Moje zamiłowanie do badania wszelkich statystyk zmusza mnie do założenia tego tematu. Oto pierwsza gra Pokemon na systemy Android i iOS, na dodatek darmowa. Prawda, że gra może nie jest zbyt ambitna, ale otworzyła przed Nintendo rynek smartfonów, który jest bardziej otwarty i powszechny niż ten konsolowy. Znak kilka przypadków osób, które nigdy nie miały konsoli albo nawet nie lubiły Pokemonów, a w Shuffla'a na komórce cisną. Mam pytanie do Was: ktoś z Was grał w Shuffle'a na komórce, jak wrażenia?
Grałem w Shuffle na telefonie, ale wersja konsolowa zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu, więc tej pierwszej się pozbyłem. Wkurzało mnie np. to, że wersja mobilna wymaga dostępu do internetu i rzeczy są droższe. Poza tym - trzeba było zaczynać wszystko od początku, a już oryginałowi poświęciłem (i poświęcam) sporo czasu. Generalnie 3DSowa wersja jest dla mnie wygodniejsza i bardziej przyjazna, ale to może być kwestia przyzwyczajenia.
Ja na smartfonie mam problem ze sterowaniem. Rundy na czas są na moim LG G2 Mini średnio wykonalne (może to wina zajechanego już fona), ale wolę grać na 3DSie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak każde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przeglądarką możesz regulować warunki przechowywania cookies.