POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Hej
Autor Wiadomo¶æ
Zuko 
Pewnie nie zna PokeMana
Firebender

Do³±czy³: 29 Gru 2013
Wys³any: 22 Luty 14, 19:45   Hej

Siemka! :)
Na PPS trafi³em niedawno, wiêc nie wiem co i jak u was jest. Anime ogl±da³em i ogl±dam o grach s³ysza³em, a manga to dla mnie czarna magia. Co by tu jeszcze.... lubiê sport, szczególnie pi³kê no¿n±, lubiê czytaæ i od niedawna zacz±³em siê interesowaæ informatyk±. Jak macie jakie¶ pytania to waliæ ¶mia³o!

Ketchup 
Gapa, gubi PokeBalle
D¿em z pomidorów

Do³±czy³: 24 Lip 2013
Sk±d: Zewsz±d
Kontakt:
Wys³any: 23 Luty 14, 07:30   

Co do sytuacji na PPSie, to teraz raczej hejty wszystkich na wszystko ni¿ rozmowy o pokach, ale mo¿e uda siê to naprawiæ... mo¿e...

Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.

Zuko 
Pewnie nie zna PokeMana
Firebender

Wys³any: 23 Luty 14, 08:20   

Cytat:
Co do sytuacji na PPSie, to teraz raczej hejty wszystkich na wszystko ni¿ rozmowy o pokach

W³a¶nie zauwa¿y³em, ale jakie¶ rozmowy o pokach zawsze s±.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 23 Luty 14, 10:06   

Siema, Zuko! Widzê, ¿e kolejny fan Legendy Aanga przybywa na forum, fajnie.

Powiedz wiêcej o sobie. Komu kibicujesz? jakie ksi±¿ki czytasz? itd.

Ketchup napisa³/a:
Co do sytuacji na PPSie, to teraz raczej hejty wszystkich na wszystko ni¿ rozmowy o pokach, ale mo¿e uda siê to naprawiæ... mo¿e...

Nie uda siê naprawiæ przy obecnej mentalno¶ci, zreszt± tragedii nie ma. Nie zgodzê siê, ¿e PPS to bardziej hejty, ni¿ rozmowy o Pokach. Dyskusje o meritum zawsze by³y, s± i zawsze bêd±, z tym ¿e widzi siê to, co chce siê widzieæ. W pesymistycznej rzeczywisto¶ci widzimy to, co z³e, zw³aszcza, ¿e jest to "g³o¶ne", ale nie ma w tym nic z³ego, bo taka ju¿ jest ta polityczna otoczka PPSu. Fakty s± takie, ¿e regularnie bierze w nich udzia³ kilka osób, a przelotnie kilkana¶cie, reszta zajmuje siê tym, czym powinna - pisze posty o Pokemonach.

Zuko 
Pewnie nie zna PokeMana
Firebender

Wys³any: 23 Luty 14, 11:29   

Cytat:
Powiedz wiêcej o sobie. Komu kibicujesz? jakie ksi±¿ki czytasz? itd.

Jestem z tych co bardziej lubi± popykaæ w ga³ê ni¿ j± ogl±daæ, rzadko ogl±dam ale jak ju¿ to Hala Madrid. :) Najbardziej przypad³y mi do gustu ksi±¿ki nazywane "Klasyk± m³odych". Ostatnio zabra³em siê za ksi±¿ki Marka Twaina, skoñczy³em Przygody Tomka Sawyera i w przysz³o¶ci mam zamiar przeczytaæ Przygody Hucka.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: