POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
14 Lipiec 12, 15:19
Co¶ niedobrego....
Autor Wiadomo¶æ
emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 14:51   

Raahal napisa³/a:
Ale revival o ile mi wiadomo ma przes³anie pokemonowe, dlatego nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Przecie¿ powsta³o w³a¶nie dlatego, dla fanów, mylisz siê je¿eli uwa¿asz inaczej. Takie moje zdanie. Oczywi¶cie jestem neutralny, za ¿adn± stron± nie stojê.

Mo¿e i powsta³o dla fanów, ale to co siê dzieje tam obecnie, niewiele ma zwi±zku z fanami pokemona.

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 14:57   

[quote="p4key"]Wiesz co, tu raczej chodzi o to, ¿e nie lubi± osoby Szynszyli.
p4key napisa³/a:
powód, ¿eby do³owaæ cz³owieka z jego dzia³alno¶ci...

[quote="p4key"]Wszystko przez to, ¿e brzydko mówi±c wpieprza siê w rzeczy, o których nie ma pojêcia.

Tia, ty sk±d¶ znasz ten temat, nie piforu? :D

p4key napisa³/a:
Dodatkowo postawi³ siê adminowi, co nie jest jakie¶ dobre i obrazi³ go, a z adminem lepiej nie zadzieraæ, bo to jak przyj¶æ do kogo¶ w go¶ci i powiedzieæ tej osobie, ¿eby wysz³a.

To znaczy ¿e gospodarz mo¿e zawsze ci±æ no¿em kolege go¶cia który te¿ jest go¶ciem? Vulp to ostatni cham, do tego pilnuj±cy tylko swego nosa. Wywala ka¿dego, kto mu zagra¿a w jakikolwiek sposób, vide nieszczêsny PokeMan.

p4key napisa³/a:
Nie o to chodzi, ¿e oni nie lubi± pokemona, tu raczej chodzi o to, ¿e zadzieraj±c z jedn± osob± na Revie zadzierasz ze wszystkimi userami.

Nie przypominam sobie, ¿eby w jakiejkolwiek ma³ej sprawie Nolf interweniowa³ broni±c pokrzywdzonego.

p4key napisa³/a:
Mnie osobi¶cie ta sytuacja ¶mieszy, ale i do³uje. Jak mo¿na wstawiaæ takie co¶ na YT?

Czytaj post PokeMana. Lud siê stara, "kabaretuje" z poka w sposób przyjemny, cieszy siê z czego¶, a oni od razu z b³otem na niego.

p4key napisa³/a:
Go¶ciu niby 18 lat, a g³os ma bardziej dziecinny ode mnie :P.

Jego wina? To siê nie czepiaj.

PPS upad³ dawno temu. Teraz jest to Platforma Nieprzeciêtnych Sporów.

valen 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 29 Wrz 2009
Sk±d: Kanto
Wys³any: 7 Maj 10, 14:58   

Powiedz mi Pokemanie, czemu tak naprawdê interesuje Ciê co dzieje siê na Revivalu, przecie¿ to ju¿ nie Twoja dzia³ka.

Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:

A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 15:03   

Emachel napisa³/a:
I Wy siê na revivalu uwa¿acie za fanów pokemonów, jak nie mo¿ecie nawet zrozumieæ orgazmu kolesia, który dosta³ zaje***t± kartê w jednym z boosterów, które zamówi³ za spore pieni±dze?

Zrozumieliby, gdyby to dotyczy³o PBFu, jakiej¶ walki w Battle Arena ( czy jako¶ tak )...

Emachel napisa³/a:
O ¿a³osnych próbach wy¶miewania jego zas³u¿onych u¿ytkowników nie wspominaj±c.
Daru salceson...znamy, znamy...
Có¿ Emachel, wg. twoich s³ów Rev sta³ siê drugim PoPLem, gdzie wcze¶niej podobne cyrki by³y, a ostatnio jako¶ ucich³y...

Cytat:
Ja tam nic nie mam do tych "prawdziwych fanów Pokemon" ale gdyby nie PBF to pokemony zupe³nie by mnie nie interesowa³y, podobnie zreszt± jak wiele innych osób.

Straszne, pokemony to powinny interesowaæ muzyk± ( mój przyk³ad), anime ( Darek, Atek, Twister, Kasumi... ), mang± ( Nid, Niklas... ), grami ( tutaj kupa luda ), PTCG ( Vulpi, ludzie z forum ISY... ) kiepskim/niekiepskim dubbingiem...

Legends napisa³/a:
PPS upad³ dawno temu. Teraz jest to Platforma Nieprzeciêtnych Sporów.

i napisik : od koñca 2006 roku ^^

valen napisa³/a:
Powiedz mi Pokemanie, czemu tak naprawdê interesuje Ciê co dzieje siê na Revivalu, przecie¿ to ju¿ nie Twoja dzia³ka.
Czemu Revivalowców, interesuje Video Emachela ? prziecie¿ to nie ich dzia³ka, a produkt dla prawdziwych pokefanów karcianki.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 15:13   

Czesc, jestem Listva i bardzo siê cieszê, ¿e nie rozumiecie z czego na Revivalu sie smieja naprawde, bo to napawa nas tylko dodatkowa energia.

Dziekuje za przerwe w lekcji, do widzenia. Teraz bijcie sie dalej, mam cynk z fabryki kisielu, ze udostpeniaja kontenery na takie okazje :D

valen 
Gapa, gubi PokeBalle

Wys³any: 7 Maj 10, 15:13   

PokeMan napisa³/a:
Czemu Revivalowców, interesuje Video Emachela ? prziecie¿ to nie ich dzia³ka, a produkt dla prawdziwych pokefanów karcianki.

Czyli wszystko sprowadza siê do PTCG czyli g³ównie dzia³ki Vulpiego... tak jako¶ mi siê skojarzy³o. A tak na powa¿nie to jak kto¶ umieszcza filmik w internecie to chyba dla wszystkich prawda?

PokeMan napisa³/a:
grami ( tutaj kupa luda )

O przepraszam, w gry te¿ mogê pograæ chocia¿ nie jako¶ maniakalnie.

Cytat:
nie mo¿ecie nawet zrozumieæ orgazmu kolesia, który dosta³ zaje***t± kartê

Epicki tekst xD

PokeMan napisa³/a:
Daru salceson...

Co chcecie, salceson jest dobry.

Sygnatura użytkownika

Twister 
Pewnie nie zna PokeMana
Pokeshipper

Do³±czy³: 24 Gru 2009
Wys³any: 7 Maj 10, 15:17   

Przecie¿ nie wy¶miewamy unboxingu. Sam czasami lubiê co¶ obejrzeæ, szczególnie, ¿e bida z nêdz±, to przynajmniej se obejrzê. Ale tu chodzi³o o reakcjê. Przecie¿ to by³o takie ¶mieszne, ¿e nie sposób siê opanowaæ. Nie wiem, mo¿e wy widzicie w tym trochê z³o¶liwo¶ci. Ale to tylko grzana.

De napisa³/a:
bo to napawa nas tylko dodatkowa energia

Nie ma to jak dobre pocieszenie. Hehe.

Sygnatura użytkownika

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 15:20   

Cytat:
Przecie¿ nie wy¶miewamy unboxingu.

Ja wysmiewam unboxing, uwazam, ze jest to impuls wywolany niepohamowana rzadza pokazania, ze ja cos mam a ty nie. Zwlaszcza, ze SPORA czesc takich nagran jest robiona przez gimbuskow czy espebuskow, ktorzy nie potrafia poprawnie wymowic literki 'R'.

piec 
Pewnie nie zna PokeMana
Master of Disaster

Do³±czy³: 27 Kwi 2010
Sk±d: ynawia
Wys³any: 7 Maj 10, 15:22   

Nie ma innego wyj¶cia, jeste¶ debilem. Twoje wytyczne, co do idealnego ¶wiata Pokemon s± ju¿ nie ¶mieszne, a ¿a³osne w dwustu procentach. Widzê, ¿e power level nienawi¶ci w stosunku do PBFów is over nine thousand, no ale szczyt zera to nie mieæ hejtera. "Pokemony powinny interesowaæ..." n/c. Nie wiem, co mam pisaæ, bo zbytnio bym ciê obrazi³. Mam nadziejê, ¿e za m³odu siê wyszczekasz i dasz sobie spokój z prowadzeniem propagand na temat idea³ów...

PS Reprint =3

valen 
Gapa, gubi PokeBalle

Wys³any: 7 Maj 10, 15:27   

De napisa³/a:
Ja wysmiewam unboxing, uwazam, ze jest to impuls wywolany niepohamowana rzadza pokazania, ze ja cos mam a ty nie.

:klask: :klask: :brawo: :brawo:

M±dre s³owa.
piec napisa³/a:
dasz sobie spokój z prowadzeniem propagand z idea³ami...

PokeMan pewnie bêdzie politykiem i za³o¿y now± partiê o nazwie Powiedz PBFowi Spier**laj czyli w skrócie PPS.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: