche dziwny ale napewno potężny roślina ogien
Legendy tez mnie ciekawią i mam nadzieje że tym razem beda takie . . . o . . . z pewnym typem np wladna wody kamienia projących pokow itd :) takiego czegos jeszcze nie bylo :omg:

:ninja:

A wy? :P

[ Dodano: 9 Luty 10, 00:02 ]
tak tylko dopisze że jak cos mam dysortografie :P mam nadzieje że tak nie razi?? :) :) :)

Sygnatura użytkownika
Szukam gier pokemon na PC :) :)
pisać na gg kto ma spolszczenia red yellow itd prosze xD

Teraz jest Pro

Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
Niczego szczegolnego sie nie spodziewam, zapewne bedzie jeszcze wiecej maszkaronow typu Probopass, Tangrowth itd. W ogole to juz nie sa te same Pokémony, teraz to już jest tylko wyciąganie kasy od graczy, widzów itd.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

Nawet dobry Trener
chech

Otrzymał 10 Rare Candy
eevee jest jedynym pokemonem którego nie zeszmacili wydając kolejne generacje.

a więc ja niczego więcej nie wymagam.

:)

Szpaner
Grafik

Otrzymał 31 Rare Candy
Kontakt:
Szczerze mówiąc też oczekuję ewaluacji Eevee-ego. Ona jako jedyny jeszcze jakoś wygląda na ciemnym marginesie pokemonów.

Ale i tak jakieś 5% z mojego umysłu woła, że chce zobaczyć coś oryginalnego, jakieś fajne pokemony, ale nie przesadzone !
Spójrzmy na Aipoma i Aibipoma.... jego evo jest takie...... ,,niedystyngowane''..... chyba wiecie o co mi chodzi ?

Bo np w 1 i 2 ewaluacje jakoś się prezentowały, a w 3 genie...... to przepadło.... bo twórcy pokemonów najprawdopodobniej poszli na ,,styl Digimonów''.

Sygnatura użytkownika
[img*]Już niedługo coś wymyślę.[/img*]
<><><><><><><><><><><><><>
Jeśli chcecie coś zobaczyć to idźcie gdzieś indziej... tutaj nic ciekawego nie ma !
<><><><><><><><><><><><><>

ep. = Anime
chap. = Manga

Szpaner
:drago:

Otrzymał 6 Rare Candy
cóż ja się spodziewam, że nowe poki będą coraz bardziej rozbudowane przez co będzie dużo takich dziwnych maszkaronów. Z pokemonami jest tak jak z organizmami żywymi. Zaczęło się od komórki czyli formy prostej i dalej się rozwija do form coraz bardziej złożonych. Osobiście nie mam żadnych oczekiwań po za takim, że parę pokemonów mi się spodoba.

Sygnatura użytkownika
:drago:

Nawet dobry Trener
Master of Disaster

Otrzymał 2 Rare Candy
Kontakt:
Cytat:
mysle ze beda dobre startery

No to, to już jest zwykłe nabijanie. Powiedz chociaż dlaczego tak sądzisz.

JA spodziewam się fajnych pokemonów. Dlaczego? Otóż dlatego, że 3 i 4 gena wyszły im takie nijakie, tylko niektóre poki są fajne. Teraz przydałoby się coś jakby zapewne powiedział Afil "dystyngowanego" xD

Sygnatura użytkownika

Gapa, gubi PokeBalle
Szalony Chłopak

Kontakt:
w ankiecie zagłosowałem na zmianę postaci.
Ash znudził mi się... porostu jest już trochę za stary na podróże.. może głównym bohaterem stanie się koordynator, a jego przygody będą lepsze niż jego poprzednika z Alabastii.

A tak na prawdę oczekuję nowego typu określającego atak Curse.

Sygnatura użytkownika

Nosi czapkę Asha
...wolę swoją...

Otrzymał 2 Rare Candy
Za Curse mogli by zrobić atak typu duch -_- . Jeśli chodzi o głównego bohatera gry to wszyscy mi się podobali. A zamiast Asha mogliby dać Barry'ego lub gokoś z charakterem Golda z Pokemon Adventures :lovciam: .

Sygnatura użytkownika

Pewnie nie zna PokeMana
Pokeshipper

Nie wiem czego mogę się spodziewać, chyba tylko więcej brzydkich, nieudanych stworów. Ale to co bym chciał to ładne, nie żadne wymyślne stworki, tylko normalne proste. Udanych starterów bym chciał, mało legend, brak pre i ewolucji z 1 i 2 geny, bo z reguły wychodzą same faile, które obrzydzają moje ulubione poki. Dość Eeveelucji. Usunięcie Contestów. A w anime... tak samo usunięcie Contestów (bo robi się z tego taki "sweet", że rzygać się chce), Ash, Misty i Brock jako główni bohaterowie.

Sygnatura użytkownika

Gapa, gubi PokeBalle
lol

Otrzymał 7 Rare Candy
Wypowiem się na temat gry. A więc oczekuję ciekawych starterów (chociaż i tak żadne inne nie przebiją tych z II generacji, one były świetne!), Poków ogólnie typu zwierzęcego, a nie jakieś roboty, maszyny, balony. Mam nadzieję, że twórcy się na to nastawią. Ciekawych czarnych charakterów, którzy chcą zapanować nad czymś i w ciekawy sposób do tego dążą, niech będą oni też inteligentni. Pomysłowego projektu głównych i drugoplanowych postaci. Nowy, przyciągający wzrok, kolorowy region oraz choć odrobinkę Hoenn(!). Stworek chodzący za właścicielem. I ogólnie fabuła na dość dobrym poziomie.

A tak na marginesie, jeśli chodzi o anime, to wątpię, żeby wycofali Ash'a :D . On i jego Pikachu to już po prostu znak rozpoznawczy tego anime. Mało prawdopodobne, że z niego zrezygnują, choć wszystko się może zdarzyć...

Sygnatura użytkownika

Idź do strony: 1 2   »