POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
14 Lipiec 12, 14:19
Co¶ niedobrego....
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 05:47   Co¶ niedobrego....

Ju¿ kilka mies. temu forum Revival, zmieni³o title z FORUM REVIVAL:FORUM POKEMON VALHALLA na FORUM REVIVAL: Anime, manga, pokemony...
Obecnie od kilku dni title jest: FORUM REVIVAL: Pokemon PBF ( i nie tylko ! ). Wygl±da to na od³±czanie siê od Vall, tematu pokemon...szczególnie po tym, jak wprowadzono Planetê Revival, czyli PBF kompletnie nie o pokach...
Dyskuss...a IMO to po prostu jak widaæ, PPS siê koñczy, niestety. I nie muszê chyba dodawaæ, przez jakie zjawisko...

Ale nie, to jeszcze nie koniec:
ShoutBox Revivala napisa³/a:
[Wczoraj 23:00] vulpi: http://www.youtube.com/us...u/1/XhUYrvv_l1Q ZAPRASZAM DO OGL¡DANIA OD 3:45 :D (I LOL'D)
hr
[Wczoraj 23:00] vulpi: i zgadnijcie kto to nakrêci³? Zaraz na reva chyba wrzucê dzwonek i ca³y filmik na stronê g³ówn± :D
hr
[Wczoraj 23:03] d: EMACHEL NA¯ BUK!
hr
[Wczoraj 23:03] mg: I LOL'D
hr
[Wczoraj 23:06] Kazuya: Sepleni.
hr
[Wczoraj 23:07] vulpi: I LOL'D over 9000!
hr
[Wczoraj 23:07] mg: Vulpiii, niee, to jest za mocne...
hr
[Wczoraj 23:08] Kazuya: Prawiê siê spu¶ci³ jak otworzy³ tego Lucario.
hr
[Wczoraj 23:09] vulpi: Prawie? NA PEWNO :D
hr
[Wczoraj 23:09] vulpi: I jeszcze kole¶ na jutuba wrzuci³ :D róbcie kopie!!!!
hr
[Wczoraj 23:15] Kamuto: xD
hr
[Wczoraj 23:27] Ryuichi: boze jak mozna sobie takakzywde robiæ
hr
[Wczoraj 23:29] mg: http://www.youtube.com/wa...feature=related << 7:24
hr
[Wczoraj 23:29] mg: :D
hr
[Wczoraj 23:31] Kamuto: Omg...
hr
[Wczoraj 23:32] Kamuto: To¿ to smutne, a nie zabawne!
hr
[Wczoraj 23:32] mg: A tam, to tylko zwierz±tko futerkowe ;]
hr
[Wczoraj 23:32] mg: Szynszyla, to jest xd
hr
[Wczoraj 23:35] Kazuya: 9:30 GARCZOMP LEVEL EKS <ORGAZM> CHRYSTE, JESTEM MEGA SZCZʦLIWY <WYTRYSK>
hr
[Wczoraj 23:37] Ryuichi: moltres zabija XD
hr
[Wczoraj 23:37] vulpi: O FUCK
hr
[Wczoraj 23:39] Kazuya: http://www.youtube.com/watch?v=61l3PRENE2I << 3:24, fail
hr
[Dzisiaj 0:02] Kamuto: Orgazm, orgazm XXX, lol, ¿al, MOLTRES REPRINT!!!!11!1!
hr
[Dzisiaj 0:09] Phate: Ja siê zastanawiam ile wybuli³ na te karty.
hr
[Dzisiaj 0:11] Kamuto: pewno mniej ni¿ ja :P
hr
[Dzisiaj 0:11] vulpi: kto to wie? :D
hr
[Dzisiaj 0:21] Kamuto: Dobranoc!

Ocb ? Ju¿ wyja¶niam. Ostatnio modne sta³o siê, wrzucanie na YT unboxingów ró¿nych rzeczy pokemon [ i nie tylko przez Emaczela, ale i przez Maddoxa, yakuhaza ( mój naczelny monta¿ysta, pozdro :) ...] Jest to bardzo fajne, lepsze ni¿ parodie pokemona, które og³upiaj±. Niestety jak widaæ, PBFy prze¿ar³y niektórym co¶, i teraz dawni fani pokemon, tego nie rozumiej±. No có¿, smutne. Na szczê¶cie, pokefani z YT doceniaj± filmiki z unboxingu, czy takie starocie wygrzebane z s1: http://www.youtube.com/watch?v=dDFg460Y8HQ
No có¿ oni krytykuj± dobry pomys³, ja skrytykowa³em zachowanie pewnych osób.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 07:21   

Wiesz co, tu raczej chodzi o to, ¿e nie lubi± osoby Szynszyli.
Wszystko przez to, ¿e brzydko mówi±c wpieprza siê w rzeczy, o których nie ma pojêcia.
Dodatkowo postawi³ siê adminowi, co nie jest jakie¶ dobre i obrazi³ go, a z adminem lepiej nie zadzieraæ, bo to jak przyj¶æ do kogo¶ w go¶ci i powiedzieæ tej osobie, ¿eby wysz³a.

Nie o to chodzi, ¿e oni nie lubi± pokemona, tu raczej chodzi o to, ¿e zadzieraj±c z jedn± osob± na Revie zadzierasz ze wszystkimi userami.

Mnie osobi¶cie ta sytuacja ¶mieszy, ale i do³uje. Jak mo¿na wstawiaæ takie co¶ na YT?
Go¶ciu niby 18 lat, a g³os ma bardziej dziecinny ode mnie :P.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 07:58   

p4key napisa³/a:
Dodatkowo postawi³ siê adminowi, co nie jest jakie¶ dobre i obrazi³ go, a z adminem lepiej nie zadzieraæ, bo to jak przyj¶æ do kogo¶ w go¶ci i powiedzieæ tej osobie, ¿eby wysz³a.

Taa...czyli jak Ciê nies³usznie zbanujê, to siê nie postawisz ? :blush:

p4key napisa³/a:
Nie o to chodzi, ¿e oni nie lubi± pokemona, tu raczej chodzi o to, ¿e zadzieraj±c z jedn± osob± na Revie zadzierasz ze wszystkimi userami.

taa...czyli taki gang to niby, tak ? tfu, zapomnia³em, ¿e to ju¿ dawno nazwano, i to wdziêcznie - pobratymcy. Zreszt±, emaczel im tego video nie reklamowa³, to oni zaczêli.

p4key napisa³/a:
Jak mo¿na wstawiaæ takie co¶ na YT?

Phi, mogê równie dobrze zapytaæ: Jak mo¿na graæ w PBF ? Toæ to korzy¶æ tylko dla 2 osób, zapycha bazê forum, og³upia - bo ludzie nie zajmuj± siê tematem Pokemon... Ka¿dy wybiera swoj± formê aktywno¶ci, ostatnimi czasy ( niestety ) przewa¿a PBF, ale pojawiaj± siê przeb³yski nadziei na co¶ lepszego czyli np. te videa.

p4key napisa³/a:
Go¶ciu niby 18 lat, a g³os ma bardziej dziecinny ode mnie :P.

A twój, drogi p4 jest za to okropnie niewyra¼ny i ciê¿ko siê z tob± gada przez komórkê ^^

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

piec 
Pewnie nie zna PokeMana
Master of Disaster

Do³±czy³: 27 Kwi 2010
Sk±d: ynawia
Wys³any: 7 Maj 10, 10:38   

I was loled xD

EDIT Cholera, nie zauwa¿y³em, ¿e temat o rozpakowywaniu paczki to dobre miejsce na ¿alenie siê na PBFy (pozdro PokeMan). Mój b³±d : /

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Do³±czy³: 20 Kwi 2010
Sk±d: Gdañsk
Wys³any: 7 Maj 10, 13:12   

Jak to m³odzi ludzie mówi±? :O Masakracja :omg:

Sygnatura użytkownika

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 13:13   

PokeMan napisa³/a:

A twój, drogi p4 jest za to okropnie niewyra¼ny i ciê¿ko siê z tob± gada przez komórkê ^^

Mog³e¶ mieæ takie z³udzenie, poniewa¿ by³em u babci, a tam mój drogi nie ma zasiêgu dobrego i co chwila mog³o przerywaæ czy co¶.

emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 13:36   

LOL, powiem krótko. I Wy siê na revivalu uwa¿acie za fanów pokemonów, jak nie mo¿ecie nawet zrozumieæ orgazmu kolesia, który dosta³ zaje***t± kartê w jednym z boosterów, które zamówi³ za spore pieni±dze? Wstyd i hañba, a¿ mi siê niedobrze robi. Przestaje rozumieæ nawet co robi tam Pokemon w nazwie tego forum, przecie¿ to jest raczej forum antypokemonowe, gdzie siê krótko mówi±c NA¦MIEWA Z PRAWDZIWYCH FANÓW! Apeluje do administracji tego "forum" o USUNIÊCIE S£OWA POKEMON z nag³ówku tego forum, gdy¿ s³u¿y ono profanowaniu tego anime i wy¶miewaniu zachowañ propokemonowych. O ¿a³osnych próbach wy¶miewania jego zas³u¿onych u¿ytkowników nie wspominaj±c. I tak, wiem vulpi, ¿e ten apel bêdziesz mia³ totalnie w dupie, tak samo jak ja w dupie mam Ciebie, ale w tym miejscu to forum przegiê³o pa³ê.

FORUM REVIVAL - FORUM ANTYPOKEMONOWE!

valen 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 29 Wrz 2009
Sk±d: Kanto
Wys³any: 7 Maj 10, 13:44   

PokeMan napisa³/a:
og³upia - bo ludzie nie zajmuj± siê tematem Pokemon...

Ja tam nic nie mam do tych "prawdziwych fanów Pokemon" ale gdyby nie PBF to pokemony zupe³nie by mnie nie interesowa³y, podobnie zreszt± jak wiele innych osób.

Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:

A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.

Raahal 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 29 Kwi 2010
Wys³any: 7 Maj 10, 13:45   

Ale revival o ile mi wiadomo ma przes³anie pokemonowe, dlatego nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Przecie¿ powsta³o w³a¶nie dlatego, dla fanów, mylisz siê je¿eli uwa¿asz inaczej. Takie moje zdanie. Oczywi¶cie jestem neutralny, za ¿adn± stron± nie stojê.

Sygnatura użytkownika

MG: Legends
Imiê: Raahal

Ekwipunek

Wa¿ne: Pokedex, 1400$
Balle: 6x PokeBall
Medycyna: 2x Potion
Tm'y/HM'y
Inne:

Pupile

Clamperl, Female, 5.00%, Shell Armor, Timid
Ataki: Clamp, Water Gun, Iron Defense
Special: schowa³ siê za drzewem :D

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 13:51   

piec napisa³/a:
Cholera, nie zauwa¿y³em, ¿e temat o rozpakowywaniu paczki to dobre miejsce na ¿alenie siê na PBFy (pozdro PokeMan). Mój b³±d : /

Nie, to nie temat o rozpakowaniu paczki, ale o reakcji Reva na jedno video. Reakcji do¶æ nietypowej.

p4key, no to z tym okej

tymczasem na Revie napisa³/a:
[Dzisiaj 11:45] vulpi: HAHAHA I LOL'D http://pokecollect.net.pl...p?p=39921#39921
hr
[Dzisiaj 11:46] vulpi: PokeMan znowu nie wie co mówi, my¶li, ¿e my wy¶miewamy unboxing, a my wy¶miewamy jego podniete :D
hr
[Dzisiaj 11:55] Cynd Ninja: REPRINT! XD
hr
[Dzisiaj 11:58] Kamuto: PokeMan najwyra¼niej ¿yje jedynie Pokemonami, skoro takie rzecy go interesuj±, shame on him xD
hr
[Dzisiaj 12:02] vulpi: PS - wg pokemana, co jest lepszego w unboxingu od parodii pokemonów? Bo ja wolê parodie... albo unboxing szynszyli :D
hr
[Dzisiaj 14:11] Bagon97: O kurcze... To rozpakowywanie to z Emachelem? xD Tego bym siê nie spodziewa³ :P
hr
[Dzisiaj 14:29] Raahal: Go¶c siê prawie zesra³ jak zobaczy³ tego lucario :P
hr
[Dzisiaj 14:35] freeQ: az zadyszki dosta³ xD

Vulpi , tutaj nie ma co wy¶miewaæ, tutaj nale¿y siê pochwa³a za jak±kolwiek POKOW¡ aktywno¶æ...Bo w przeciwieñstwie do krytykuj±cych ( oprócz Vulpa, który da³ g³os :drago: ...w ROA, wiêc jest "uczciwy" ), emaczel odwa¿y³ siê zamiast siedzieæ na dupie ( tak jak reszta krytykantów), zrobiæ co¶ dla ogó³u fandomu. Je¶li nie mo¿esz mieæ kart, zobacz jak wygl±daj±...prosta, ale jak¿e piêkna idea. Tak zgnojona przez PBFiarzy ( co robi± dobrze max. 2 osobom, gdy te video robi pomaga wielu widzom ), przedstawicielkê upad³ego mPoka ( cze¶c Phate ) i typowych forumowych zadymiarzy, co gucio robi± ( a nie, robi± jakie¶ obrazki o nazwie revivl world ). O wypowiedzi p. Kamuto nie wspomnê...no tak, lepiej graæ w grê fantasy na revie, razem z reszt± lizusów ( zgodnie z wytyczonym pogl±dem przywódcy ) krytykowaæ czyj±¶ aktywno¶æ...
O "woleniu" parodii...oczywi¶cie, lepiej popieraæ co¶, co tylko o¶miesza Pokemon

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 7 Maj 10, 13:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: