POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 20:49
Sranie on Kibel #1
Autor Wiadomo¶æ
emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 29 Czerwiec 10, 12:41   Sranie on Kibel #1

Dawno temu by³ sobie wielki las. W tym lesie beztrosko chadza³y sobie w³ochate szynszyle i zjeda³y wielkie ró¿owe krowy z nadzieniem karmelowym. O tak, w krainie tej wszyscy ¿yli d³ugo i szczê¶liwie. Farmerzy hot-dogów dostawali dop³aty z Unii, a arabscy pacyfi¶ci palili na legalu marihuanê i inne dobrodziejstwa natury. Do czasu...

Oto jest! W koñcu! Po wielu miesi±cach oczekiwania, jest ju¿ odpowied¼ na Roa! Vulpi i Listva mog± siê schowaæ ze wstydu i mo¿e w koñcu zrozumiej±, ¿e od pocz±tku byli tylko marn± parodi± nas - nas, czyli SoKu... Wiêcej w samym podka¶cie, który tym razem (bo tak naprawdê to nie jest pierwszy odcinek, tylko pierwszy, który nagrali¶my) dotyczyæ bêdzie g³ównie naboru na revie i czego¶ o wiele bardziej aktualnego - wra¿eñ z OTP. No to zapraszamy do s³uchania...42 minuty;]

http://firegon.wrzuta.pl/audio/9KJTSiDJUGW/sok_1

Oczywi¶cie mnóstwo b³êdów i SOK zosta³ zrobiony na spontanie. Postaramy siê lepiej w nastêpnych czê¶ciach.

PS Jakby co, to tylko kopia tematu z Revivala, ale wypowiadajcie siê tutaj, bo mam tu ³atwiejszy dostêp. Mo¿ecie te¿ dodawaæ o czym by¶cie chcieli us³yszeæ w kolejnym SoKu.

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 29 Czerwiec 10, 12:43   

Wiesz co? Musisz to wrzucaæ na PC, gdzie praktycznie po³owa PPS'u nie wie co siê dzieje na Revie? xD

SOK wyszed³ bardzo fajnie, ale jak siê Leg przyczepi³:

- Za ma³o konkretów,
- Za du¿o przerw,
Masz gorszy mikrofon od kolegi Firegona xD

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 29 Czerwiec 10, 12:44   

+ Podkast bez vulpa!!! : O
+ Pojazd po Raahalu :D
+ Zarabista muzyka.

- Brak pojazdu po piforze : (
- Za du¿o jêków i pieprzenia od rzeczy.
- Za du¿o pieprzenia o pizzy :<.
- Za du¿o pieprzenia o naborze : [.
- Nie pu¶cili¶cie "Repriiiiiiiiiiiiiiiint" :[ .
- Nierówne mikrofony. Wyrównajcie, bo takto musze sie bawiæ g³o¶nikami.

firegon 
Pewnie nie zna PokeMana
Unfaithful Virgin's

Do³±czy³: 02 Wrz 2009
Sk±d: Bia³ystok
Kontakt:
Wys³any: 29 Czerwiec 10, 13:13   

poxer napisa³/a:
Masz gorszy mikrofon od kolegi Firegona xD

W koñcu kto¶ to zauwa¿y³
Wszyscy my¶l±, ¿e mam gorszy, a tak naprawdê nagrany zosta³ ciszej
Muszê nad tym popracowaæ

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 13:35   

pominê milczeniem, ¿e Maron, przesun±³ topic z dzia³u o PPS, tutaj. No có¿, chyba wiem dlaczego, wiêc ju¿ zostawmy to.

emachel napisa³/a:
Vulpi i Listva mog± siê schowaæ ze wstydu i mo¿e w koñcu zrozumiej±, ¿e od pocz±tku byli tylko marn± parodi± nas - nas, czyli SoKu..

Nie mogli byæ, bo Was wtedy jeszcze nie s³yszeli

poxer napisa³/a:
Musisz to wrzucaæ na PC, gdzie praktycznie po³owa PPS'u nie wie co siê dzieje na Revie? xD

Chcia³e¶ napisaæ, ¿e po³owa PC nie wie i nie chce

Legends napisa³/a:
+ Podkast bez vulpa!!! : O

Czy ja wiem...obaj ( e i v ) zaczynaj± byæ do siebie podobni - choæby obaj wystrychnêli mnie na dudka, z tym ¿e ten czerwony rok temu, a ten na¶laduj±cy, dopiero kilka dni temu - poza tym, Fajergon ma bardzo listfofy g³os, podobnie Emejczel do Vulpa. Emejczel przypomina g³osem Tomasza Lorka co pracuje w Polsacie przy sporcie.

Cytat:

nalezy siê, wozi siê jak nie wiem co, tylko dlatego chyba, ¿e ma tego Pomocnika

Cytat:
+ Zarabista muzyka.

i agree you

Legends napisa³/a:
Za du¿o pieprzenia o pizzy :<.

zamiast o niej gadaæ, trza by³o j± zje¶æ tzn. zamówiæ sobie :sliniak: i przy okazji s³uchaczom, bo mi zrobili¶cie smaka i zapewne ni tylko mi

No có¿, fajny nowy kontent stanowi±cy ciekaw± alternatywê...¿eby tak pokestrony zaczê³y ze sob± konkurowaæ, jak teraz 2 podkasty...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 14:56   

Podcast tragiczny, nie da siê go s³uchaæ. Najlepiej po prostu zwiñcie interesik, przepro¶cie wszystkich za tak kretyñsk± inicjatywê i id¼cie spaæ -_-

firegon 
Pewnie nie zna PokeMana
Unfaithful Virgin's

Do³±czy³: 02 Wrz 2009
Sk±d: Bia³ystok
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 17:16   

Vabigoon napisa³/a:
Podcast tragiczny, nie da siê go s³uchaæ. Najlepiej po prostu zwiñcie interesik, przepro¶cie wszystkich za tak kretyñsk± inicjatywê i id¼cie spaæ -_-

Ok, mogê ciê przeprosiæ, ¿e by³e¶ zmuszony tego s³uchaæ. Te¿ mi siê niezbyt podoba³. Niestety dla mnie krytyka napisana przez jakiego¶ usera l±duje na ostatnim miejscu, wiêc zamiast pisaæ o naszym koñcu powiedzia³by¶ co DOK£ADNIE ci siê nie podoba. Ewentualnie id¼ spaæ -_-

berry napisa³/a:
Legends napisa³/a:

A¿ tak zazdro¶cisz mu tego pomocnika?

A wiesz przynajmniej w jaki sposób go zdoby³?

PokeMan napisa³/a:
...¿eby tak pokestrony zaczê³y ze sob± konkurowaæ, jak teraz 2 podkasty...

Dooobre;o Muszê nad tym pomy¶leæ

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 21:17   

firegon napisa³/a:
Vabigoon napisa³/a:

Ok, mogê ciê przeprosiæ, ¿e by³e¶ zmuszony tego s³uchaæ. Te¿ mi siê niezbyt podoba³. Niestety dla mnie krytyka napisana przez jakiego¶ usera l±duje na ostatnim miejscu, wiêc zamiast pisaæ o naszym koñcu powiedzia³by¶ co DOK£ADNIE ci siê nie podoba. Ewentualnie id¼ spaæ -_-

0. Podcast mi siê nie podoba userku :chory:
1. S³aba jako¶æ.
2. Poæwiczcie sposób mówienia.
3. D³ugo¶æ macie naprawdê wy-ban± w kosmos! Tylko ¿e liczy siê jako¶æ a nie ilo¶æ, czyli w tym przypadku d³ugo¶æ.
4. Zaleci brakiem samokrytycyzmu, ale wypraszam sobie nazywanie mnie na Pokecollect "jakim¶ userem".
5. Roa s³ucha siê du¿o, du¿o przyjemniej.

//jesli komus bardzo zalezy na rozmowie prawie na temat, która siê tutaj toczy³a:
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=2815

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 22:13   

Dla mnie to debilizm. Wiem, ¿e w internecie jeste¶cie prawie anonimowi to nadal jest to publiczne o¶mieszanie siê. D³ugi post a¿ siê zmêczy³em O_o .

Sygnatura użytkownika

piec 
Pewnie nie zna PokeMana
Master of Disaster

Do³±czy³: 27 Kwi 2010
Sk±d: ynawia
Wys³any: 1 Lipiec 10, 15:11   

Hmm... Generalnie poza g³osem firegona, który jest absolutnie jedwabisty do prowadzenia audycji et cetera to syf. Amatorszczyzna, j±kanie, zero oryginalno¶ci. W przypadku firegona jeszcze tego nie czuæ, bo w³a¶ciwie siê nie odzywa, co wbrew pozorom jest plusem, ale emejszel da³ ca³kowicie po bandzie, choæby ("nasz podkast bêdzie zar±bisty") plus kiepski, dziecinny g³os.

PS Ja chcê flejmaaaaa

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: