POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Stonedzik
Autor Wiadomo¶æ
Stonedzik 
Pewnie nie zna PokeMana
Amator

Do³±czy³: 08 Lis 2012
Sk±d: Toruñ
Kontakt:
  Wys³any: 8 Listopad 12, 14:00   Stonedzik

Witam wszystkich forumowiczow.
Jest to pierwsze forum o pokemonach na które zawita³em wiêc nikt mnie raczej nie zna ;p
Teraz napisze pare slow o mnie a wiec zacznijmy.
Mam na imie Damian,pochodze z Torunia i owe miasto zamieszkuje.
Interesuje siê sportem (pilka nozna,siatkowka( tylko jak nasi graja ;p) a w zimowe pory skokami narciarskimi.
Muzyk± ktora slucham jest RAP (Tylko z polskiej scenny).
Hmm i to chyba bedzie na tyle.Mysle,ze z czasem bardziej sie poznamy i milo bedzie mi sie z wami ¿ylo.

Pozdrawiam

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 8 Listopad 12, 17:26   Re: Stonedzik

Stonedzik napisa³/a:
Witam wszystkich forumowiczow.

YO

Stonedzik napisa³/a:
Jest to pierwsze forum o pokemonach na które zawita³em

Wiêc nie musisz ju¿ szukaæ nowego :D

Stonedzik napisa³/a:
wiêc nikt mnie raczej nie zna ;p

Je¶li bêdziesz aktywny to szybko siê zintegrujemy :ognia:

Stonedzik napisa³/a:
Mam na imie Damian,pochodze z Torunia i owe miasto zamieszkuje.

A ja 16.11.2012 jadê do Torunia na pierniki. Có¿ za zbieg okoliczno¶ci :drago: xD

Stonedzik napisa³/a:
Interesuje siê sportem (pilka nozna,siatkowka( tylko jak nasi graja ;p) a w zimowe pory skokami narciarskimi.

Podobnie jak ja. Komu kibicujesz?

Stonedzik napisa³/a:
Muzyk± ktora slucham jest RAP (Tylko z polskiej scenny).

Czego tam s³uchasz? Peja? Grubson?

Stonedzik napisa³/a:
Hmm i to chyba bedzie na tyle.Mysle,ze z czasem bardziej sie poznamy i milo bedzie mi sie z wami ¿ylo.

Udzielaj siê, pisz posty. Je¶li podoba Ci siê jaki¶ stary temat to odkopuj bez wahania. Dobrze by by³o, gdyby¶ znalaz³ sobie avatara. Witamy na PokeCollect

Stonedzik napisa³/a:
Pozdrawiam

Pozdro

Ostatnio zmieniony przez Conquest 8 Listopad 12, 17:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 10 Listopad 12, 22:21   

I ja ciê witam. Z tego co widzê pogrywasz sobie w Pokemony wiêc ze mn± szybko znajdziesz wspólny jêzyk ;)

Mój brat ma na imiê Damian ;P I by³ raz w Toruniu ;P
Conquest napisa³/a:

Stonedzik napisa³/a:

Nie odpowiadaj. Jeszcze siê oka¿e ¿e s± to dwa wrogie sobie kluby i COnquest podczas odwiedzin Torunia bêdzie mia³ do Ciebie parê spraw ;)

No nic. ¯yczê mi³ej zabawy i wielu ciekawych postów.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 11 Listopad 12, 07:39   

kowalt napisa³/a:

Conquest napisa³/a:

Stonedzik napisa³/a:

Nie odpowiadaj. Jeszcze siê oka¿e ¿e s± to dwa wrogie sobie kluby i COnquest podczas odwiedzin Torunia bêdzie mia³ do Ciebie parê spraw ;)

Nie jestem kibolem. Trzeba siê wyluzowaæ :sliniak:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 17 Listopad 12, 08:00   

Conquest napisa³/a:
Stonedzik napisa³/a:
Jest to pierwsze forum o pokemonach na które zawita³em

Wiêc nie musisz ju¿ szukaæ nowego :D

Oj, zawsze gdy czytam takie s³owa jak napisa³ Stonedzik, to jestem w rozterce, bo z jednej strony jako admin PC siê cieszê, ale jako dzia³acz PPSowy gryzie mnie, ¿e kto¶ nie ma obiektywnej wiedzy o stanie dzisiejszego PPS, albo w ogóle nie wie o czym¶ takim.

Ale na tym polega kapitalizm - nie ma równych szans, nie da siê ka¿demu zapewniæ takiego samego poziomu ¶wiadomo¶ci, bo zwyczajnie mo¿e sobie nie ¿yczyæ tego, albo w ogóle ma ograniczone horyzonty, albo nawet jak wie, to i tak nie jest aktywny poprzez pisanie postów, tylko ogranicza siê do obserwowania.

Ale i tak widzê, ¿e Stonedzik to by³ raczej tylko z³oty strza³ - by³ i siê zmy³. Ale to te¿ wina dzisiejszego internetu i podej¶cia dzisiejszych rozkojarzonych ludzi którym brakuje zdolno¶ci do zatrzymania siê i chwili zastanowienia, co mo¿na zrobiæ dobrego i ³atwego, ale daj±cego du¿o korzy¶ci.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: