|
PokeSerwis szuka właśnie Ciebie! |
| Autor |
Wiadomość |
Administrator O tu jesteś PEPE!

Wiek: 17 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 163 Otrzymał 10 Rare Candy Skąd: PokeSerwis.pl
Kontakt:
|
|
|
|
Poszukuję na PokeSerwis.pl osoby, które mają chwilkę wolnego czasu i nie wiedzą co z nim zrobić. Zadanie polega na napisaniu kilku artykułów do działów, które świecą największą ilością pustki czyli:
- Pokemon Mystery Dungeon Red/Blue (nie znam się na nich w ogóle)
- Pokemon Mystery Dungeon 2 (nie znam sie na nich w ogóle)
- Pokemon Ranger (obecnie sam pracuję nad jego uzupełnieniem)
- Pokemon Ranger 2 (obecnie sam pracuję nad jego uzupełnieniem)
Jeśli ktoś naprawdę znajdzie chwilkę by coś maznąć, gwarantuje grupę PokeSerwis.pl + Wyróżnionego na PokeCollect. Dodatkowo ów jeśli ta osoba chciałaby napisać teksty i zakończyć "współpracę" dojdą podziękowania w dziale Kontakt/Redakcja na PokeSerwis.pl
Teksty, proszę wysyłać w tym temacie, będzie odpowiedź czy się on nadaje do dodania na stronę. Najlepiej proszę nie robić błędów ortograficznych, jeśli taki się znajdzie samemu poprawię.
I Pamiętaj PokeSerwis liczy na Ciebie i dzięki temu może stać się najlepszy!
|
|
|
|
|
|
Pewnie nie zna PokeMana

|
|
|
|
ja moge
Za podobne posty spodziewajcie się warna o; || Nieznany
|
| Ostatnio zmieniony przez Twoja ciocia 2 Marzec 09, 16:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
HIS POWER LEVEL IS OVER... O Rly?

Wiek: 14 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 2700 Otrzymał 119 Rare Candy Skąd: z łóżka XD

|
|
|
|
Mafix, rozwin jeśli mozesz.
Chętnie pomogę z Rangerem albo Rangerem dwójką, ewentualnie z PMD.
|
|
|
|
|
|
Nie odróżnia Berry od Chucka Berry'ego

Kontakt:
|
|
|
|
Wystarczy napisać artykuł i wysłać go Raikowi, jeśli będzie dobry to na pewno znajdzie się na stronie.
|
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle

|
|
|
|
Mogę pomóc w Rangerze (1 i 2).
Oto artykuł:
W kolejnej części Pokemon Renger wcielamy się w ucznia szkoły dla Pokemon Rangerów-obrońców w Świecie Kieszonkowych stworków. Mamy do wyboru płeć oraz imię. Zaszczyciły nas Pokemony z 4gen. na przykład Drapion. Akcja rozgrywa się na ekranie dotykowym. To pierwsza (nie licząc pierwszej części) gra Pokemon na praktycznie sam dotykowy ekran...
Itp.
Pomysłów mam mnóstwo liczę na to stanowisko. Czasu w sumie mam jeszcze więcej, jak błędy przepraszam, staram się ich nie popełniać.
|
|
|
|
|
Szpaner Mistrz Gry

Wiek: 12 Dołączył: 22 Sty 2009 Posty: 1119 Otrzymał 19 Rare Candy Skąd: A bo ja wiem? ^^
Kontakt:
|
|
|
|
Ja próbowałem od dawna się wkręcić do PS'u ale... Mógłbym pisać do PMD 2 a poza tym czy na stronie będzie można zamieścić poradnik do gry, jakby co?
|
Sygnatura użytkownika
Afil, Wilku i Draguś...
Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi...
NineTaili: to nie ja.
Afil: ,,śmierdzi'' -.-
NineTaili: wiem o co chodzi. żartuje sobie.
Drago: Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi... || no to polecam wodę i mydło :P
NineTaili: a ja od siebie polecam wannę. po co dywan/podłogę marnować. |
|
|
|
|
Administrator O tu jesteś PEPE!

Wiek: 17 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 163 Otrzymał 10 Rare Candy Skąd: PokeSerwis.pl
Kontakt:
|
|
|
|
Jajko: Jeśli chcesz zamieszczasz artykuły na stronie musisz dość porządny, chociaż jeden artykuł napisać dot. wybranej gry i zamieścić go w tym temacie.
poxer: Jakby co, jeśli będzie dobry, zrozumiały bez błędów to raczej tak.
|
|
|
|
|
|
Szpaner Mistrz Gry

Wiek: 12 Dołączył: 22 Sty 2009 Posty: 1119 Otrzymał 19 Rare Candy Skąd: A bo ja wiem? ^^
Kontakt:
|
|
|
|
No to mów co dalej! (Jakbyś chciał mnie na PS'ie, to dałbyś uprawnienia kontu poxer1, bo inne szlag trafił bo miałem na starego maila.)
|
Sygnatura użytkownika
Afil, Wilku i Draguś...
Drago: Afil: -.- Mój instynkt... mówi mi, że coś tu śmierdzi... || no to polecam wodę i mydło :P
|
|
|
|
Nie odróżnia Berry od Chucka Berry'ego

Kontakt:
|
|
|
|
Jeżeli ktoś napisze dobry artykuł bez jakiś poważniejszych błędów to nie widzę powodu dlaczego nie miał by się znaleźć na stronie.
|
|
|
|
|
Szpaner Mistrz Gry

Kontakt:
|
|
|
|
A więc rozumiem, że mam wysłać raikowi artykuł do PMD2?
|
Sygnatura użytkownika
Afil, Wilku i Draguś...
|
|
|
|
|
|