Wiek: 29 Do³±czy³: 03 Lis 2008 Posty: 549 Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 17:32
berry napisa³/a:
Legends napisa³/a:
+ Pojazd po Raahalu
A¿ tak zazdro¶cisz mu tego pomocnika?
Raahal mi nie podpad³ pomocnikiem (mam w dupie pomarañczowe kolorki na revie), ale tym ¿e napierdziela³ na "nubstwo" collekta, podczas gdy sam siedzi na revie x).
A powód jest prosty i jasny - ka¿dy inteligent siê domy¶li : D.
Hmm, no nie wiem..sporo? Bo za zachowanie to ja móg³bym wytykaæ palcem inne osoby (ale tego nie zrobie;>)
Chyba mnie za to nie zabije, ale zdoby³ go wp³acaj±c ile¶tam kasy dla Vulpa. No niby to jest pomoc dla forum, ale ja czuje niesmak, gdy¿ to strasznie lamerski sposób zdobycia rangi. Poza tym nie wiemy czy Vulpi wykorzysta³ kasê na cele forum, hehe
Nawet je¶li, to Legends ma prawo. Jaki¶ wozidupa co siê regn±³ 20 marca tego roku, z miesi±c temu, dostaje Pomocnika i nawet nie wiadomo za co.
Je¶li za jak±¶ dotacjê, to OK,
ale je¶li za co¶ innego, to nie OK, bo w takim wypadku wielu innych - starszych sta¿em i z wiêksz± ilo¶ci± postów - ma wiêksze prawo do takowej funkcji. Niestety, nigdzie nie ma oficjalnego tematu z informacj± za co dosta³ t± rangê i tak mo¿na gdybaæ...
Co do krytyki ze strony adminów PC i Reva + innych "ciekawych" ludzi, mo¿e to te¿ wynikaæ z faktu, ¿e jak w ka¿dym podka¶cie, czy to ROA, czy to SOK - jest pe³no informacji o PPS których wiêkszo¶æ ludzi, mo¿e nie rozumieæ, z niewiedzy...no bo wyobra¼my sobie takiego Afila, co to nie wiedzia³ ¿e mi Been kiedy¶ prowadzi³ grê ( rok 2008/poczatek 09 ), a co dopiero ma on wiedzieæ, o tym jakim zajebistym go¶ciem by³ Modrzew w latach 2006...
Aha, post by³ pisany od 17:55, wiêc dopiero teraz zauwa¿y³em post Legendsa i Firegona którzy otwarcie pisz±, co z tym Raahalem, mimo to, nie zmieniam fragm. o nim.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Raahal mi nie podpad³ pomocnikiem (mam w dupie pomarañczowe kolorki na revie), ale tym ¿e napierdziela³ na "nubstwo" collekta, podczas gdy sam siedzi na revie x).
A powód jest prosty i jasny - ka¿dy inteligent siê domy¶li : D.
Oj dziecko... nie rozumiem Ciê, ka¿dy kto usunie u Ciebie grê jest zerem? Napisa³em Ci na gg co s±dzê o PC i to CI powinno wystarczyæ. Prosi³em ju¿ chyba z 3 razy aby¶ powróci³ na reva, by³oby fajnie, ale nie... Ty ogromnych foch, za byle gówno. To ja Ciê mam w dupie. Zawiod³em siê na Tobie. Bez przerwy nawijasz, jaki to vulp nie jest g³upi i debilny a sam nie jeste¶ lepszy. Poni¿y³ Ciê? Usun±³ Ci rangê? Widocznie mia³ jaki¶ powód ! Odbanowa³ ju¿ spoconego i beena, i jako¶ teraz o wiele lepsza atmosferka jest. Oni te¿ mówili ¿e w ¿yciu nie przyjd± tam ale jako¶ zmienili zdanie. Nie wiem, czy przeprosi³ ich, czy Oni przeprosili jego... ale okaza³ ¿e nie jest tyranem...
A do tego pojazdu po raahalu...
O jejku ale pojechali po mnie... Ty chyba nie widzia³e¶ pojazdu jeszcze, wiele przed Tob± Legendsie To by³o bardziej takie przyjacielskie wy¶mianie ¿e nic nie osi±gn±³em w naborze. I nie jestem na nich z³y, a wrêcz przeciwnie, podoba³o mi siê to jak o mnie s³ucha³em.
Co do pomocnika...
Racja, dosta³em pomocnika za wp³atê na konto. Ale czy to nie jest pomoc dla forum? A w³a¶nie za to o ile mi wiadomo dostaje siê POMOCNIKA, jak sama nazwa wskazuje.
Co do tego ¿e siê panoszê...
hah, naprawdê masz pomys³y PokeMan... po prostu pisze na SB, robiê wszystko tak samo jakbym by³ normalnym userem.
TO chyba tyle. Do us³yszenia. Pozdrawiam PC, Raahal.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.