POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Pokemon Storm Silver - crash
Autor Wiadomo¶æ
marjan99 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 13 Maj 2013
Wys³any: 1 Maj 14, 11:56   Pokemon Storm Silver - crash

siema.mam taka sprawe.gram w Pokemon Storm Silver sciagnieta z tego forum.no i niestety zrobil mi sie crash.przed kazda walka jest czarny ekran i lipa.nie chce zaczynac od nowa bo juz dosyc daleko zaszedlem.niewazne czy wczytuje z szybkich zapisow czy z save'a z menu gry ,wczytuje gra sie do walki i koniec.i teraz chcialem sciagnac nowa wersje desmume ,sciagnalem ale nie moge wogole zaimportowac save'a tego co sie zapisuje przez opcje "save" w samej grze.gdzie go szukac w folderze Battery ? niby tam jakis zapis jest z rozszerzeniem "sav" ale nic z tego nie moge wogole zaimportowac.ustawiam zeby wyszukiwalo wszystkie typy plikow i nic.nie widac tego zapisu.dlaczego ? jak moge zaimportowac ten save? z gory dzieki za pomoc.sorry jezeli niewyraznie cos napisalem staralem sie najprosciej jak sie da.czekam na pomoc.:)

P.S. nie potrafie tego wytlumaczyc ale wylaczylem laptopa, iwlaczylem gre z zapisu dokonanego w menu gry i nagle crash zniknal moge dalej grac.nie wiem jak to sie moglo stac..mimo wszystko poprosze o odpowiedz dlaczego nie moglem importowac zapisow czemu mi ich nie widzialo :)
Ostatnio zmieniony przez marjan99 1 Maj 14, 12:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 1 Maj 14, 12:32   

Witam, jestem osob±, która doda³a Storm Silver na to forum. Jest mi niezmiernie przykro, aczkolwiek nie mogê Ci pomóc, poniewa¿ jak sam pisa³em w temacie z tym hackiem
Ja napisa³/a:
Hack idealnie dzia³a na No$gba
i tylko na tym emulatorze go testowa³em. Jedyne co wiem to fakt, ¿e twój save móg³ nie byæ czytany przez to, ¿e by³ w innym formacie. Na przyk³ad: czysty save z no$gba nie pójdzie na konsoli i trzeba go przekonwertowaæ tu Konwerter

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

marjan99 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 13 Maj 2013
Wys³any: 1 Maj 14, 12:54   

no fakt to tez moj blad bo gram na desmume :) no ale najwazniejsze ze juz jest wszystko ok :) a sam Storm Silver jest kapitalny :) znalazlem tez pare kodow na crashe wiec w razie czego dam rade :D dzieki za odpowiedz i za link ,zamykam temat :)

[ Dodano: 20 Maj 14, 19:32 ]
Nie bede zaczynal nowego tematu jakos ze jestes osoba ktora wrzucila Storma :) mam pytanko gdzie sa przeniesieni npc od zapominania HM ?? bo nie wiem czy to blad czy gdzies sa przenieieni :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: