Dawno temu by³ sobie wielki las. W tym lesie beztrosko chadza³y sobie w³ochate szynszyle i zjeda³y wielkie ró¿owe krowy z nadzieniem karmelowym. O tak, w krainie tej wszyscy ¿yli d³ugo i szczê¶liwie. Farmerzy hot-dogów dostawali dop³aty z Unii, a arabscy pacyfi¶ci palili na legalu marihuanê i inne dobrodziejstwa natury. Do czasu...
Oto jest! W koñcu! Po wielu miesi±cach oczekiwania, jest ju¿ odpowied¼ na Roa! Vulpi i Listva mog± siê schowaæ ze wstydu i mo¿e w koñcu zrozumiej±, ¿e od pocz±tku byli tylko marn± parodi± nas - nas, czyli SoKu... Wiêcej w samym podka¶cie, który tym razem (bo tak naprawdê to nie jest pierwszy odcinek, tylko pierwszy, który nagrali¶my) dotyczyæ bêdzie g³ównie naboru na revie i czego¶ o wiele bardziej aktualnego - wra¿eñ z OTP. No to zapraszamy do s³uchania...42 minuty;]
Oczywi¶cie mnóstwo b³êdów i SOK zosta³ zrobiony na spontanie. Postaramy siê lepiej w nastêpnych czê¶ciach.
PS Jakby co, to tylko kopia tematu z Revivala, ale wypowiadajcie siê tutaj, bo mam tu ³atwiejszy dostêp. Mo¿ecie te¿ dodawaæ o czym by¶cie chcieli us³yszeæ w kolejnym SoKu.
+ Podkast bez vulpa!!! : O
+ Pojazd po Raahalu
+ Zarabista muzyka.
- Brak pojazdu po piforze : (
- Za du¿o jêków i pieprzenia od rzeczy.
- Za du¿o pieprzenia o pizzy :<.
- Za du¿o pieprzenia o naborze : [.
- Nie pu¶cili¶cie "Repriiiiiiiiiiiiiiiint" .
- Nierówne mikrofony. Wyrównajcie, bo takto musze sie bawiæ g³o¶nikami.
pominê milczeniem, ¿e Maron, przesun±³ topic z dzia³u o PPS, tutaj. No có¿, chyba wiem dlaczego, wiêc ju¿ zostawmy to.
emachel napisa³/a:
Vulpi i Listva mog± siê schowaæ ze wstydu i mo¿e w koñcu zrozumiej±, ¿e od pocz±tku byli tylko marn± parodi± nas - nas, czyli SoKu..
Nie mogli byæ, bo Was wtedy jeszcze nie s³yszeli
poxer napisa³/a:
Musisz to wrzucaæ na PC, gdzie praktycznie po³owa PPS'u nie wie co siê dzieje na Revie?
Chcia³e¶ napisaæ, ¿e po³owa PC nie wie i nie chce
Legends napisa³/a:
+ Podkast bez vulpa!!! : O
Czy ja wiem...obaj ( e i v ) zaczynaj± byæ do siebie podobni - choæby obaj wystrychnêli mnie na dudka, z tym ¿e ten czerwony rok temu, a ten na¶laduj±cy, dopiero kilka dni temu - poza tym, Fajergon ma bardzo listfofy g³os, podobnie Emejczel do Vulpa. Emejczel przypomina g³osem Tomasza Lorka co pracuje w Polsacie przy sporcie.
Cytat:
+ Pojazd po Raahalu
nalezy siê, wozi siê jak nie wiem co, tylko dlatego chyba, ¿e ma tego Pomocnika
Cytat:
+ Zarabista muzyka.
i agree you
Legends napisa³/a:
Za du¿o pieprzenia o pizzy :<.
zamiast o niej gadaæ, trza by³o j± zje¶æ tzn. zamówiæ sobie i przy okazji s³uchaczom, bo mi zrobili¶cie smaka i zapewne ni tylko mi
No có¿, fajny nowy kontent stanowi±cy ciekaw± alternatywê...¿eby tak pokestrony zaczê³y ze sob± konkurowaæ, jak teraz 2 podkasty...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Podcast tragiczny, nie da siê go s³uchaæ. Najlepiej po prostu zwiñcie interesik, przepro¶cie wszystkich za tak kretyñsk± inicjatywê i id¼cie spaæ
Podcast tragiczny, nie da siê go s³uchaæ. Najlepiej po prostu zwiñcie interesik, przepro¶cie wszystkich za tak kretyñsk± inicjatywê i id¼cie spaæ
Ok, mogê ciê przeprosiæ, ¿e by³e¶ zmuszony tego s³uchaæ. Te¿ mi siê niezbyt podoba³. Niestety dla mnie krytyka napisana przez jakiego¶ usera l±duje na ostatnim miejscu, wiêc zamiast pisaæ o naszym koñcu powiedzia³by¶ co DOK£ADNIE ci siê nie podoba. Ewentualnie id¼ spaæ
berry napisa³/a:
Legends napisa³/a:
+ Pojazd po Raahalu
A¿ tak zazdro¶cisz mu tego pomocnika?
A wiesz przynajmniej w jaki sposób go zdoby³?
PokeMan napisa³/a:
...¿eby tak pokestrony zaczê³y ze sob± konkurowaæ, jak teraz 2 podkasty...
Ok, mogê ciê przeprosiæ, ¿e by³e¶ zmuszony tego s³uchaæ. Te¿ mi siê niezbyt podoba³. Niestety dla mnie krytyka napisana przez jakiego¶ usera l±duje na ostatnim miejscu, wiêc zamiast pisaæ o naszym koñcu powiedzia³by¶ co DOK£ADNIE ci siê nie podoba. Ewentualnie id¼ spaæ
0. Podcast mi siê nie podoba userku
1. S³aba jako¶æ.
2. Poæwiczcie sposób mówienia.
3. D³ugo¶æ macie naprawdê wy-ban± w kosmos! Tylko ¿e liczy siê jako¶æ a nie ilo¶æ, czyli w tym przypadku d³ugo¶æ.
4. Zaleci brakiem samokrytycyzmu, ale wypraszam sobie nazywanie mnie na Pokecollect "jakim¶ userem".
5. Roa s³ucha siê du¿o, du¿o przyjemniej.
Dla mnie to debilizm. Wiem, ¿e w internecie jeste¶cie prawie anonimowi to nadal jest to publiczne o¶mieszanie siê. D³ugi post a¿ siê zmêczy³em .
Hmm... Generalnie poza g³osem firegona, który jest absolutnie jedwabisty do prowadzenia audycji et cetera to syf. Amatorszczyzna, j±kanie, zero oryginalno¶ci. W przypadku firegona jeszcze tego nie czuæ, bo w³a¶ciwie siê nie odzywa, co wbrew pozorom jest plusem, ale emejszel da³ ca³kowicie po bandzie, choæby ("nasz podkast bêdzie zar±bisty") plus kiepski, dziecinny g³os.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.