Ale revival o ile mi wiadomo ma przes³anie pokemonowe, dlatego nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Przecie¿ powsta³o w³a¶nie dlatego, dla fanów, mylisz siê je¿eli uwa¿asz inaczej. Takie moje zdanie. Oczywi¶cie jestem neutralny, za ¿adn± stron± nie stojê.
Mo¿e i powsta³o dla fanów, ale to co siê dzieje tam obecnie, niewiele ma zwi±zku z fanami pokemona.
[quote="p4key"]Wiesz co, tu raczej chodzi o to, ¿e nie lubi± osoby Szynszyli.
p4key napisa³/a:
powód, ¿eby do³owaæ cz³owieka z jego dzia³alno¶ci...
[quote="p4key"]Wszystko przez to, ¿e brzydko mówi±c wpieprza siê w rzeczy, o których nie ma pojêcia.
Tia, ty sk±d¶ znasz ten temat, nie piforu?
p4key napisa³/a:
Dodatkowo postawi³ siê adminowi, co nie jest jakie¶ dobre i obrazi³ go, a z adminem lepiej nie zadzieraæ, bo to jak przyj¶æ do kogo¶ w go¶ci i powiedzieæ tej osobie, ¿eby wysz³a.
To znaczy ¿e gospodarz mo¿e zawsze ci±æ no¿em kolege go¶cia który te¿ jest go¶ciem? Vulp to ostatni cham, do tego pilnuj±cy tylko swego nosa. Wywala ka¿dego, kto mu zagra¿a w jakikolwiek sposób, vide nieszczêsny PokeMan.
p4key napisa³/a:
Nie o to chodzi, ¿e oni nie lubi± pokemona, tu raczej chodzi o to, ¿e zadzieraj±c z jedn± osob± na Revie zadzierasz ze wszystkimi userami.
Nie przypominam sobie, ¿eby w jakiejkolwiek ma³ej sprawie Nolf interweniowa³ broni±c pokrzywdzonego.
p4key napisa³/a:
Mnie osobi¶cie ta sytuacja ¶mieszy, ale i do³uje. Jak mo¿na wstawiaæ takie co¶ na YT?
Czytaj post PokeMana. Lud siê stara, "kabaretuje" z poka w sposób przyjemny, cieszy siê z czego¶, a oni od razu z b³otem na niego.
p4key napisa³/a:
Go¶ciu niby 18 lat, a g³os ma bardziej dziecinny ode mnie :P.
Jego wina? To siê nie czepiaj.
PPS upad³ dawno temu. Teraz jest to Platforma Nieprzeciêtnych Sporów.
I Wy siê na revivalu uwa¿acie za fanów pokemonów, jak nie mo¿ecie nawet zrozumieæ orgazmu kolesia, który dosta³ zaje***t± kartê w jednym z boosterów, które zamówi³ za spore pieni±dze?
Zrozumieliby, gdyby to dotyczy³o PBFu, jakiej¶ walki w Battle Arena ( czy jako¶ tak )...
Emachel napisa³/a:
O ¿a³osnych próbach wy¶miewania jego zas³u¿onych u¿ytkowników nie wspominaj±c.
Daru salceson...znamy, znamy...
Có¿ Emachel, wg. twoich s³ów Rev sta³ siê drugim PoPLem, gdzie wcze¶niej podobne cyrki by³y, a ostatnio jako¶ ucich³y...
Cytat:
Ja tam nic nie mam do tych "prawdziwych fanów Pokemon" ale gdyby nie PBF to pokemony zupe³nie by mnie nie interesowa³y, podobnie zreszt± jak wiele innych osób.
Straszne, pokemony to powinny interesowaæ muzyk± ( mój przyk³ad), anime ( Darek, Atek, Twister, Kasumi... ), mang± ( Nid, Niklas... ), grami ( tutaj kupa luda ), PTCG ( Vulpi, ludzie z forum ISY... ) kiepskim/niekiepskim dubbingiem...
Legends napisa³/a:
PPS upad³ dawno temu. Teraz jest to Platforma Nieprzeciêtnych Sporów.
i napisik : od koñca 2006 roku
valen napisa³/a:
Powiedz mi Pokemanie, czemu tak naprawdê interesuje Ciê co dzieje siê na Revivalu, przecie¿ to ju¿ nie Twoja dzia³ka.
Czemu Revivalowców, interesuje Video Emachela ? prziecie¿ to nie ich dzia³ka, a produkt dla prawdziwych pokefanów karcianki.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Czemu Revivalowców, interesuje Video Emachela ? prziecie¿ to nie ich dzia³ka, a produkt dla prawdziwych pokefanów karcianki.
Czyli wszystko sprowadza siê do PTCG czyli g³ównie dzia³ki Vulpiego... tak jako¶ mi siê skojarzy³o. A tak na powa¿nie to jak kto¶ umieszcza filmik w internecie to chyba dla wszystkich prawda?
PokeMan napisa³/a:
grami ( tutaj kupa luda )
O przepraszam, w gry te¿ mogê pograæ chocia¿ nie jako¶ maniakalnie.
Cytat:
nie mo¿ecie nawet zrozumieæ orgazmu kolesia, który dosta³ zaje***t± kartê
Epicki tekst
PokeMan napisa³/a:
Daru salceson...
Co chcecie, salceson jest dobry.
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
Przecie¿ nie wy¶miewamy unboxingu. Sam czasami lubiê co¶ obejrzeæ, szczególnie, ¿e bida z nêdz±, to przynajmniej se obejrzê. Ale tu chodzi³o o reakcjê. Przecie¿ to by³o takie ¶mieszne, ¿e nie sposób siê opanowaæ. Nie wiem, mo¿e wy widzicie w tym trochê z³o¶liwo¶ci. Ale to tylko grzana.
Ja wysmiewam unboxing, uwazam, ze jest to impuls wywolany niepohamowana rzadza pokazania, ze ja cos mam a ty nie. Zwlaszcza, ze SPORA czesc takich nagran jest robiona przez gimbuskow czy espebuskow, ktorzy nie potrafia poprawnie wymowic literki 'R'.
Nie ma innego wyj¶cia, jeste¶ debilem. Twoje wytyczne, co do idealnego ¶wiata Pokemon s± ju¿ nie ¶mieszne, a ¿a³osne w dwustu procentach. Widzê, ¿e power level nienawi¶ci w stosunku do PBFów is over nine thousand, no ale szczyt zera to nie mieæ hejtera. "Pokemony powinny interesowaæ..." n/c. Nie wiem, co mam pisaæ, bo zbytnio bym ciê obrazi³. Mam nadziejê, ¿e za m³odu siê wyszczekasz i dasz sobie spokój z prowadzeniem propagand na temat idea³ów...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.