Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 10 Wrzesieñ 10, 18:15
Dziêki, ¿e mnie tak nazwa³e¶.
BTW, ona ciê wcale nie trzyma...
Ale jednak tobie nie by³o "widaæ". Chocia¿, gdyby... NIE! Mo¿e nie tutaj...
W ka¿dym b±d¼ razie, chodzenie wróci³o ju¿ prawie do normy. No, mo¿e czasami zdarza³y siê delikatne zachwiania. Julie patrzy³a na ciebie z delikatnym rozbawieniem. Potem zebra³a siê, ¿eby odpowiedzieæ ci na pytanie.
- Joey... Wszystko wróci do normy. Ty bêdziesz dalej kolekcjonowa³ swoje Pokemony, Maddie bêdzie dalej trenowaæ na pokazy, a ja dzielnie bêdê wam towarzyszyæ. I tyle siê stanie...
Zmian nie jest wiele... W³a¶ciwie, to nie ma w ogóle. Po tym zdaniu Julie wzdrygnê³a siê.
- Joey, wracajmy. Zimno mi.
I tymi s³owami uchroni³a ciê od publicznego upokorzenia zwi±zanego z mêsko¶ci±.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
;P Nie ma sprawy, je¶li ci nie przeszkadza, to bêdê to robi³ czê¶ciej."
---------------
- O boziu.... m-my¶la³em, ¿e siê tam spale ze wstydu... - My¶lê bardzo cicho, aby ani jedna my¶l nie wydosta³a siê przez moje g³upie gadatliwe usta, co w przysz³o¶ci chcia³bym zmieniæ. - Mo¿e i nie by³o co tam widaæ, ale je¶li bym siê przewróci³.... to... to... - I pomimo moich wielkich starañ zaczynam siê czerwieniæ i przybieraæ gor±czki... mo¿na wrêcz powiedzieæ, ¿e siê ze wstydu gotuje. A do tego jeszcze trochê idiotyczny wyraz twarzy... patrzê siê w pod³ogê, usta mam lekko otwarte, lekko zmarszczone brwi... wygl±dam jakbym nie potrafi³ rozwi±zaæ równania z matmy, albo po prostu nie rozumia³. Temperatura jednak przez ten czynnik lekko wzros³a. Nie to, ¿eby od razu na Oddzia³ Intensywnej Terapii, ale ¿e po prostu mój wstyd jest do¶æ ,,potê¿nym'' przeciwnikiem.
- Ciekawe... czy teraz wygl±dam jak idiota... no có¿... - Pomy¶la³em i zawstydzenie wzros³o jeszcze bardziej, w koñcu obok jest dziewczyna, która mi siê podoba... choæ wcze¶niej trochê bardziej... i powodu znale¼æ nie mogê.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Kontakt:
Wys³any: 28 Wrzesieñ 10, 19:19
- Joey, delikatnie siê zaczerwieni³e¶. Pewnie to od tego zimna. Wracajmy, bo jeszcze co¶ gorszego ci siê stanie.
Wci±gnê³a ciê szybko do budynku medycznego, powszechnie zwanego szpitalem. Od razu zrobi³o ci siê cieplej i z tego powodu... To nadesz³o. Jednak uda³o ci siê to dobrze ukryæ i nic siê nie sta³o. Wbieg³e¶ do swojego pokoju i szybko wskoczy³e¶ do ³ó¿ka. Kiedy Julie wpad³a do pokoju, tylko otworzy³a usta, a ty zacz±³e¶ siê t³umaczyæ, ¿e to wszystko wina ciep³a, ¿e co¶ tam... BLA-BLA-BLA-BLA-BLA-BLA. Oniemiona twoj± kwesti± nie ruszy³a siê przez nastêpne sekundy. Po czym otrz±snê³a siê i powiedzia³a:
- Do jutra, Joey.
Po czym wysz³a. Reszta dnia zlecia³a ci na bezowocnych rozmy¶laniach, jakie to twoje ¿ycie jest beznadziejne (aktualnie mam to samo). Oko³o 23 oczy same ci siê zamknê³y i zasn±³e¶.
* * *
KUKURRRRYKUUUU!
Panie Grey, wstajemy! Dzisiaj opuszczasz ten chwalebny przybytek, aby udaæ siê na wolno¶æ! Tak... Czujesz siê o wiele lepiej. Ta noc naprawdê da³a ci odpoczynek. Pewnie zrobi± ci jeszcze jakie¶ bezsensowne badanie, po czym siê wypuszcz±. W ka¿dym razie, trzeba wstaæ. Jest ju¿ dziewi±ta, zaraz wejdzie seksowna pielêgniarka ze ¶niadaniem.
O, ju¿ jest. Wsun±³e¶, po czym zabrali ciê do tego g³upiego gabinetu, gdzie zrobili ci skan ca³ego cia³a.
Spakowa³e¶ swoje rupiecie, rozrzucone po ca³ym pokoju, po czym wyszed³e¶ ze szpitala. Julie i Maddie ju¿ tam na ciebie czeka³y.
- Dobrze, ¿e jeste¶ ju¿ ca³y.
Nawet nie czujê gdy rymy sk³adam, jak Mickiewicz Adam.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Od dzi¶ przemy¶lenia piszê tak: *blblba*
A dialog jak zwykle ;P A wiêc uwa¿aj ;P
------------
*Taaaa.... moje ¿ycie jest pora¿k±, ale jednak ma swoje plusy. Na przyk³ad moja siostra... nie jedni mówili ju¿, ¿e pewnie ¿yjê tylko dla niej.. no i tak pewnie jest, ale jednak ostatnio... pojawi³a siê te¿ ona...*Rozmy¶lenia nie daj± mi spokoju, mo¿e w przysz³o¶ci pójdê na studia filozoficzne... w koñcu tylko my¶lenie daje mi ,,ukojenie''. *Teraz zaczynamy grê... oby siê nie domy¶li³y...*
- Ca³y? *Heh* Przecie¿ by³em przez ca³y czas! - Zacz±³em truæ swoim g³upim, a raczej przyg³upim g³osem i jednocze¶nie próbowa³em rozlu¼niæ atmosferê... bo nawet ja czu³em ju¿ jak jej ciê¿ar zaciska³ siê na moim gardle. - No dobra! A mo¿e pójdziemy zaraz nad jezioro? Mamy taki ³adny dzieñ! Czas ¿yæ chwil±, a nie przysz³o¶ci±, bo w jednej... - Przerwa³em, gdy¿ uzna³em, ¿e dalsza czê¶æ mo¿e byæ zbyt... nooo... nieciekawa.
...bo w jednej chwili... cz³owiek mo¿e odej¶æ... Pomimo wrednych my¶li, i pesymistycznego nastawienia nadal próbujê siê u¶miechaæ... i wygl±daæ na kogo¶, kto nie ma zmartwieñ.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Kontakt:
Wys³any: 12 Pa¼dziernik 10, 19:49
Studia filozoficzne? No ³adnie... Mo¿liwe, ¿e tak siê stanie, ale tego jeszcze nie wiesz. Blah, nawet ja tego nie wiem. Zobaczymy.
Anyway, gdy dziewczyny us³ysza³y o tym wspania³ym i rzutkim pomy¶le na temat krótkiej wyprawy nad jezioro z powodu piêknego dnia, westchnê³y z zachwytu. Jak mo¿na nie skorzystaæ z takiej okazji, gdy... A w³a¶nie, ko³o miasta nie ma jeziora. Fail.
Ale przecie¿ po co¶ mamy tego Tropiusa. Najbli¿szy akwen jest...
- Dobra, do najbli¿szego jeziorka mamy 3 minuty szybkim lotem. Spoko. Wskakujcie.
Wypu¶ci³a latacza, który wykona³ szybko Sunny Day i pofrun±³. Wiatr rozwiewa³ twoje ¶wie¿o umyte w³osy, za¶ Maddie rozpu¶ci³a swoj± bujn± grzywê, okazuj±c jej ca³kowite piêkno. No i lecicie...
* * *
Ok, mamy jeziorko. Nadal ¶wieci s³oñce, zapewne dziêki Sunny Day, ale to szczegó³. Wa¿ne, ¿e jest piêkna pogoda. I mimo, ¿e wszystko co macie to bluzy i trochê kaski, to i tak zrobi³o siê bardzo przyjemnie. Usiedli¶cie, za¶ ty, za namow± twojej "dziewczyny", wyruszy³e¶ do kawiarenki na brzegu akwenu, z której przynios³e¶ 3 Kole z cytrynkom i lod¼ikiem.
No to jeste¶my.
Sygnatura użytkownika
Najpierw stojê nieruchomo, jakby mnie jasny grom trafi³. Taki opó¼niony zap³on pana Gray'a. Nie to, ¿e dosta³em jakiego¶ ,,ataku paniki'', czy strachu, a po prostu podziwiam piêkne krajobrazy rozci±gaj±ce siê nad tafl± wodn± jeziorka. Nie zostaje mi nic innego jak usi±¶æ nad brzegiem, zdj±æ buty, skarpetki, podci±gn±æ nogawki, w³o¿yæ nogi do wody i rysowaæ na wcze¶niej przygotowanym papierze. No, taki przynajmniej jest mój plan.
- Co zamierzacie robiæ? - Zapyta³em nagle swoich ,,kompanek'' - Ja porysujê. - Dokoñczy³em, ale zanim jeszcze dosta³em odpowied¼ z³apa³em za balle i wypu¶ci³em wszystkie swoje pokemony.
- Mamy wolne, mo¿emy siê bawiæ. - Powiedzia³em do pokemonów, po czym odwracam siê do dziewczyn i daje im znaæ, ¿e ju¿ s³ucham ich wypowiedzi.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Kontakt:
Wys³any: 8 Listopad 10, 20:24
Jak obiecywa³em. :P
Obie kompanki, jak to wspaniale okre¶li³e¶, tak¿e wyjê³y swoje "polskie" pi³eczki i wypu¶ci³y, co jak co, swoje do¶æ du¿e Pokemony. Te od razu rzuci³y siê na twoich przyjació³ i po krótkiej przebie¿ce zaczê³y siê z nimi bawiæ. Wygl±da³y naprawdê s³odko. Wtedy Julie zaproponowa³a:
- Joey, a mo¿e by¶ namalowa³ mój portret w stroju k±pielowym? Jak wiesz mam fantastyczne cia³o, które skrywam ka¿dego dnia pod ubraniem.
Jak zachowa³by siê taki zakompleksiony ch³opak jak ty, a nawet mo¿e i ka¿dy? Zaczerwieni³by siê. Oj tak, to do¶æ niemoralna propozycja. Za¶ æwieka dobi³a Maddie.
- To zróbmy ten portret razem, bo ja te¿ idê pop³ywaæ.
Po czym obie zrobi³y co¶ bardzo dziwnego: zrzuci³y ubrania, a pod sob± mia³y ju¿ gotowy strój do p³ywania.
Kurdê, jasnowidzki, czy co?
Maddie, twoja kochana siostrzyczka, mia³a na sobie dwuczê¶ciowy b³êkitny strój, za¶ Julie by³a ubrana w sk±pe bikini przystrojone w bia³o-czerwone poziome pasy.
Aha. To ju¿ chyba wiadomo, co siê z tob± dzieje.
Sygnatura użytkownika
- N-N-NIC NIE WIDZÊ! Nic nie widzê! - Krzycza³em zaczerwieniony... jak zwyk³a czerwona farba, ale zwyk³a czerwona farba nie schowa³aby swych oczu, co oczywi¶cie ja uczyni³em. Potem przera¿onym, a wrêcz panicznym ruchem próbowa³em jako¶ schowaæ siê... pod konarem, czy w krzakach... a nawet w w³asnej bluzie. Jednak po pewnym okresie czasowym przesta³em ,,¶wirowaæ'', pomy¶la³em o swojej ,,sytuacji'' i spojrza³em lekko rozchylaj±c palce u d³oni. Niestety jest ze mnie taka... jak to by okre¶li³a moja Mama ,,Ciota'', ¿e nawet nie minê³y 10setnychsekundy, a znów siê schowa³em ponownie siê zaczerwieniaj±c.
- C-c-co wy sobie my-my¶licie!? Chcecie przyprawiæ mnie o zawa³?! Wiecie, ¿e s³aby jestem psychicznie.... w dodatku.... - Krzycza³em i tylko podwaja³em swoje zak³opotanie, zawstydzenie z ka¿dym nastêpnym s³owem. Pomimo tego, ¿e mój osprzêt do rysowania wyl±dowa³ na ziemi z powodu szybkich reakcji na ,,otoczenie'' i chocia¿ zas³oni³em oczy d³oñmi, to nadal szuka³em jakiego¶ schronienia, jakby grozi³ mi ostrza³ z amunicji ostrej. Gada³em g³upoty, o których nie warto nawet wspominaæ, pl±ta³ mi siê jêzyk, wiele zdañ; jak na przyk³ad ,,To dla mnie za du¿o'', brzmia³o jak gadanie pijanego, czyli jako¶ tak ,,Dla kogo¶, to by³y du¿e''. Tak, jestem idiot±... chyba.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Kontakt:
Wys³any: 27 Listopad 10, 16:03
- Joey, wy³a¼ stamt±d. - mruknê³a Julie - Po to siê w to wciskam, ¿eby faceci mogli podziwiaæ moje cia³o. Przecie¿ taka jest idea ubierania siê, a przynajmniej u kobiet. No ja my¶lê. Nie wcisn±³bym siê przecie¿ w bikini. Ty zapewne te¿, mój drogi graczu.
Za namow± dziewczyn, powoli wygrzeba³e¶ siê zza drzewa. I co to da³o? Im nic. Tobie... W sumie te¿ nic. Usiad³e¶, gapi±c siê w lazurow± taflê jeziorka i nie odwraca³e¶ siê do dziewek. Te, widocznie ju¿ niezainteresowane twoj± uwag± na l±dzie, wskoczy³y do wody. Mo¿e tam uda ci siê je zauwa¿yæ i co¶ naskrobaæ.
Pozbiera³e¶ pospiesznie z ziemi swoje kredki, o³ówki, itd. Wyci±gn±³e¶ na chwilê nogi, po czym je skuli³e¶, robi±c podstawkê dla kartki, na której powstanie, miejmy nadziejê, arcydzie³o klasy ¶wiatowej w kategorii "Najlepszy rysunek dziewczyny w bikini, którego artysta nie chcia³ zrobiæ umy¶lnie iksde". Zabieramy siê do roboty, Joey.
Powodzenia.
Sygnatura użytkownika
A wiêc ³apiê za o³ówek, szkicownik i.... STOP! Me rêce ju¿ wiêcej nie narysuj±, po ludzku... z³apa³ mnie ,,atak zawstydzenia'', a wiêc zrobi³em siê czerwony i opu¶ci³em wszystko co trzyma³em w d³oniach... znowu.
- NIE! CO TY SOBIE MY¦LISZ! JESTE¦ JAKIM¦ ZBERE¬NIKIEM! TAK NIE MO¯NA! - Ochrzaniam siê w w³asnych my¶lach.. swoj± drog± jest to nienormalne, ¿e ochrzaniam sam siebie.. bêd±c trze¼wym i zdrowym na umy¶le. Najpierw trzeba by siê zastanowiæ, czy to przypadkiem nie moje sumienie.... ale ta mo¿liwo¶æ odpad³a, gdy¿ to przecie¿ nic... STOP!
- CO TY SOBIE MY¦LISZ! JEDNAK JESTE¦ ZBOKIEM?! - Znowu sam na siebie wsiad³em.. pobi³em swój rekord, dwa ochrzany na okras czasowy mniej ni¿ minuta. Utalentowany jestem... nieprawda¿? Ale wracaj±c do pierwszej my¶li i tego ,,Czemu siê ochrzaniam''. Chwila.. to jest pierwsza my¶l.. a niewa¿ne. A wiêc nie jest to moje sumienie, poniewa¿ moje sumienie dzia³a tylko wtedy, gdy zrobiê co¶ bardzo... z³ego.. jak... my¶lenie... o... dziewczynie... w... bikini.. £AAAAA!
- JEDNAK JESTE¦ ZBOKIEM! TY WYRZUTKU SPO£ECZEÑSTWA! TY..... - Ci±gnê do¶æ d³ugo bij±c siê nadgarstkiem w czo³o... do¶æ mocno, nie zwracaj±c uwagi na otoczenie.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.