|
Czego się spodziewacie po V generacji ? |
| Czego sie spodziewacie ? |
| Ewolucje eevee |
|
25% |
[ 6 ] |
| fajne pokemony legendy |
|
8% |
[ 2 ] |
| fajne startery |
|
25% |
[ 6 ] |
| fajne pokemony z mojego ulubionego typu |
|
16% |
[ 4 ] |
| zmiany postaci |
|
12% |
[ 3 ] |
| potrójne typy (np. stal ltak ogien) |
|
12% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 24 |
| Wszystkich Głosów: 24 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Gapa, gubi PokeBalle

Kontakt:
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro

Wiek: 19 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 744 Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
|
|
|
|
Niczego szczegolnego sie nie spodziewam, zapewne bedzie jeszcze wiecej maszkaronow typu Probopass, Tangrowth itd. W ogole to juz nie sa te same Pokémony, teraz to już jest tylko wyciąganie kasy od graczy, widzów itd.
|
Sygnatura użytkownika
| Cytat: | Drogie bravo!
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY |
|
|
|
|
|
Nawet dobry Trener chech

Wiek: 14 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 362 Otrzymał 10 Rare Candy Skąd: cześć
|
|
|
|
eevee jest jedynym pokemonem którego nie zeszmacili wydając kolejne generacje.
a więc ja niczego więcej nie wymagam.
|
|
|
|
|
Szpaner Grafik

Wiek: 14 Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 1474 Otrzymał 31 Rare Candy Skąd: mam te chore myśli ?
Kontakt:
|
|
|
|
Szczerze mówiąc też oczekuję ewaluacji Eevee-ego. Ona jako jedyny jeszcze jakoś wygląda na ciemnym marginesie pokemonów.
Ale i tak jakieś 5% z mojego umysłu woła, że chce zobaczyć coś oryginalnego, jakieś fajne pokemony, ale nie przesadzone !
Spójrzmy na Aipoma i Aibipoma.... jego evo jest takie...... ,,niedystyngowane''..... chyba wiecie o co mi chodzi ?
Bo np w 1 i 2 ewaluacje jakoś się prezentowały, a w 3 genie...... to przepadło.... bo twórcy pokemonów najprawdopodobniej poszli na ,,styl Digimonów''.
|
Sygnatura użytkownika
[img*]Już niedługo coś wymyślę.[/img*]
<><><><><><><><><><><><><>
Jeśli chcecie coś zobaczyć to idźcie gdzieś indziej... tutaj nic ciekawego nie ma !
<><><><><><><><><><><><><>
ep. = Anime
chap. = Manga |
|
|
|
|
Szpaner :drago:

Wiek: 18 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 963 Otrzymał 6 Rare Candy
|
|
|
|
cóż ja się spodziewam, że nowe poki będą coraz bardziej rozbudowane przez co będzie dużo takich dziwnych maszkaronów. Z pokemonami jest tak jak z organizmami żywymi. Zaczęło się od komórki czyli formy prostej i dalej się rozwija do form coraz bardziej złożonych. Osobiście nie mam żadnych oczekiwań po za takim, że parę pokemonów mi się spodoba.
|
|
|
|
|
|
Nawet dobry Trener Master of Disaster

Wiek: 15 Dołączył: 25 Sty 2010 Posty: 375 Otrzymał 2 Rare Candy Skąd: <-Stąd->
Kontakt:
|
|
|
|
| Cytat: | | mysle ze beda dobre startery |
No to, to już jest zwykłe nabijanie. Powiedz chociaż dlaczego tak sądzisz.
JA spodziewam się fajnych pokemonów. Dlaczego? Otóż dlatego, że 3 i 4 gena wyszły im takie nijakie, tylko niektóre poki są fajne. Teraz przydałoby się coś jakby zapewne powiedział Afil "dystyngowanego"
|
|
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle Szalony Chłopak

Kontakt:
|
|
|
|
w ankiecie zagłosowałem na zmianę postaci.
Ash znudził mi się... porostu jest już trochę za stary na podróże.. może głównym bohaterem stanie się koordynator, a jego przygody będą lepsze niż jego poprzednika z Alabastii.
A tak na prawdę oczekuję nowego typu określającego atak Curse.
|
|
|
|
|
|
Nosi czapkę Asha ...wolę swoją...

Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 233 Otrzymał 2 Rare Candy Skąd: z Floaromy
|
|
|
|
Za Curse mogli by zrobić atak typu duch . Jeśli chodzi o głównego bohatera gry to wszyscy mi się podobali. A zamiast Asha mogliby dać Barry'ego lub gokoś z charakterem Golda z Pokemon Adventures .
|
|
|
|
|
|
Pewnie nie zna PokeMana Pokeshipper

|
|
|
|
Nie wiem czego mogę się spodziewać, chyba tylko więcej brzydkich, nieudanych stworów. Ale to co bym chciał to ładne, nie żadne wymyślne stworki, tylko normalne proste. Udanych starterów bym chciał, mało legend, brak pre i ewolucji z 1 i 2 geny, bo z reguły wychodzą same faile, które obrzydzają moje ulubione poki. Dość Eeveelucji. Usunięcie Contestów. A w anime... tak samo usunięcie Contestów (bo robi się z tego taki "sweet", że rzygać się chce), Ash, Misty i Brock jako główni bohaterowie.
|
|
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle lol

Wiek: 17 Dołączyła: 14 Gru 2009 Posty: 87 Otrzymał 7 Rare Candy
|
|
|
|
Wypowiem się na temat gry. A więc oczekuję ciekawych starterów (chociaż i tak żadne inne nie przebiją tych z II generacji, one były świetne!), Poków ogólnie typu zwierzęcego, a nie jakieś roboty, maszyny, balony. Mam nadzieję, że twórcy się na to nastawią. Ciekawych czarnych charakterów, którzy chcą zapanować nad czymś i w ciekawy sposób do tego dążą, niech będą oni też inteligentni. Pomysłowego projektu głównych i drugoplanowych postaci. Nowy, przyciągający wzrok, kolorowy region oraz choć odrobinkę Hoenn(!). Stworek chodzący za właścicielem. I ogólnie fabuła na dość dobrym poziomie.
A tak na marginesie, jeśli chodzi o anime, to wątpię, żeby wycofali Ash'a . On i jego Pikachu to już po prostu znak rozpoznawczy tego anime. Mało prawdopodobne, że z niego zrezygnują, choć wszystko się może zdarzyć...
|
|
|
|
|
|
|
|