PokeCollect.net.pl

Pudło plików Pokemon!

Sytuacja na Revie
Autor Wiadomość
Szpaner
Junior Admin

Otrzymał 7 Rare Candy
Kontakt:
Jako iż widzę że niektórzy, myślą bóg wie co, i nie umieją czytać prostych komunikaktów typu:

Strona główna Forum Revival napisał/a:
To forum jest teraz wyłączone.

Powód: Forum wróci już w ciągu najbliższych kilku godzin!

takoż, odważę się wytłumaczyć najobiektywniej jak mogę :D sytuację.

Mianowicie nikt nie został zbanowany, ale:

Wszystko zaczęło się 2 dni temu, kiedy ok 16:45 Vulpi napisał temat w którym poinformował, że wywala z posady Mistrza Gry, takie osoby : Been, Legends i Aggy. Jako powód podał ,że nie sprawdzają się jako MG. Ludzie się zaczęli dziwić i krótko mówiąc powstała revolta, podobna do tej jaka była w tamtym roku z mojego powodu, tylko że większa gdyż teraz dotyczy to bardzo dobrych i uznanych Mistrzów Grów :sliniak:

Wszyscy zachodzili w głowę, czemu. Mnie osobiście akurat tego dnia nie było i wszystko zobaczyłem dopiero ok. 20:40. Wtedy też dowiedziałem się jaki jest prawdziwy powód ich wywalenia. Been założył temat pożegnalny, w którym m in. jako powód hipotetyczny podawano, że to dlatego, że te osoby są moimi kolegami a wiadomo, że Vulpi ma PokeManofobię. Nie chciało mi się prostować tego, więc zostawiłem ich niepewnych niczego.
Tymczasem, Revolta trwała, jeden user wymyślił cała akcję z avkami AntyVulpowymi itp. słowem - atmosfera maja 2009.

Wczoraj, ok. 15 godziny, odważyłem się napisać tam z multi w temacie odejścia Beenhakiera, ocb w tym wszystkim ( tak, aby jednak wiele nie zdradzić ).
Potem poszedłem i wróciłem wieczorem. Dzięki kilku osobom udało mi się odtworzyć przebieg wypadków z wczorajszego popołudnia:

Mianowicie, ok. 16 Vulpi zamknął Forum i jako powód dał podobno taki tekst:
"Patrzcie, to macie" czy jakoś tak. Potem albo on albo ktoś zmienił napis na taki, jaki widzimy teraz. Ogólnie mówiąc, wielu ludziom ( chyba więcej niż w mojej sprawie) nie spodobało się zachowanie Vulpa.

Tutaj kończą się obiektywna ocena sytuacji, teraz kompletnie nieobiektywna, SUBiektywna ocena PokeMana:
Naprawdę dziwię się ludziom, że tak zareagowali, przecież wiedzieli że Vulpi to dyktator, cham itp. ale nadal klakierowali. Nawet złośliwie trochę się cieszę, że tak się stało, ale żal mi BAL ( Been Aggy Legends ) gdyż oni, naiwnie włozyli cała swoją energię i zapał w Reva, co było błedem. Na szczęście ja taki nie byłem, dzięki czemu ban na Revie niewiele u mnie zmienił. Ale dla nich to jest cios.

A powód ich bana ? Podobny do mojego : odkryli/wiedzą coś czego nie powinni - największa chyba tajemnica PPSu - i za to zapłacili. W tym poście na Revie - który napisałem podobnie do części subiektywnej tutaj - zażartowałem sobie, ze mogę każdego załatwić, jak napisze komuś tą tajemnicę, ktuś zapyta Vulpa, Vulp się wkurzy i da bananka. Teraz wg. niektórych informatorów, Vulp preparuje dowody, tak aby być "czystym" ale ja za bardzo w to nie wierzę, nie jest aż tak racjonalny.

No i na koniec, dodam, że nie wierzę, że się coś zmieni, rotacja userów Reva jest duża, tak jak kiedyś ważni byli kepik, patis, kirara itp. ale teraz się ich nie pamięta i w mies. napewno przyjda nowi, którzy w d będą mieli zachowanie admina i będą dalej klakierować. Nihli novi ( czy jakoś tak ).

Miłego dnia życzę i (nie)zachęcam do komentowania.

Sygnatura użytkownika
Święta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan -walczą o Polski dubbing Pokemonów.
Relacja z wizyty delegacji Pokemon Valhalli ( na polskich nagraniach serii 11 Pokemon. [ m.in. JA tam byłem :) ] >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Moje projekty internetowe ! ( kliknij ) czyli strony/fora na których coś robię, lub się nimi opiekuję...

Polecam :

[size=12]
Działam jako admin/redaktor na:

<<<Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
Linki podane w sygnaturce, służą jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

DominLoL
Koniec...

Otrzymał 50 Rare Candy
Kontakt:
"Zal mi BAL" :D

Ja uważam, że to dobrze dla nas, że Rev zawiesił na razie swoją działalność. Może kilku ludzi przejdzie do naszego forum. No i bedzie party.

Sygnatura użytkownika
Miszcz gry: Legends
Name & Surname: James "Liquid" Clush
Forsia: Nie do zliczenia. :P

Equip:
Balle: (x2)- Nest Ball
Medykamenty: (x4)- Lemonade
Others:, (x1)- Water- i Thunderstone
TMs&HMs:(x1), TM 34- Shock Wave

Podziękowania
Legends- za grę i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych głupotach, Blue- za grę i za wszelkie zwierzenia; jesteś moją studnią!, Inaka- za twój charakterek, którego wciąż nie rozumiem, a bardzo lubię, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za uświadomienie mnie o pewnych rzeczach i chęci convertu, Afil- za avatary i sympatyczną depresję, QuerryPass- za sygnę, Poxer, Kowalt, Byakurai/Rassen, Szymbar, Maron- za grę u mnie było/jest bardzo miło, i wszelkim innym, którym się to należy, a ich tutaj nie wymieniłem.

POKECOLLECT FOREVER!

Szpaner
Junior Admin

Otrzymał 7 Rare Candy
Kontakt:
BarcaFan napisał/a:
Może kilku ludzi przejdzie do naszego forum. No i bedzie party.

Zapomniałem dodać, ale sobie przypomniałem: wtedy też napisałem, że prawdopodobnie ludzie którzy odejdą stracą zainteresowanie Pokiem, bo dyshonorem będzie dla nich przejść na PC czy IoGa. A w ogóle, to prawdopodobnie będą na Astville, niestety.

A sama sytuacja nie jest dobra, chociaż daję mi mozliwość reklamowania się o czym napisałem w poście na Revie:
Cytat:
No i kupa mnie obchodzi ban (?), jak się wszyscy reklamują, to wszyscy

Sygnatura użytkownika
Relacja z wizyty delegacji Pokemon Valhalli ( na polskich nagraniach serii 11 Pokemon. [ m.in. JA tam byłem :) ] >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Moje projekty internetowe ! ( kliknij ) czyli strony/fora na których coś robię, lub się nimi opiekuję...

Polecam :

[size=12]

Administrator
O tu jesteś PEPE!

Otrzymał 10 Rare Candy
Kontakt:
Rev był tyle razy zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, że nic im to nie zaszkodzi

Sygnatura użytkownika

Teraz jest Pro

Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
No i Raik wyglosil najrozsadniejsza opinie. Pojde nawet dalej i powiem, ze nie tylko im nie szkodzi te zamykanie forum, ale przez szum ktory powstaje wokol nich jeszcze zyskuja.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

Szpaner
Junior Admin

Otrzymał 7 Rare Candy
Kontakt:
paqo napisał/a:
Pojde nawet dalej i powiem, ze nie tylko im nie szkodzi te zamykanie forum, ale przez szum ktory powstaje wokol nich jeszcze zyskuja.

Nie, zyskują tylko dzięki Vall.

A i sprawa rozwiązana, forum ponownie otwarte, a i trochę ludzi od nich odejdzie...szkoda, że nie do nas, ale cóż.

Sygnatura użytkownika

Polecam :

[size=12]

Administrator
O tu jesteś PEPE!

Otrzymał 10 Rare Candy
Kontakt:
Oj tak, Legends by się nam przydał...

Sygnatura użytkownika

Całkiem smaczny Trener
Drinker Mineralnej!

Otrzymał 31 Rare Candy
Kontakt:
Perry napisał/a:
Oj tak, Legends by się nam przydał...

O, ktoś tu coś o mnie mówi?
A na co bym wam się przydał? Ja jeden sytuacji PC nie zmienię. A jak mnie wywaliłeś rok temu z przyczyn niekoniecznie prawdziwych, to myślałeś podobnie jak Vulpi teraz :P. Też poświęciłem dużo czasu i włożyłem siły, energię w Pokeserwis. I spotkało mnie to co teraz na revie :D .
Zresztą, i tak jak mówi Poke, nikt nie dojdzie na Collecta. Wszyscy wybiorą Ast / IoG. Cóż, prawda jest brutalna, ale jest.
Nie namawiać, bo siedzę i będę siedział an tych dwóch forach. Fin ;F.

Teraz jest Pro

Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
Nikt Cie nie bedzie namawial. Juz raz mielismy sytuacje, ze wiekszosc MG była dezerterami z reva i nic nikomu dobrego to nie przynioslo.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

Szpaner
Mistrz Gry

Otrzymał 19 Rare Candy
Kontakt:
Ostrzeżeń:
 1/4/9
Legends napisał/a:
Zresztą, i tak jak mówi Poke, nikt nie dojdzie na Collecta. Wszyscy wybiorą Ast / IoG. Cóż, prawda jest brutalna, ale jest.

Astville'a? Ja tam jestem i powiem, że forko zeszło na psy. Nikt tam nie wchodzi ^^ Więc raczej siedź tu niż na upadłych forkach.

Sygnatura użytkownika

LUCARIO HOLO!!!!!

Afil, Wilku i Draguś...
Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi...
NineTaili: to nie ja.
Afil: ,,śmierdzi'' -.-
NineTaili: wiem o co chodzi. żartuje sobie.
Drago: Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi... || no to polecam wodę i mydło :P
NineTaili: a ja od siebie polecam wannę. po co dywan/podłogę marnować.

Idź do strony: 1 2   »