Siemka!
Na PPS trafi³em niedawno, wiêc nie wiem co i jak u was jest. Anime ogl±da³em i ogl±dam o grach s³ysza³em, a manga to dla mnie czarna magia. Co by tu jeszcze.... lubiê sport, szczególnie pi³kê no¿n±, lubiê czytaæ i od niedawna zacz±³em siê interesowaæ informatyk±. Jak macie jakie¶ pytania to waliæ ¶mia³o!
Siema, Zuko! Widzê, ¿e kolejny fan Legendy Aanga przybywa na forum, fajnie.
Powiedz wiêcej o sobie. Komu kibicujesz? jakie ksi±¿ki czytasz? itd.
Ketchup napisa³/a:
Co do sytuacji na PPSie, to teraz raczej hejty wszystkich na wszystko ni¿ rozmowy o pokach, ale mo¿e uda siê to naprawiæ... mo¿e...
Nie uda siê naprawiæ przy obecnej mentalno¶ci, zreszt± tragedii nie ma. Nie zgodzê siê, ¿e PPS to bardziej hejty, ni¿ rozmowy o Pokach. Dyskusje o meritum zawsze by³y, s± i zawsze bêd±, z tym ¿e widzi siê to, co chce siê widzieæ. W pesymistycznej rzeczywisto¶ci widzimy to, co z³e, zw³aszcza, ¿e jest to "g³o¶ne", ale nie ma w tym nic z³ego, bo taka ju¿ jest ta polityczna otoczka PPSu. Fakty s± takie, ¿e regularnie bierze w nich udzia³ kilka osób, a przelotnie kilkana¶cie, reszta zajmuje siê tym, czym powinna - pisze posty o Pokemonach.
Powiedz wiêcej o sobie. Komu kibicujesz? jakie ksi±¿ki czytasz? itd.
Jestem z tych co bardziej lubi± popykaæ w ga³ê ni¿ j± ogl±daæ, rzadko ogl±dam ale jak ju¿ to Hala Madrid. Najbardziej przypad³y mi do gustu ksi±¿ki nazywane "Klasyk± m³odych". Ostatnio zabra³em siê za ksi±¿ki Marka Twaina, skoñczy³em Przygody Tomka Sawyera i w przysz³o¶ci mam zamiar przeczytaæ Przygody Hucka.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.