POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:24
Ranger w akcji! Choæ nie tylko...
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 19:07   Ranger w akcji! Choæ nie tylko...

Poleci³e¶ Sphealowi:
-Aurora Beam!
Cudowny d¼wiêk rozleg³ siê w parku. To by³ twój sposób na wabienie. Czeka³e¶ d³u¿sz± chwilê. Ju¿ chcia³e¶ co¶ powiedzieæ, ale cos ruszy³o siê w trawie.
-Spheal, przygotuj siê do walki, bo to mo¿e byæ co¶ nieprzyjemnego!- szepn±³e¶.
Jednak z trawy wy³oni³ siê ma³y Swinub.
-Nub, nub!- krzykn±³.
Chyba polubi³ twojego Spheala, poniewa¿ podbieg³ do niego i tuli³ siê d³u¿sz± chwilê. Zapyta³e¶:
-Swinub! Chcesz zosatæ ze mn±?
-Swinub!- odpowiedzia³.
Wzi±³e¶ go na rêce i ruszy³e¶ w stronê miasta.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 8 Kwiecieñ 10, 17:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 19:14   

(my¶li - Hm.... Dziwne.. Zgodzi³ siê bez przekonywania. A mo¿e on !)
Pomy¶la³em i spojrza³em na Spheala, chwile potem na Swinuba.
(my¶li - Nieeeee.. To niemo¿liwe ! Przecie¿ to nie jest ten sam gatunek)
(my¶li - A mo¿e !?)
Z przera¿eniem patrzy³am siê na Swinuba, lecz po chwili powiedzia³em.
- Hej, Swinub mam pytanie... jeste¶ Ni± czy Nim? - Nie przerywaj±c kontaktu wzrokowego spyta³em.
- Ah... No tak ! Ty nie mówisz. Wiêc odpowied¼ mi - 2 sniub na On, a 1 sniub na ona.
-------------------------------------------------------------------------------------
Dobrze ? Mam co¶ zmieniæ ?

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 19:34   

Dobrze, o to chodzi.

-Swinub, Swinub!
-A wiêc jeste¶ nim. Dziwne...
Swinub chyba tak bardzo polubi³ twojego Spheala, ¿e siê do niego tuli³. Stwierdzi³es, ¿e mo¿esz z tym ¿yc. Dotarli¶cie do waszej villi. Ojciec dobrze zarabia³, wiêc by³o was staæ na taki dom. Oba Pokemony by³y bardzo g³odne. Chcia³y siê te¿ pobawiæ. Ko³o villi w basenie p³ywa³a twoja siostra, Madelaine.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 19:53   

Idê w kierunku szafki, w której trzymam jedzenie dla pokemonów.
Nasypujê jedzenie do 2 talerzy i mówiê :
- Proszê bardzo, to niewiele, ale trzeba oszczêdzaæ do jutra.
Rado¶nie patrzê siê jak pokemony jedz± z zawrotn± szybko¶ci±. (Need For Speed xD )
(my¶li - *Hm...* Wiem ¿e Spheal uwielbia p³ywaæ, wiêc z nim trochê pop³ywam.)
(my¶li - Ale co lubi Swinub ?! Muszê siê zapytaæ)
- Hej... Swinub.. Tak szczerze mówi±c nie wiem co lubisz robiæ. Czy mo¿esz mi to jako¶ pokazaæ ? - Pytam siê z nadziej±, ¿e co¶ poka¿e.
- Ah ! Spheal ! Moja siostra siê kompie, id¼ ju¿ do niej, a ja za chwilkê do³±czê.
I ponownie spojrza³em siê na br±zow± ¶winkê.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 22:53   

Taka ma³a uwaga: dialogi pisz w kursywie i jak my¶lisz to rób atk:
-Bla, bla, bla- pomy¶la³em.

Swinub porusza³ swoim nosem.
-A lubisz jak siê ciê mizia po nosie?
-Swinub, nub!
Wiêc pomizia³e¶ po brodzie Swinuba, a on wyra¿nie sie u¶miechn±³. Zawo³a³e¶:
-Hej Swinub! Chcesz pop³ywaæ?
W expresowym tempie siê przbra³e¶ i wskoczy³e¶ do basen z Swinubem na rêkach.
Po k±pieli zastanawia³e¶ siê co robiæ.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 23:11   

- Co robimy ? - Zapyta³em siê Spheala i Swinuba.
- Mo¿e troszkê pobiegamy ? A mo¿e porysujemy ? Bo chyba k±pieli macie ju¿ do¶æ ? - I mówi±c te s³owa, spojrza³em siê na nich, ¿eby tylko nie powiedzieli ,,Nie''
-A z drugiej strony... marzy mi siê podró¿owanie po ca³ej krainie pokemonów. - Zamarzy³em siê i o ma³o nie wpad³em do basenu.
- DOBRA ! Jutro po¿yczam kasê od starych, pakujemy siê i wyruszamy w ¶wiat. Co wy na to ?! - Spyta³em siê wielce uradowany
-----------------------------------------------------------------------------
Ale ja ju¿ mam taki nawyk... lekki :/

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Afil 10 Pa¼dziernik 09, 12:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 12:39   

Ok. Prze¿yjê. Jeszcze:
K±piel, nie kompiel. Mozilla powinna poprawiæ.

Od rodziców dosta³e¶ 10000 $.
-Tak ma³o?- odpar³e¶ ¿artobliwie.
Do plecaka wzi±³e¶ karmê, karty do gry i Pokeballe. Kupi³e¶ to wszystko w markecie.
-Spheal, Swinub! Chod¼cie! Wyruszamy!
Wyszli¶cie z domu i ju¿ na pierwszym kroku zauwa¿yli¶cie Magikarpa pluskaj±cego siê.
-Spheal! Nic nie rób. Gdy tylko wyjdzie z wody, zginie. Zostawmy go.
Ruszyli¶ice ¶cie¿k± w stronê Parku Narodowego.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 12:49   

*¶wist, ¶wist, ¶wist !*
Id±c weso³o gwi¿d¿e, lecz nagle wpad³ mi do g³owy genialny pomys³.
Wiêc siê zatrzyma³em i zacz±³em mówiæ.
- Hej ! Ca³a moja zgrajo ! - Nie my¶l±c zwróci³em siê do poków - Mo¿e rozbijemy obóz ?

- Wiecie, bêdziemy spaæ pod go³ym niebem. W nocy bêdziemy szaleæ w lesie lub jeziorze, a za dnia bêdziemy odsypiaæ ca³± noc, ale tylko przez trzy... no mo¿e cztery dni. I jak wam le¿y ten pomys³ ? - Spyta³em siê o zdanie, ¿eby nie by³o konfliktu.
- Eh... co ja tu wymy¶lam ! Na pewno siê nie zgodz± - Pomy¶la³em pogr±¿aj±c siê w smutku.

--------------------------------------------------------------------------
Pisa³em to o 23:00.
Mog³em nie zauwa¿yæ ¿e jest tam b³±d :P

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 12:58   

Twoja kompania wrzasnê³a, ¿e nie chce. Widocznie lubi± sobie pospaæ. Nagle zauwazy³e¶ pedz±c± postaæ.
-Uciekajcie! Goni mnie ³ó¿ko!
-Chyba naæpany...- pomy¶la³e¶.
Ale zza wzgórza wy³oni³o siê ogromne ³ó¿ko. Cos ci przypomna³ ten kszta³t.
-Spheal! Aurora Beam!
Jednak twoich Pokemonów ju¿ tu nie by³o. A ³ó¿ko pêdzi³o w twoj± stronê.
-Arcanine!- rykn±³e¶ udajaæ krzyk Arcanine'a.
"£ó¿ko" siê zatrzyma³o. Chwyci³e¶ kolesia i powiedzia³e¶:
-Straszymy frajerów, co? Zobaczymy co powie na to sier¿ant Jenny!
I przywo³ujaæ sowje Pokemony, ruszy³e¶ na oswojonym Arcaninie w stronê miasta.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 13:11   

- Ha ! B³azen siê znalaz³ ! My¶la³ ¿e dam siê nabraæ ! Z reszt± troszkê da³em - Takie my¶li w tej chwili przenika³y moj± g³owê.
A¿ w koñcu powiedzia³em na g³os.
- Ten Arcaninie jest twój ? Czy kogo¶ z twojego otoczenia ? A MO¯E GO UKRAD£E¦ !? - Dopytujê siê ch³opaka - No dalej ! Gadaj ! Ja za siebie, nie rêczê ! - Pod wp³ywem emocji krzyczê.
Nie czekaj±c na odpowied¼ kolesie spyta³em Arcaninia.
- Nie obrazi³e¶ siê ¿e go tu po³o¿y³em ? - Spyta³em siê Ognistego Wilczura
- Swinub, Spheal.. trzeba go odwie¼æ.. wiêc podró¿ odk³adamy - Nadal wkurzony powiedzia³em.
--------------------------------------------------------------------
A propos ognistego wilka... Ja go zawsze tak widzia³em :P
A i dobrze teraz piszê ? Czy mam zmieniæ czcionkê do dialogu ? >.>

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach