siema.mam taka sprawe.gram w Pokemon Storm Silver sciagnieta z tego forum.no i niestety zrobil mi sie crash.przed kazda walka jest czarny ekran i lipa.nie chce zaczynac od nowa bo juz dosyc daleko zaszedlem.niewazne czy wczytuje z szybkich zapisow czy z save'a z menu gry ,wczytuje gra sie do walki i koniec.i teraz chcialem sciagnac nowa wersje desmume ,sciagnalem ale nie moge wogole zaimportowac save'a tego co sie zapisuje przez opcje "save" w samej grze.gdzie go szukac w folderze Battery ? niby tam jakis zapis jest z rozszerzeniem "sav" ale nic z tego nie moge wogole zaimportowac.ustawiam zeby wyszukiwalo wszystkie typy plikow i nic.nie widac tego zapisu.dlaczego ? jak moge zaimportowac ten save? z gory dzieki za pomoc.sorry jezeli niewyraznie cos napisalem staralem sie najprosciej jak sie da.czekam na pomoc.:)
P.S. nie potrafie tego wytlumaczyc ale wylaczylem laptopa, iwlaczylem gre z zapisu dokonanego w menu gry i nagle crash zniknal moge dalej grac.nie wiem jak to sie moglo stac..mimo wszystko poprosze o odpowiedz dlaczego nie moglem importowac zapisow czemu mi ich nie widzialo
Ostatnio zmieniony przez marjan99 1 Maj 14, 12:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Witam, jestem osob±, która doda³a Storm Silver na to forum. Jest mi niezmiernie przykro, aczkolwiek nie mogê Ci pomóc, poniewa¿ jak sam pisa³em w temacie z tym hackiem
Ja napisa³/a:
Hack idealnie dzia³a na No$gba
i tylko na tym emulatorze go testowa³em. Jedyne co wiem to fakt, ¿e twój save móg³ nie byæ czytany przez to, ¿e by³ w innym formacie. Na przyk³ad: czysty save z no$gba nie pójdzie na konsoli i trzeba go przekonwertowaæ tu Konwerter
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
no fakt to tez moj blad bo gram na desmume no ale najwazniejsze ze juz jest wszystko ok a sam Storm Silver jest kapitalny znalazlem tez pare kodow na crashe wiec w razie czego dam rade dzieki za odpowiedz i za link ,zamykam temat
[ Dodano: 20 Maj 14, 19:32 ]
Nie bede zaczynal nowego tematu jakos ze jestes osoba ktora wrzucila Storma mam pytanko gdzie sa przeniesieni npc od zapominania HM ?? bo nie wiem czy to blad czy gdzies sa przenieieni
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.