A ja bez muzyki z prostego powodu: nie mam co tu wstawiæ. Wiêc pu¶æcie sobie co chcecie.
Prawdopodobnie tym tematem kontynuujê/kompletujê Wymarsz Rycerzy, ale ten dzieñ musia³ nadej¶æ. PokeCollect jest mi bardzo bliski emocjonalnie, tutaj stawia³em pierwsze kroki jako m³ody internetowy PokeFan, a tak¿e zaczyna³em udzielaæ siê na jakimkolwiek forum, ale bior±c pod uwagê to, co aktualnie tutaj siê dzieje, czujê ¿e nie mogê nic wskóraæ, a jestem chyba tylko 5 ko³em u wozu dla "nadchodz±cych zmian", wiêc opuszczenie tego miejsca jest chyba najlepszym rozwi±zaniem. Kiedy tu przybywa³em PC by³o ¶wietnym miejscem, mo¿e nawet drugim domem, g³ownie dlatego, ¿e by³o w czasie rozkwitu, ale teraz to miejsce jest dla mnie smutne i puste. By³o mi przykro , ¿e musia³em patrzeæ jak staczamy siê razem. Jako opiekun PBFu próbowa³em ratowaæ przynajmniej go wymy¶laj±c co g³upsze rzeczy, ale niewiele z tego wynik³o. Podobnie w Redakcji Gazetki, brakowa³o regularno¶ci, ale przynajmniej siê starali¶my. Mimo wszystko cieszê siê z tych 3,5 roku, które tutaj spêdzi³em, to na pewno bêdzie specjalne miejsce w moim sercu, ale mój czas tutaj chyba siê skoñczy³. Nie chcê byæ jakim¶ Jonaszem, ale wydaje mi siê, ¿e ciê¿ko bêdzie odrodziæ to miejsce. By³o mi bardzo poznaæ wszystkie osoby, którym teraz chcia³bym podziêkowaæ (kolejno¶æ chyba alfabetyczna) (tak, mam to w sygnie, ale whatever):
Afil - kiedy pozna³em tego m³odego cz³owieka by³ nie¶mia³ym, nieco zdepresowanym PokeFanem, który zajmowa³ siê g³ównie FanArtem no i mo¿e jakimi¶ FanFickami. Teraz to dobry kumpel, naprawdê mo¿na z nim pogadaæ (choæ czasem ma humorki), wspólne PC Skype to na pewno dobra sprawa, bêdzie mi tego brakowaæ. No i nasza wspólna gra PBFowa, siedzisz ze mn± od samego pocz±tku, od kiedy dosta³em niebieski kolorek. By³e¶ chyba moim pierwszym graczem, chwa³a Ci za to, przecie¿ rozwijali¶my siê w tym razem. Dziêki te¿ za wszystkie avatary i sygny, najlepsze na ¶wiecie. Arigato.
Blue - chyba pierwsza dziewczyna, z któr± uda³o mi siê nawi±zaæ tak bliski kontakt. Nasze rozmowy na GG zajmowa³y nam nawet godziny, a zwierzeñ by³a w nich masa. W koñcu to dobra opcja, ¿eby wymieniæ mêsko-damskie pogl±dy, nieprawda¿? No i te¿ dziêkujê za PBF, za grê, któr± Ty mi stworzy³a¶ i za Twój zapis. Good times, good times...
Byaku - mimo, ¿e kumplowaæ siê TAK NAPRAWDÊ zaczêli¶my niedawno, to i tak zwi±zani byli¶my od do¶æ dawna. Chodzi tu g³ównie o PBF (ahaha 6 miejsce w aktywno¶ci, suck on that!) i nasze posty niesamowitej d³ugo¶ci, przez praktycznie ca³± grê. No i jak móg³bym zapomnieæ o cotygodniowym pi±tkowym rozmawianiu w³±cznie z KaraokeParty. Masa dobrych piosenek, naprawdê dziêki Tobie wiele ich pozna³em. I wieczna pomoc w uk³adaniu setów, a od niedawna wspólne pokonywanie Spiritowych liderów, dziêki za to.
Domin - w sumie to wiele, ch³opie, nie pogadali¶my, szkoda. PZG = majstersztyk. No i Gracias za wszelki Upload, to g³ównie dziêki Tobie to forum jest/by³o wielkie. Ehehe, spam w shoutboxie obrazkami z Kwejka i ca³y hejt - bezcenne. I sorry za wojnê, któr± kiedy¶ Ci wytoczyli¶my...
Inaka - Kobieta-Zagadka, ja nadal nie wiem o co tutaj chodzi. Ale z jakiego¶ dziwnego powodu nadal mi siê to podoba. Dziêki za grê, kilka podej¶æ, za ka¿dym razem to przerywali¶my, no ale có¿. Love.
I_Like_Bread - Hmmm... Mimo ¿e tutaj pojawi³ siê chyba tylko na turniej, to jestem mu wdziêczny za parê solidnych walk na PO.
Kojot - ehehe, co za troll. Dziêki za pomoc w sprawach R/S, nie tylko na forum.
Legends - Panie i panowie, znalaz³em brata. Nie wiem jak to mo¿liwe, ale ten cz³owiek chyba naprawdê jest ze mn± spokrewniony albo mój/jego mózg zosta³ sklonowany i wsadzony do jego/mojej g³owy. My¶limy naprawdê podobnie, s³uchamy podobnej muzyki, itd. itd. Tyle, ile¶my przegadali na gg w tych sprawach, a tak¿e "tych innych", to siê w g³owie nie mie¶ci. Dziêki te¿ za najlepsz± grê, jak± mia³em, the best MG ever. Gracias za wszystko, braciszku.
MG - chyba jeden z najlepszych Wi-Fi battlerów jakich spotka³em, to on wprowadza³ mnie do robienia movesetów, do walk z innymi lud¼mi, to on jako pierwszy pomaga³ mi w uk³adaniu teamów, po czym szkoli³ mnie na PO. Big shout out, ten cz³owiek da³ podwaliny pod moje hobby.
Maron - w PBFie nam siê nie uk³ada³o, ale fajnie by³o stoczyæ kilka walk, mimo ¿e wszystkie twoje teamy s± takie same, jak mo¿na ca³y czas wsadzaæ Zapdosa, Jirachiego i Brelooma?
A tak¿e tym, którym zawdziêczam to forum, wszystkim adminom i moderatorom, tym o których zapomnia³em, wszystkim moim by³ym graczom, o których tutaj nie wspomnia³em i tym, którzy uczynili to forum lepszym w ten lub inny sposób.
Pewnie bêdê pisa³ dalej artyku³y, mo¿na bêdzie je znale¼æ na moim ¶wie¿o za³o¿onym, specjalnie na tê okazjê blogu znajduj±cego siê pod tym adresem:
http://nenarticles.blogspot.com/
Jeszcze raz dziêki za wszystko, bywajcie.
Aha, i spróbujcie pobiæ mój rekord liczby postów...
Oczywi¶cie nadal mo¿na do mnie pogadaæ na GG czy te¿ Skype.
Rycerze Collecta, Wymarsz!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 28 Pa¼dziernik 12, 11:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ale bior±c pod uwagê to, co aktualnie tutaj siê dzieje
Kolejny co sobie odchodzi, szepc±c pod nosem, ¿e co¶ siê wyprawia, ale oczywi¶cie nie napisze o co konkretnie biega.
Nenloth napisa³/a:
a jestem chyba tylko 5 ko³em u wozu dla "nadchodz±cych zmian", wiêc opuszczenie tego miejsca jest chyba najlepszym rozwi±zaniem
To zabawne, ¿e kiedy forum wreszcie sta³o siê normalne, pisze siê tylko o Pokemon, to akurat kilka osób sobie co¶ ubzdura³o i odesz³o.
Nenloth napisa³/a:
Kiedy tu przybywa³em PC by³o ¶wietnym miejscem, mo¿e nawet drugim domem, g³ownie dlatego, ¿e by³o w czasie rozkwitu,
Jakim ¶wietnym miejscem ? Bo by³ offtop ? Mo¿na by³o popisaæ o pupce i zupce, czy wy¿aliæ siê, ¿e kolega mnie pobi³ ? Poza tym rozkwit by³ taki, ¿e by³a strona. To tylko z niej byli pokefani, bo stali bywalcy siê w tym temacie wypalali i woleli popisaæ na SB jakie¶ pierdo³y.
Nenloth napisa³/a:
y³o mi przykro , ¿e musia³em patrzeæ jak staczamy siê razem
Aha, czyli ty za staczanie siê uznajesz to, ¿e na forum Pokemon ju¿ siê nie pisze o grach czy innych offtopach ? To sympatyczne, ¿e kiedy na forum o pokemon wiêkszo¶æ offtopuje, to Wam sie podoba, ale kiedy inna wiêkszo¶æ zaczê³a pisaæo tym o czym siê tutaj winno pisaæ, to ju¿ jest ¼le...
To tak, jakby¶cie narzekali, ¿e na kanale Rydzyka wiêkszo¶æ audycji to programy religijne. Albo, ¿e na CartoonNetwork wiêkszo¶æ to kreskówki.
Rozumiem, przesta³o siê byæ fanem/wypali³o siê, ale to nie znaczy, ¿e forum upada. S± inni ludzie. Którzy chc± jednak pisaæ o Pokemon.
Nenloth napisa³/a:
ako opiekun PBFu próbowa³em ratowaæ przynajmniej go wymy¶laj±c co g³upsze rzeczy, ale niewiele z tego wynik³o.
Bo PBFy by³y skazane na pora¿kê, przez rozwój pokegier przegl±darkowych.
Nenloth napisa³/a:
Podobnie w Redakcji Gazetki, brakowa³o regularno¶ci, ale przynajmniej siê starali¶my.
Tak, starali¶cie siê. Mo¿na poczytaæ w dziale Redakcyjnym, jak siê opierdalali¶cie, a szczytem by³o, jak kto¶ pisa³, ¿e nie ma czasu, a za godzinê offtopowa³/robi³ odpis w PBF. Bodaj Poxer by³ takim geniuszem, ale nie jestem pewny.
Nenloth napisa³/a:
ale wydaje mi siê, ¿e ciê¿ko bêdzie odrodziæ to miejsce.
Co ty pitolisz ? Co tu odradzaæ ? Ludzie pisz± posty ? Pisz±. A to, ¿e Wam tematyka nie pasuje...
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.