Witam wszystkich forumowiczow.
Jest to pierwsze forum o pokemonach na które zawita³em wiêc nikt mnie raczej nie zna ;p
Teraz napisze pare slow o mnie a wiec zacznijmy.
Mam na imie Damian,pochodze z Torunia i owe miasto zamieszkuje.
Interesuje siê sportem (pilka nozna,siatkowka( tylko jak nasi graja ;p) a w zimowe pory skokami narciarskimi.
Muzyk± ktora slucham jest RAP (Tylko z polskiej scenny).
Hmm i to chyba bedzie na tyle.Mysle,ze z czasem bardziej sie poznamy i milo bedzie mi sie z wami ¿ylo.
Jest to pierwsze forum o pokemonach na które zawita³em
Wiêc nie musisz ju¿ szukaæ nowego
Stonedzik napisa³/a:
wiêc nikt mnie raczej nie zna ;p
Je¶li bêdziesz aktywny to szybko siê zintegrujemy
Stonedzik napisa³/a:
Mam na imie Damian,pochodze z Torunia i owe miasto zamieszkuje.
A ja 16.11.2012 jadê do Torunia na pierniki. Có¿ za zbieg okoliczno¶ci
Stonedzik napisa³/a:
Interesuje siê sportem (pilka nozna,siatkowka( tylko jak nasi graja ;p) a w zimowe pory skokami narciarskimi.
Podobnie jak ja. Komu kibicujesz?
Stonedzik napisa³/a:
Muzyk± ktora slucham jest RAP (Tylko z polskiej scenny).
Czego tam s³uchasz? Peja? Grubson?
Stonedzik napisa³/a:
Hmm i to chyba bedzie na tyle.Mysle,ze z czasem bardziej sie poznamy i milo bedzie mi sie z wami ¿ylo.
Udzielaj siê, pisz posty. Je¶li podoba Ci siê jaki¶ stary temat to odkopuj bez wahania. Dobrze by by³o, gdyby¶ znalaz³ sobie avatara. Witamy na PokeCollect
Jest to pierwsze forum o pokemonach na które zawita³em
Wiêc nie musisz ju¿ szukaæ nowego
Oj, zawsze gdy czytam takie s³owa jak napisa³ Stonedzik, to jestem w rozterce, bo z jednej strony jako admin PC siê cieszê, ale jako dzia³acz PPSowy gryzie mnie, ¿e kto¶ nie ma obiektywnej wiedzy o stanie dzisiejszego PPS, albo w ogóle nie wie o czym¶ takim.
Ale na tym polega kapitalizm - nie ma równych szans, nie da siê ka¿demu zapewniæ takiego samego poziomu ¶wiadomo¶ci, bo zwyczajnie mo¿e sobie nie ¿yczyæ tego, albo w ogóle ma ograniczone horyzonty, albo nawet jak wie, to i tak nie jest aktywny poprzez pisanie postów, tylko ogranicza siê do obserwowania.
Ale i tak widzê, ¿e Stonedzik to by³ raczej tylko z³oty strza³ - by³ i siê zmy³. Ale to te¿ wina dzisiejszego internetu i podej¶cia dzisiejszych rozkojarzonych ludzi którym brakuje zdolno¶ci do zatrzymania siê i chwili zastanowienia, co mo¿na zrobiæ dobrego i ³atwego, ale daj±cego du¿o korzy¶ci.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.