Jako i¿ widzê ¿e niektórzy, my¶l± bóg wie co, i nie umiej± czytaæ prostych komunikaktów typu:
Strona g³ówna Forum Revival napisa³/a:
To forum jest teraz wy³±czone.
Powód: Forum wróci ju¿ w ci±gu najbli¿szych kilku godzin!
tako¿, odwa¿ê siê wyt³umaczyæ najobiektywniej jak mogê sytuacjê.
Mianowicie nikt nie zosta³ zbanowany, ale:
Wszystko zaczê³o siê 2 dni temu, kiedy ok 16:45 Vulpi napisa³ temat w którym poinformowa³, ¿e wywala z posady Mistrza Gry, takie osoby : Been, Legends i Aggy. Jako powód poda³ ,¿e nie sprawdzaj± siê jako MG. Ludzie siê zaczêli dziwiæ i krótko mówi±c powsta³a revolta, podobna do tej jaka by³a w tamtym roku z mojego powodu, tylko ¿e wiêksza gdy¿ teraz dotyczy to bardzo dobrych i uznanych Mistrzów Grów
Wszyscy zachodzili w g³owê, czemu. Mnie osobi¶cie akurat tego dnia nie by³o i wszystko zobaczy³em dopiero ok. 20:40. Wtedy te¿ dowiedzia³em siê jaki jest prawdziwy powód ich wywalenia. Been za³o¿y³ temat po¿egnalny, w którym m in. jako powód hipotetyczny podawano, ¿e to dlatego, ¿e te osoby s± moimi kolegami a wiadomo, ¿e Vulpi ma PokeManofobiê. Nie chcia³o mi siê prostowaæ tego, wiêc zostawi³em ich niepewnych niczego.
Tymczasem, Revolta trwa³a, jeden user wymy¶li³ ca³a akcjê z avkami AntyVulpowymi itp. s³owem - atmosfera maja 2009.
Wczoraj, ok. 15 godziny, odwa¿y³em siê napisaæ tam z multi w temacie odej¶cia Beenhakiera, ocb w tym wszystkim ( tak, aby jednak wiele nie zdradziæ ).
Potem poszed³em i wróci³em wieczorem. Dziêki kilku osobom uda³o mi siê odtworzyæ przebieg wypadków z wczorajszego popo³udnia:
Mianowicie, ok. 16 Vulpi zamkn±³ Forum i jako powód da³ podobno taki tekst:
"Patrzcie, to macie" czy jako¶ tak. Potem albo on albo kto¶ zmieni³ napis na taki, jaki widzimy teraz. Ogólnie mówi±c, wielu ludziom ( chyba wiêcej ni¿ w mojej sprawie) nie spodoba³o siê zachowanie Vulpa.
Tutaj koñcz± siê obiektywna ocena sytuacji, teraz kompletnie nieobiektywna, SUBiektywna ocena PokeMana:
Naprawdê dziwiê siê ludziom, ¿e tak zareagowali, przecie¿ wiedzieli ¿e Vulpi to dyktator, cham itp. ale nadal klakierowali. Nawet z³o¶liwie trochê siê cieszê, ¿e tak siê sta³o, ale ¿al mi BAL ( Been Aggy Legends ) gdy¿ oni, naiwnie w³ozyli ca³a swoj± energiê i zapa³ w Reva, co by³o b³edem. Na szczê¶cie ja taki nie by³em, dziêki czemu ban na Revie niewiele u mnie zmieni³. Ale dla nich to jest cios.
A powód ich bana ? Podobny do mojego : odkryli/wiedz± co¶ czego nie powinni - najwiêksza chyba tajemnica PPSu - i za to zap³acili. W tym po¶cie na Revie - który napisa³em podobnie do czê¶ci subiektywnej tutaj - za¿artowa³em sobie, ze mogê ka¿dego za³atwiæ, jak napisze komu¶ t± tajemnicê, ktu¶ zapyta Vulpa, Vulp siê wkurzy i da bananka. Teraz wg. niektórych informatorów, Vulp preparuje dowody, tak aby byæ "czystym" ale ja za bardzo w to nie wierzê, nie jest a¿ tak racjonalny.
No i na koniec, dodam, ¿e nie wierzê, ¿e siê co¶ zmieni, rotacja userów Reva jest du¿a, tak jak kiedy¶ wa¿ni byli kepik, patis, kirara itp. ale teraz siê ich nie pamiêta i w mies. napewno przyjda nowi, którzy w d bêd± mieli zachowanie admina i bêd± dalej klakierowaæ. Nihli novi ( czy jako¶ tak ).
Mi³ego dnia ¿yczê i (nie)zachêcam do komentowania.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ja uwa¿am, ¿e to dobrze dla nas, ¿e Rev zawiesi³ na razie swoj± dzia³alno¶æ. Mo¿e kilku ludzi przejdzie do naszego forum. No i bedzie party.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Mo¿e kilku ludzi przejdzie do naszego forum. No i bedzie party.
Zapomnia³em dodaæ, ale sobie przypomnia³em: wtedy te¿ napisa³em, ¿e prawdopodobnie ludzie którzy odejd± strac± zainteresowanie Pokiem, bo dyshonorem bêdzie dla nich przej¶æ na PC czy IoGa. A w ogóle, to prawdopodobnie bêd± na Astville, niestety.
A sama sytuacja nie jest dobra, chocia¿ dajê mi mozliwo¶æ reklamowania siê o czym napisa³em w po¶cie na Revie:
Cytat:
No i kupa mnie obchodzi ban (?), jak siê wszyscy reklamuj±, to wszyscy
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
No i Raik wyglosil najrozsadniejsza opinie. Pojde nawet dalej i powiem, ze nie tylko im nie szkodzi te zamykanie forum, ale przez szum ktory powstaje wokol nich jeszcze zyskuja.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Pojde nawet dalej i powiem, ze nie tylko im nie szkodzi te zamykanie forum, ale przez szum ktory powstaje wokol nich jeszcze zyskuja.
Nie, zyskuj± tylko dziêki Vall.
A i sprawa rozwi±zana, forum ponownie otwarte, a i trochê ludzi od nich odejdzie...szkoda, ¿e nie do nas, ale có¿.
Sygnatura użytkownika
O, kto¶ tu co¶ o mnie mówi?
A na co bym wam siê przyda³? Ja jeden sytuacji PC nie zmieniê. A jak mnie wywali³e¶ rok temu z przyczyn niekoniecznie prawdziwych, to my¶la³e¶ podobnie jak Vulpi teraz :P. Te¿ po¶wiêci³em du¿o czasu i w³o¿y³em si³y, energiê w Pokeserwis. I spotka³o mnie to co teraz na revie .
Zreszt±, i tak jak mówi Poke, nikt nie dojdzie na Collecta. Wszyscy wybior± Ast / IoG. Có¿, prawda jest brutalna, ale jest.
Nie namawiaæ, bo siedzê i bêdê siedzia³ an tych dwóch forach. Fin ;F.
Nikt Cie nie bedzie namawial. Juz raz mielismy sytuacje, ze wiekszosc MG by³a dezerterami z reva i nic nikomu dobrego to nie przynioslo.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.