Pod jednym wzgêdem ja my¶le ¿e bedzie troche tandety . . . powtórek, ¿adnych nowo¶ci, samych evo . . . ostatnia siê taka okaza³a wed³ug mnie nie wliczaj±c kilku np lucario shinx glaceon itd
I czekam na ewolucje eevee truj±cy stalowy oraz mo¿e normalnej za pomoc± szczê¶cia na normalny typ hehe
Interesuj± mnie przedewszystkim pokemony typu ptak i walka bo te ostatnie s± takie . . . nie wliczaj±c srarly i evo banalnie. . . a ¿e lubie te typy spodziewam sie zmian na lepsze
Inni bohaterowie bo ash to musi zostac glowy bohater ale brock mnie wkurza i dawn powinna podrózowac z may a nie z ashem . . .
Typy poków urozmaicone np jakis pok ro¶lina truj±cy ziemny albo taki troche dziwny ale napewno potê¿ny ro¶lina ogien
Legendy tez mnie ciekawi± i mam nadzieje ¿e tym razem beda takie . . . o . . . z pewnym typem np wladna wody kamienia proj±cych pokow itd takiego czegos jeszcze nie bylo
A wy? :P
[ Dodano: 9 Luty 10, 00:02 ]
tak tylko dopisze ¿e jak cos mam dysortografie :P mam nadzieje ¿e tak nie razi??
Sygnatura użytkownika
Szukam gier pokemon na PC
pisaæ na gg kto ma spolszczenia red yellow itd prosze
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Szczerze mówi±c te¿ oczekujê ewaluacji Eevee-ego. Ona jako jedyny jeszcze jako¶ wygl±da na ciemnym marginesie pokemonów.
Ale i tak jakie¶ 5% z mojego umys³u wo³a, ¿e chce zobaczyæ co¶ oryginalnego, jakie¶ fajne pokemony, ale nie przesadzone !
Spójrzmy na Aipoma i Aibipoma.... jego evo jest takie...... ,,niedystyngowane''..... chyba wiecie o co mi chodzi ?
Bo np w 1 i 2 ewaluacje jako¶ siê prezentowa³y, a w 3 genie...... to przepad³o.... bo twórcy pokemonów najprawdopodobniej poszli na ,,styl Digimonów''.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
có¿ ja siê spodziewam, ¿e nowe poki bêd± coraz bardziej rozbudowane przez co bêdzie du¿o takich dziwnych maszkaronów. Z pokemonami jest tak jak z organizmami ¿ywymi. Zaczê³o siê od komórki czyli formy prostej i dalej siê rozwija do form coraz bardziej z³o¿onych. Osobi¶cie nie mam ¿adnych oczekiwañ po za takim, ¿e parê pokemonów mi siê spodoba.
No to, to ju¿ jest zwyk³e nabijanie. Powiedz chocia¿ dlaczego tak s±dzisz.
JA spodziewam siê fajnych pokemonów. Dlaczego? Otó¿ dlatego, ¿e 3 i 4 gena wysz³y im takie nijakie, tylko niektóre poki s± fajne. Teraz przyda³oby siê co¶ jakby zapewne powiedzia³ Afil "dystyngowanego"
w ankiecie zag³osowa³em na zmianê postaci.
Ash znudzi³ mi siê... porostu jest ju¿ trochê za stary na podró¿e.. mo¿e g³ównym bohaterem stanie siê koordynator, a jego przygody bêd± lepsze ni¿ jego poprzednika z Alabastii.
A tak na prawdê oczekujê nowego typu okre¶laj±cego atak Curse.
Za Curse mogli by zrobiæ atak typu duch . Je¶li chodzi o g³ównego bohatera gry to wszyscy mi siê podobali. A zamiast Asha mogliby daæ Barry'ego lub goko¶ z charakterem Golda z Pokemon Adventures .
Nie wiem czego mogê siê spodziewaæ, chyba tylko wiêcej brzydkich, nieudanych stworów. Ale to co bym chcia³ to ³adne, nie ¿adne wymy¶lne stworki, tylko normalne proste. Udanych starterów bym chcia³, ma³o legend, brak pre i ewolucji z 1 i 2 geny, bo z regu³y wychodz± same faile, które obrzydzaj± moje ulubione poki. Do¶æ Eeveelucji. Usuniêcie Contestów. A w anime... tak samo usuniêcie Contestów (bo robi siê z tego taki "sweet", ¿e rzygaæ siê chce), Ash, Misty i Brock jako g³ówni bohaterowie.
Wypowiem siê na temat gry. A wiêc oczekujê ciekawych starterów (chocia¿ i tak ¿adne inne nie przebij± tych z II generacji, one by³y ¶wietne!), Poków ogólnie typu zwierzêcego, a nie jakie¶ roboty, maszyny, balony. Mam nadziejê, ¿e twórcy siê na to nastawi±. Ciekawych czarnych charakterów, którzy chc± zapanowaæ nad czym¶ i w ciekawy sposób do tego d±¿±, niech bêd± oni te¿ inteligentni. Pomys³owego projektu g³ównych i drugoplanowych postaci. Nowy, przyci±gaj±cy wzrok, kolorowy region oraz choæ odrobinkê Hoenn(!). Stworek chodz±cy za w³a¶cicielem. I ogólnie fabu³a na do¶æ dobrym poziomie.
A tak na marginesie, je¶li chodzi o anime, to w±tpiê, ¿eby wycofali Ash'a . On i jego Pikachu to ju¿ po prostu znak rozpoznawczy tego anime. Ma³o prawdopodobne, ¿e z niego zrezygnuj±, choæ wszystko siê mo¿e zdarzyæ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.