POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Shuffle Mobile
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 29 Listopad 15, 08:36   Shuffle Mobile

Moje zami³owanie do badania wszelkich statystyk zmusza mnie do za³o¿enia tego tematu. Oto pierwsza gra Pokemon na systemy Android i iOS, na dodatek darmowa. Prawda, ¿e gra mo¿e nie jest zbyt ambitna, ale otworzy³a przed Nintendo rynek smartfonów, który jest bardziej otwarty i powszechny ni¿ ten konsolowy. Znak kilka przypadków osób, które nigdy nie mia³y konsoli albo nawet nie lubi³y Pokemonów, a w Shuffla'a na komórce cisn±. Mam pytanie do Was: kto¶ z Was gra³ w Shuffle'a na komórce, jak wra¿enia?

Thom 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 30 Cze 2014
Wys³any: 29 Listopad 15, 21:34   

Gra³em w Shuffle na telefonie, ale wersja konsolowa zdecydowanie bardziej przypad³a mi do gustu, wiêc tej pierwszej siê pozby³em. Wkurza³o mnie np. to, ¿e wersja mobilna wymaga dostêpu do internetu i rzeczy s± dro¿sze. Poza tym - trzeba by³o zaczynaæ wszystko od pocz±tku, a ju¿ orygina³owi po¶wiêci³em (i po¶wiêcam) sporo czasu. Generalnie 3DSowa wersja jest dla mnie wygodniejsza i bardziej przyjazna, ale to mo¿e byæ kwestia przyzwyczajenia.

PikaKnight 
Pewnie nie zna PokeMana
PikaTeam

Do³±czy³: 05 Maj 2015
Sk±d: Zabrze
Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 15, 17:23   

Ja na smartfonie mam problem ze sterowaniem. Rundy na czas s± na moim LG G2 Mini ¶rednio wykonalne (mo¿e to wina zajechanego ju¿ fona), ale wolê graæ na 3DSie.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: