Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 16 Wrzesieñ 10, 20:10 Wasze talenty
W ramach lepszego poznania siê, co powinno byæ domen± ka¿dego forum, tutaj mo¿ecie pochwaliæ siê swoimi talentami. Przecie¿ to jest co¶, z czego powinni¶my byæ dumni, a nie to ukrywaæ.
Có¿. Moim talentem jest muzykalno¶æ. Umiem graæ na fortepianie, mam tak¿e ca³kiem niez³y g³os i powoli uczê siê poprawnie ¶piewaæ. Co jeszcze? Umiem graæ w bryd¿a, karciankê czêsto zapominan± przez dzisiejsz± m³odzie¿. Lubiê te¿ gotowaæ, ca³kiem nie¼le mi to wychodzi. No i mam talent do przyswajania wiedzy chemicznej. Nie muszê siê uczyæ na kartkówki/sprawdziany. :P
I w sumie to chyba tyle. Teraz czas na was. Powiedzcie, w czym wybijacie siê ponad resztê.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Ja tam te¿ lubiê gotowaæ i nawet nie¼le mi to wychodzi( tylko kilka razy przypali³em ), ¶piewam po kilkadziesi±t razy ró¿ne piosenki, bo to uwielbiam i ma³ymi kroczkami uczê siê graæ na gitarze. masz te¿ talent, a w³a¶ciwie fajn± i pomoc± zaletê. Bardzo szybko uczê siê tekstu( w przysz³o¶ci chcia³bym byæ aktorem ) i zapamiêtujê ró¿ne rzeczy, co jest bardzo pomocne przy kartkówkach, bo wystarczy, ¿e bêdê s³ucha³ na lekcji.A no i tez jednym moim talentem jest, ¿e potrafiê siê dobrze rozci±gn±æ w rezultacie czego umiem gwiazdy, szpagaty,mostki itp. No i to tyle
Moim najwiêkszym talentem, który mam nadziejê, ¿e mnie nie opu¶ci, to moja wyobra¼nia. A mo¿e nie tyle wyobra¼nia, co twórczo¶æ i chêæ tworzenia. Podobno jestem tym cz³owiekiem, którego lewa pó³kula jest bardziej rozwiniêta od prawej... no có¿.
A wiêc wracaj±c, potrafiê wyobra¿aæ sobie bez najmniejszych problemów kszta³ty geometryczne, obrazy, nawet sceny z swojego wymy¶lonego anime. Czêsto zwykle tak siê zamykam w sobie, prowadzê monolog i wyobra¿am sobie jakie¶ scenki dotycz±ce monologu, bo jak¿e móg³bym my¶leæ o jednym, a wyobra¿aæ sobie drugie. To w³a¶nie daje mi szansê na ogl±danie ¶wiat w innym ¶wietle, to tak¿e daje mi szansê na ³adne rysunki, ale.... wykonanie ich jest ju¿ inn± spraw± której próbujê siê wyuczyæ. Nastêpny talent, te¿ zwi±zany z mózgiem i my¶lami, to nic innego, jak przyswajanie informacji z dziedziny fizyki, ró¿nych.. przeró¿nych ciekawostek, tekstów z filmów i oczywi¶cie niczego innego jak muzyki, rytmu, melodii, ale rzadko s³ów. Oczywi¶cie z gotowaniem te¿ was poprê... uwielbiam gotowaæ! Ale najbardziej robiæ ciasto na pierogi, wtedy mama robi farsz i mamy obiad dla 7 osób, który znika jednego dnia... poch³oniêty przez 4 osoby. To chyba ju¿ wszystko... mam nadziejê, ¿e nie sta³em siê w waszych oczach jeszcze wiêkszym dziwad³em.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
a tak bardziej na powa¿nie to nie lubiê siê chwaliæ, ale gotowaæ te¿ lubiê i to eee... Trochê wiêcej ni¿ zupkê instant czy tosty, mam jeszcze kilka innych 'talentów' ale nie musicie o mnie wszystkiego wiedzieæ!
A¿ mnie mdli jak sobie pomy¶lê ¿e przepu¶ci³em w³a¶nie okazjê do ponabijania siê z postu Afila :c
Wys³any: 16 Wrzesieñ 10, 21:12
Ja tam umiem graæ na gitarze Akustyku/Basowej no i umiem se zrobiæ chleb
Sygnatura użytkownika
K O R P I K L A A N I
Jonne Järvelä – gitara elektryczna, wokal
Kalle "Cane" Savijärvi – gitara elektryczna
Jarkko Aaltonen – gitara basowa
Matti "Matson" Johansson – perkusja
Jaakko "Hittavainen" Lemmetty – skrzypce, jouhikko, flet
Juho Kauppinen – akordeon
Moim najlepszym talentem to przede wszystkim "skromno¶æ".............
Nie lubiê siê chwaliæ, i byæ wychwalany ;p
No ale je¶li ju¿ trzeba.
Jestem Kuba (tak na dobry wstêp ;<)
Wyobra¼niê mam i to dobr±.
Gorzej jest z jêzykiem. Mam niby bogaty zasób s³ów, ale nie umim tego jako¶ wykorzystywaæ (nie mój styl!)
Interesujê siê grafik±. ; |
Wysoka znajomo¶æ ortografii (a w³a¶ciwie to brak, bo jestem wzrokowcem, i zapamiêtuje po prostu wyrazy.) Przez jaki¶ graj±c w kapcie i okorki, mia³em lekkie problemy. Ale teraz jest ju¿ o³ki.
Prócz tego, przez jaki¶ czas chcia³em siê nauczyæ C++
Aha, no i pasuje siê nauczyæ graæ na Gitarze (nie mogê byæ gorszy od rodzeñstwa!) (na obecn± chwilê umiem zagraæ pocz±tek jakiego¶ utworu Metallici (nie pamiêtam nazwy ;p)
Kontakt:
Wys³any: 16 Wrzesieñ 10, 21:32
A ja was zaskoczê (albo i nie ), i powiem, ¿e umiem graæ na gitarze . Po za brzd±kaniu na gitarce, jestem bardzo dobra w jêzyku Angielskim .
Zapamiêtujê równie¿ wszystkie rzeczy z lekcji, co baaardzo przydaje siê na ró¿nych kartkówkach itd .
Oprócz tego to za wiele tego nie ma, ale trochê umiem równie¿ gotowaæ, ale za bardzo nie umiem, tak jak wcze¶niej wspomnia³am umiem to troszkê.
No, ale mam dopiero 11 lat, pewnie jeszcze odkryje jakie¶ talenty, jak tak bêdzie to tu na pewno napiszê .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.