Siema
Nieznalazlem podobnego tematu lub dobrej odpowiedzi.
Posiadam DSi i Acekard 2i. Czy jest sposob zeby dzialaly tam cheaty/kody do gier Pokemon P/Plt/D ??
Prosze o wyjasnienie i jakis poradnik/opis dokladny jak to zrobic.
Sygnatura użytkownika
pisac na GG: 2957469 - jesli chodzi o DS'a i POKEMONY P/D/Plt
Jak macie folder z softem, to w nim znajduje siê folder o nazwie "cheats" (Czy jako¶ tak). Wchodzicie do niego i widzicie parê plików z koñcówk± "dat". Wchodzicie na jak±¶ stronê z cheatami do pobrania (takie z koñcówk± dat mo¿na znale¼æ np. na GBA Temps) i pobieracie cheaty (Je¶li s± spakowane, rozpakowujecie, naturalnie ;)) Wrzucacie to, co pobrali¶cie to tego folderu i voila!
Nastêpny krok to szukanie kodów przed gr±. Wchodzicie w zak³adkê Cheats i klikacie na "Rebuild", Cheaty powinny wam wyskoczyæ.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Mam te cheats ale jak zaznacza je na ( o) nie na (x) to gra siê nie wlancza. Co¶ trzeba ustawiæ w opcjach? Przypadkowo ustawilem autorun i ciagle mi siê 1 gra sama wlancza i niewiem jak to wy³±czyæ Help najlepiej GG
Sygnatura użytkownika
pisac na GG: 2957469 - jesli chodzi o DS'a i POKEMONY P/D/Plt
Zaznacza siê je na "x"
Tak, trzeba ustawiæ Enabled dla "Cheats".
Spróbuj pod³±czyæ kartê do kompa, co¶ tam pogrzebaæ i w³o¿yæ ponownie. Mi zadzia³a³o.
Je¶li chodzi o w³±czenie gry, to nie wiem. Mi gry chodz± dobrze.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Kiedy w³±czasz acekarda i masz napis Loading to przytrzymaj x (czy tam select nie pamiêtam ju¿). Wtedy autorun nie zadzia³a.
Nie grzeb w karcie o ile siê nie znasz bo usuniesz jakie¶ wa¿ne dane.
Poza tym radze zmieniæ softa na AKAIO i ¶ci±gaæ cheaty od producenta softa. Tam dzia³± wszystko bez zarzutu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.