POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
14 Lipiec 12, 15:19
Sytuacja na Revie
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 3 Luty 10, 09:29   Sytuacja na Revie

Jako i¿ widzê ¿e niektórzy, my¶l± bóg wie co, i nie umiej± czytaæ prostych komunikaktów typu:

Strona g³ówna Forum Revival napisa³/a:
To forum jest teraz wy³±czone.

Powód: Forum wróci ju¿ w ci±gu najbli¿szych kilku godzin!

tako¿, odwa¿ê siê wyt³umaczyæ najobiektywniej jak mogê :D sytuacjê.

Mianowicie nikt nie zosta³ zbanowany, ale:

Wszystko zaczê³o siê 2 dni temu, kiedy ok 16:45 Vulpi napisa³ temat w którym poinformowa³, ¿e wywala z posady Mistrza Gry, takie osoby : Been, Legends i Aggy. Jako powód poda³ ,¿e nie sprawdzaj± siê jako MG. Ludzie siê zaczêli dziwiæ i krótko mówi±c powsta³a revolta, podobna do tej jaka by³a w tamtym roku z mojego powodu, tylko ¿e wiêksza gdy¿ teraz dotyczy to bardzo dobrych i uznanych Mistrzów Grów :sliniak:

Wszyscy zachodzili w g³owê, czemu. Mnie osobi¶cie akurat tego dnia nie by³o i wszystko zobaczy³em dopiero ok. 20:40. Wtedy te¿ dowiedzia³em siê jaki jest prawdziwy powód ich wywalenia. Been za³o¿y³ temat po¿egnalny, w którym m in. jako powód hipotetyczny podawano, ¿e to dlatego, ¿e te osoby s± moimi kolegami a wiadomo, ¿e Vulpi ma PokeManofobiê. Nie chcia³o mi siê prostowaæ tego, wiêc zostawi³em ich niepewnych niczego.
Tymczasem, Revolta trwa³a, jeden user wymy¶li³ ca³a akcjê z avkami AntyVulpowymi itp. s³owem - atmosfera maja 2009.

Wczoraj, ok. 15 godziny, odwa¿y³em siê napisaæ tam z multi w temacie odej¶cia Beenhakiera, ocb w tym wszystkim ( tak, aby jednak wiele nie zdradziæ ).
Potem poszed³em i wróci³em wieczorem. Dziêki kilku osobom uda³o mi siê odtworzyæ przebieg wypadków z wczorajszego popo³udnia:

Mianowicie, ok. 16 Vulpi zamkn±³ Forum i jako powód da³ podobno taki tekst:
"Patrzcie, to macie" czy jako¶ tak. Potem albo on albo kto¶ zmieni³ napis na taki, jaki widzimy teraz. Ogólnie mówi±c, wielu ludziom ( chyba wiêcej ni¿ w mojej sprawie) nie spodoba³o siê zachowanie Vulpa.

Tutaj koñcz± siê obiektywna ocena sytuacji, teraz kompletnie nieobiektywna, SUBiektywna ocena PokeMana:
Naprawdê dziwiê siê ludziom, ¿e tak zareagowali, przecie¿ wiedzieli ¿e Vulpi to dyktator, cham itp. ale nadal klakierowali. Nawet z³o¶liwie trochê siê cieszê, ¿e tak siê sta³o, ale ¿al mi BAL ( Been Aggy Legends ) gdy¿ oni, naiwnie w³ozyli ca³a swoj± energiê i zapa³ w Reva, co by³o b³edem. Na szczê¶cie ja taki nie by³em, dziêki czemu ban na Revie niewiele u mnie zmieni³. Ale dla nich to jest cios.

A powód ich bana ? Podobny do mojego : odkryli/wiedz± co¶ czego nie powinni - najwiêksza chyba tajemnica PPSu - i za to zap³acili. W tym po¶cie na Revie - który napisa³em podobnie do czê¶ci subiektywnej tutaj - za¿artowa³em sobie, ze mogê ka¿dego za³atwiæ, jak napisze komu¶ t± tajemnicê, ktu¶ zapyta Vulpa, Vulp siê wkurzy i da bananka. Teraz wg. niektórych informatorów, Vulp preparuje dowody, tak aby byæ "czystym" ale ja za bardzo w to nie wierzê, nie jest a¿ tak racjonalny.

No i na koniec, dodam, ¿e nie wierzê, ¿e siê co¶ zmieni, rotacja userów Reva jest du¿a, tak jak kiedy¶ wa¿ni byli kepik, patis, kirara itp. ale teraz siê ich nie pamiêta i w mies. napewno przyjda nowi, którzy w d bêd± mieli zachowanie admina i bêd± dalej klakierowaæ. Nihli novi ( czy jako¶ tak ).

Mi³ego dnia ¿yczê i (nie)zachêcam do komentowania.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 3 Luty 10, 09:32   

"Zal mi BAL" :D

Ja uwa¿am, ¿e to dobrze dla nas, ¿e Rev zawiesi³ na razie swoj± dzia³alno¶æ. Mo¿e kilku ludzi przejdzie do naszego forum. No i bedzie party.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 3 Luty 10, 09:38   

BarcaFan napisa³/a:
Mo¿e kilku ludzi przejdzie do naszego forum. No i bedzie party.

Zapomnia³em dodaæ, ale sobie przypomnia³em: wtedy te¿ napisa³em, ¿e prawdopodobnie ludzie którzy odejd± strac± zainteresowanie Pokiem, bo dyshonorem bêdzie dla nich przej¶æ na PC czy IoGa. A w ogóle, to prawdopodobnie bêd± na Astville, niestety.

A sama sytuacja nie jest dobra, chocia¿ dajê mi mozliwo¶æ reklamowania siê o czym napisa³em w po¶cie na Revie:
Cytat:
No i kupa mnie obchodzi ban (?), jak siê wszyscy reklamuj±, to wszyscy

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 3 Luty 10, 09:47   

Rev by³ tyle razy zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, zamykany, otwierany, ¿e nic im to nie zaszkodzi

Sygnatura użytkownika

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 3 Luty 10, 11:26   

No i Raik wyglosil najrozsadniejsza opinie. Pojde nawet dalej i powiem, ze nie tylko im nie szkodzi te zamykanie forum, ale przez szum ktory powstaje wokol nich jeszcze zyskuja.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 3 Luty 10, 13:56   

paqo napisa³/a:
Pojde nawet dalej i powiem, ze nie tylko im nie szkodzi te zamykanie forum, ale przez szum ktory powstaje wokol nich jeszcze zyskuja.

Nie, zyskuj± tylko dziêki Vall.

A i sprawa rozwi±zana, forum ponownie otwarte, a i trochê ludzi od nich odejdzie...szkoda, ¿e nie do nas, ale có¿.

Sygnatura użytkownika

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 3 Luty 10, 14:31   

Oj tak, Legends by siê nam przyda³...

Sygnatura użytkownika

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 6 Luty 10, 10:46   

Perry napisa³/a:
Oj tak, Legends by siê nam przyda³...

O, kto¶ tu co¶ o mnie mówi?
A na co bym wam siê przyda³? Ja jeden sytuacji PC nie zmieniê. A jak mnie wywali³e¶ rok temu z przyczyn niekoniecznie prawdziwych, to my¶la³e¶ podobnie jak Vulpi teraz :P. Te¿ po¶wiêci³em du¿o czasu i w³o¿y³em si³y, energiê w Pokeserwis. I spotka³o mnie to co teraz na revie :D .
Zreszt±, i tak jak mówi Poke, nikt nie dojdzie na Collecta. Wszyscy wybior± Ast / IoG. Có¿, prawda jest brutalna, ale jest.
Nie namawiaæ, bo siedzê i bêdê siedzia³ an tych dwóch forach. Fin ;F.

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 6 Luty 10, 11:58   

Nikt Cie nie bedzie namawial. Juz raz mielismy sytuacje, ze wiekszosc MG by³a dezerterami z reva i nic nikomu dobrego to nie przynioslo.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 14 Luty 10, 11:21   

Legends napisa³/a:
Zreszt±, i tak jak mówi Poke, nikt nie dojdzie na Collecta. Wszyscy wybior± Ast / IoG. Có¿, prawda jest brutalna, ale jest.

Astville'a? Ja tam jestem i powiem, ¿e forko zesz³o na psy. Nikt tam nie wchodzi ^^ Wiêc raczej sied¼ tu ni¿ na upad³ych forkach.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: