Mój obecny nick: Rassen (fuj)
Powód zmiany: Ostatnia zmiana by³a zmian± na gorsze, wolê swój starszy nick.
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: Druga i ostatnia (I tak lepszego nicku od Byakurai nie wymy¶le :P)
Nowy nick: Byakurai (yeah)
Z racji twych zas³ug dla forum w postaci du¿ej aktywno¶ci i wcze¶niejszego MG’owania zastosujê JEDEN JEDYNY RAZ WYJ¡TEK od regulaminu. Oczywi¶cie ta zmiana powoduje wyczerpanie twego limity zmian nicku.
Witaj z powrotem Byakurai. || Drago
Byakurai back Dziêki Drago.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Drago 20 Wrzesieñ 10, 14:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick:domine250
Powód zmiany: nie jest to du¿a zmiana ale bêdzie bardziej estetycznie
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: Pierwsza zmiana
Nowy nick:DominE250
Ostatnio zmieniony przez Drago 3 Pa¼dziernik 10, 22:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: Jajko
Powód zmiany: w sumie, znudzenie "Jajkiem". Poza tym, nie dawno zmieni³em image- nick te¿.
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: pierwsza.
Nowy nick: Hyali
Z góry dziêki!
KHR Fan <3
Kuroshitsuji Fan <3
Anime Pokemon schodzi na psy!
Ostatnio zmieniony przez Drago 4 Pa¼dziernik 10, 21:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: Zdzisiek72
Powód zmiany: pasowa³oby zacz±æ od nowa a nie chcê zak³adaæ nowego konta
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: pierwsza.
Nowy nick: Whisper
Ostatnio zmieniony przez Drago 5 Pa¼dziernik 10, 19:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: domu3
Powód zmiany: Znudzenie sie starym nickiem
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: Pierwsza
Nowy nick:FreQ
Ostatnio zmieniony przez Drago 7 Pa¼dziernik 10, 18:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie wiem czy te zmiany nicków nadal dzia³aj± ale raz ¶mieræ mi nie zaszkodzi
Mój obecny nick: Imagius
Powód zmiany: Z lekka lamerski i ogólnie go wymy¶li³em na poczekaniu a tera mi sie z lekka znudzi³
Która zmiana nicku: First
Nowy nick: PokeSkate
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.
Mój obecny nick: Asz Ketcham.
Powód zmiany: Znudzi³ mi siê stary nick.
Która zmiana nicku: Pierwsza
Nowy nick: DRfan.
Ostatnio zmieniony przez Drago 13 Listopad 10, 23:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: szymbar15
Powód zmiany: Nuda, po co te numerki
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: Pierwsza w historii.
Nowy nick: Myu
____________________________________ Odmawiam. Nazwa jest ju¿ zajêta. || Drago
Mój obecny nick: tom455
Powód zmiany: Cyferki id± do lamusa
Która to zmiana nicku/lub informacja o tym ¿e to zmiana w okresie testowym: Pierwsza
Nowy nick: Tom, a je¿eli z jakiego¶ powodu nie mo¿na to Tommy _______________________________ Tom zajête,ale Tommy nie. || Drago
Sygnatura użytkownika
Nowi userzy to spamerzy,
¦redni userzy to lamerzy,
a Starzy userzy to szpanerzy,
Czyli normalny jest tylko Henio by QuerryPass
Ostatnio zmieniony przez Drago 19 Grudzieñ 10, 12:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mój obecny nick: Sara
Powód zmiany: Oj tam, znudzi³ mi siê i nie jest oryginalny .
Nowy nick: Qiza
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.