POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
29 Wrzesieñ 10, 01:47
¦mieszne sytuacje
Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 28 Styczeñ 09, 19:27   Â¦mieszne sytuacje

Tutaj mo¿na pisaæ swoje ¶miensze sytuacje(ze szko³y, mieszkania, itp, itd)
Dzi¶na angielskim za moim krzes³em le¿a³a...podpaska( nie moja), a taki nasz kalsowy idiota krzykn±³" Patrzcie, Dro¿dówie podpska wypad³a z ****" normalnie my¶a³em ¿e siê spalê ze wsytdu.
Na przerwie wygarn±³em mu co o nim my¶lê i przywali³em prosto w dziób( sorry, ale przysz³em z budy to w domu ze 20 o³ówków z³ama³em ojciec jest kre¶larzem)
A co wy macie do powiedzenia?

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez XaroX 24 Marzec 10, 14:31, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 28 Styczeñ 09, 19:33   

ja na angielskim (te¿) mia³em foliówkê po kanapce w srodku angielskiego napompowa³em j± i wybuch³em nauczicielka sie pyta kto to zrobi³ a cala klasa na mnie pokazuje my¶a³em ¿e wskocze do plecaka i przesiedze do konca lekcji dosta³em za to -

Sygnatura użytkownika

Mack 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Sty 2009
Wys³any: 28 Styczeñ 09, 19:46   

Wiecie jak w ko¶ciele przy klêcznikach s± takie "pó³eczki" ¿eby na przyk³ad ksi±¿eczkê po³o¿yæ? Raz na mszy w tym miejscu by³a podpaska...

W podstawówce na biurku u pololnistki le¿a³ ¶wierszczyk XDD Ponoæ zabra³a go jakiemu¶ z uczniów ale i tak ju¿ wszyscy siê z niej ¶miali :P

Ogólnie na angliku jest czêsto nera bo mamy nauczycielkê z Rosji która uczy³a siê polskiego przez angielski (oO) I ona czêsto nie kuma co i jak i jest zobaczona :D Jak na lekcji jest jaki¶ zboczony kontekst to ona siê ¶mieje razem z nami XDDD :D Raz nawet by³o co¶ takiego ¿e mia³a dy¿ur a my z ni± gadali¶my i taka kole¿anka siê zapyta³a czy by³a na studiach z angielskiego a ona: Noo a wy my¶licie ¿e co?? ¯e ja tak po znajomo¶ci? I zaczê³a kiwaæ g³ow± w stronê biura dyrektora a on akurat ko³o nas przechodzi³ XDD Jeszcze by³o kilka fajnych sytuacji jak sobie przypomnê to napiszê :)

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 28 Styczeñ 09, 19:56   

Mack, masz prze¿ycia, przypomnia³o mi siê!
Na przerwie w 1 guimnazjum, grali¶my na dworze w nogê.
Ok, jest ok, tu podanie, to drybling, itd. Pomy¶leli¶my"Teraz co¶ innego".
Moja matemtayczka przchodzi³a obok, uple tak zacz±³ siê popisywaæ ¿e jak odbi³ pi³kê od ziemi to dosta³ prosto w twarz, matematyczka wybuch³a ¶miechem!
Na szczê¶cie nic mu nie jest, ma tylko ¶liwê na lewym oku XD

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Raiden 
Gapa, gubi PokeBalle
I'am Redi xD

Do³±czy³: 08 Lis 2008
Sk±d: Z-ja
Kontakt:
Wys³any: 28 Styczeñ 09, 20:30   

Kiedy¶ jak mia³em 3 latka wo³a³em mojego brata do samochodu bo mieli¶my gdzie¶ jechaæ i moje s³owa brzmia³y tak:
wsiadaj **uju!! xD i tak kilka razy(wtedy nie wiedzia³em co to znaczy)
Moja babcia spyta³a siê mnie kto mnie tego nauczy³. A ja z zachwytem mówi³em:
To mój kolega Chomik(powiedzia³em to z takim zachwytem xD ) xD *Taki mia³ przydomek* xD
W ko¶ciele w tamtym tygodniu. By³a sobota.By³y tylko 4 panie.W zakrystii zacz±³em siê tak ¶miaæ ¿e potem przez pó³ mszy mia³em czkawkê xD
Jak sobie jeszcze przypomnê co¶ fajnego to napisze :p

Sygnatura użytkownika
Help Serwis
FR/LF
496683

www.shadowanime.pl
www.animeravi.pl

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 29 Styczeñ 09, 14:07   

Dzisiaj, na angliku( znowu) ieli¶my przedstawiæ dialog, jedna osoba przychodzi do sklepu, a druga jest kasjerem, nie?
Ok, po dwie osoby, mieli kupiæ colê i hot-dog'a.
I to sz³o tak"
"Can i have koke?"!
Na lekcji tak szczali¶my, ¿e pó³ lekcji prze¶miali¶my.

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 29 Styczeñ 09, 18:18   

Kiedy¶ na Polskim (kolo od polaka, jest wporzo i jest wychowawc±) :
Nie ma kole¿anki, Facio pyta gdzie jest, inna kolesiuwa mówi ¿e le¿y w ³ó¿ku,
Na to kolega : pewnie z romkiem , ca³a klasa w ryk, Nauczyciel sie u¶miecha.

Romek - ch³opak tej kole¿anki.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 30 Styczeñ 09, 14:58   

1.Raz mój kolega napisa³ taki auto opis - Cze¶æ jestem Mariusz, jestem zmêczony, idê spaæ.

2.Kiedy¶ jecha³em od ortodonty, a za nami jaki¶ facio i poniewa¿ mi siê nudzi³o a mia³em 5 lat pokaza³em mu ¶rodkowy palec, facio pojecha³ za nami i -

JAK PANI WYCHOWUJE SYNA!!

A ja jeszcze nie wiedzia³em co to znaczy lecz i tak mia³em szlaban XD

3.Lekcja muzyki :hyhy: Fajnie by³o ,,Wolna Lekcja" A z ty³u by³y 2 maskotki siedzia³y na krzes³ach :)
Ja dla jaj osiedlem miedzy nimi i siê wydurnia³em :rotfl:
Jedna z maskotek to s³oñ i krzyczê do kolegi
-E, Patrz Dumbo
A pani to zrozumia³a jako
-E Dupo XD :wstyd: XD

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 6 Luty 09, 20:58   

Dzi¶ na muzie, wolna lekcja(spoko by³o, nauczyciel zajefajny), i tak, pocz±tek lekcji, jedna z dziewczyn siê pyta"Co pan robi?", on na to"My¶lê...", a ja na g³o¶ powiedzia³em"O, to co¶ nowego :wstyd: :rotfl: "
A na przerwie, dosta³em od mojego kumpla wygaszacz ekranu który wy³±cza wszystie komórki w jednakowym czasie, zaraz po uruchomieniu.
Przes³a³em go wszystkim w klasie, wybija 12:15, na apelu jeste¶my, A TU WSZYSTKIM W KLASIE TELEFONY WIBRUJ¡ xd

Sygnatura użytkownika

Karas
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 7 Luty 09, 01:33   

Ale sie usmialem...

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów