Dzisiaj przerwa przed polakiem, zebrali¶my siê w"kupkê"(bez skojarzeñ), i zaczeli¶my gadaæ z nauczycielk± od polaka.
Podesz³o kilku 3-cio klasistów, a mój kumpel do nich:"Ej, nie pods³u", a ja dokoñczy³em co on powiedzia³, i dosta³em od nauczycielki w ramiê(taki leki klaps).
Na angielskim, po sprawdzianie z niemca, trzeba odstresowaæ.
T³umaczymy wyrazy, a nasza nauczycielka siê pyta:
"A co oznacza s³owo put?"
A ja na ca³± klasê"Wsadziæ", ca³a klasa ryk³a ¶miechem :rotfl:
Albo na polaku, mamy temat o katastrofach, akurat takie durne opowiadanie mieli¶my do przeczytania.
"Podajcie przyk³ady katastrof..." mówi nauczycielka, ok, tajfun, tsunami, tornada.
A kumpel z ostatniej ³awki:
"Lekcja polskiego to katastrofa"
reakcja nauczyciela by³± nastêpuj±ca, kumpel podszed³ do nauczycielki i walne³a go w plecy XD :rotfl: :rotfl:
Po chwili ten sam kumpel wstaje, nauczycielka siê pyta
"Co ty robisz?"
A on na to:"Chcia³em jej co¶ pokazaæ, bez skojarzeñ", ca³a klasa w ryk.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Moja klasa jest najlepsza wiêc szykujcie siê na d³uug± czytankê:)
Ja: Teraz mamy WF! To straszne!
Kamil: To piêkne
Ja: Ale¶ g³upi!
Kamil: A ty m±dra
Ja: No ja jestem m±dra.
Kilka minut pó¼niej:
Ja do Kamila: Co siê tak na mnie gapisz!? Zabieraj te ga³y!
Mój instruktor od WF-u: Gramy w siatkówkê.
Ja: O! Super banda 3-letnich dzieciaczków bêdzie biegaæ i odbijaæ balonik.
Kamil: Bêdziesz ze mn± graæ w dru¿ynie.
Ja: Wiesz co mam pietra gdy to mówisz.
Przychodzi Kamila.
Kamila: Ty z nim gadasz?
Ja: Nie pokazuj siê ze mn± publicznie psujesz moj± reputacje.
Nauczyciel techniki: Co to jest motorower?
Ka¿e mi odpowiedzieæ wiêc mówiê: Pó³ motor pó³ rower.
Na przerwie opowiada³am sny Kamili kumplom z klasy. Na lekcji Pani od biologii ka¿e mi i¶æ zmoczyæ g±bkê. Biorê g±bkê i wychodzê. Idê spacerkiem, popatrzy³am na mecz za oknem, spotka³am kole¿anki i jakiego¶ pacana. Wchodzê do ³azienki moczê g±bkê, wchodzi ten g³±b i mówi: "Nie zrywaj desek z kiblów". Wchodzi kumpela i mówi: "Nie przejmuj siê nim on jest taki g³upi". Wysz³am chwilê sobie z nimi pogada³am, podchodzê do drzwi, pani mówi: "Co ona robi z t± g±bk±?", wchodzê, klasa ¶mieje siê z tego co opowiada³am o Kamili, odwracam siê i mówiê: "No i z czego siê ¶miejecie przyg³upy?". Usiad³am, patrzê w ksi±¿ki. Co¶ tam siê pytaj± Kamili i Kamila (jemu nie nadali a konkretnie ja nie nada³am ¿adnego oryginalnego przezwiska a o nim by³a mowa na przrwie), Kamila i on wstaj± i krzycz±: Anka!!!!!, a wszyscy siê ¶miej±.
Na lekcji historii:
Nauczyciel historii: (nie pamiêtam wszystkiego) nie zrobi³ tego.
Bauer: No jaki cap.
Nauczyciel historii: Nie mówi³em o tobie.
Ogl±damy prezentacjê o mojej zgni³ej wsi:
Nauczyciel: Tu by³a miejscowo¶æ M*******a.
Konrad: M*******a... M*********a!
Ja: Potr±cê ci za to z pensji.
Rafa³: A ja móg³bym dostaæ jego pensjê?
Na przerwie:
Ja: Kamila i Kamil siê zakochali, i teraz bêd± siê ca³owali. Jakie to mi ¿a³osne wysz³o.
Kamil: Dzisiaj po lekcjach ju¿ nie ¿yjesz.
Ja: Nie da rady mam wychowanie do seksu na 7 lekcji.
Klasa: hahaha
Nauczyciel historii: Dzieñ dobry.
Ja: Dzieñ a nie taki znowu dobry.
Sprawdza obecno¶æ:
Nauczyciel historii: Szefowa
Ja: Niestety jestem.
Po lekcji:
Nauczyciel historii: Do widzenia.
Ja: "Dobranoc" i dajê dyla
Sygnatura użytkownika
DCSerwis.bee.pl - Zapraszamy! Polskie centrum fanów Disney Channel
U mnie 4 klasa podstaówki jest przerwa bab od hiry daje nam klcze od sali ;Di sa tam ch³opcy i dziewczyny wkonczu z chlopakami zmuwili¶my siê,¿eby wygoniæ dziewczyny i pograæ pi³k± w sali udo³o siê wysz³u, ale jak my chcieli¶my wyj¶c to cos lokowa ³o drzwi to dziewczny je zablokowa³y a my wszyscy na te drzwi biegniemy....... drzwi wylecia³y zanim przysza³a nauczyceilka postawilismy te drzwi ona otwiera i ca³e je wyjmuje i mysla³a ze to jej wina ;d;d dziewna ;p
Polak, kumpel, taki lekki pochlast, straszny gadu³a, je¶li siedzi z kumplem, siedz± w ostatniej ³awce, a wiêc przys³owiowo"róbta co chceta", i ok, w koñcu nauczycielka nie wytrzyma³± i mówi:
-(imiê kumpla) nie masz g³osu na mojej lekcji.
ok, by³o cicho 10 mint, to kumpel zacz±³ co¶ se ogl±daæ, kumpel zauwa¿y³ i na ca³ê gard³o"POKA¯!" przy okazji rzuci³ siê na niego jak aszalot, i zarobi³ 3 uwagi na raz XD
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
wiecie co? ostatnio to co ja tutaj czytam to tylko i wy³±cznie...(sucharki)
: o
hehe...
Dobra ja co¶ napisze co mi kolega opowiada³ co zrobi³
no wiec tak przyszed³ po ¶witach do szko³y jak to po ¶wiêtach nic nikomu siê nie chce pani go wziê³a do odpowiedzi i powiedzia³ jej ¿eby sobie pogada³a z jego rêk±
Dodam jeszcze ze to nie by³ po tych ¶wiêtach tylko ju¿ dawno ;p
Teraz ta panie zawsze mu daje jeden na koniec i zawsze pisze komisa go¶ciu ale dlatego ze jest zdolny zawsze z tego wychodzi ;p
Ostatnio ; Rozmowa o wyborze szkó³ó itd.
Nauczyciel og³asza konkurs, ¿a jak siê dobrze spiszemy, to otwarta droga do ka¿dej szko³y ( chodzi³o o dobre liceum)
A ja na to ;Tak do ka¿dej, podstawówki przedszkola :P
Ale ¶mieszne, cha, cha, cha : O :znudzony: :dontgetit:
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez Bary 17 Kwiecieñ 09, 15:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Fajne macie k³opoty,
A to moje:
Na pocz±tku 1 klasy, (jak sie poznawali¶my) to jeden kole¶ umia³ czytaæ i pisaæ od razu. Ale mu dokuczali¶my! Ale w koñcu nie wytrzyma³, posika³ siê ze z³o¶ci, i chodzi³ w samych majciorach. A my co? Gacie mu zdjêli¶my i hop do torby nauczycielki! :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ale by³a awantura. :/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.