Poszukujê na PokeSerwis.pl osoby, które maj± chwilkê wolnego czasu i nie wiedz± co z nim zrobiæ. Zadanie polega na napisaniu kilku artyku³ów do dzia³ów, które ¶wiec± najwiêksz± ilo¶ci± pustki czyli:
Pokemon Mystery Dungeon Red/Blue (nie znam siê na nich w ogóle)
Pokemon Mystery Dungeon 2 (nie znam sie na nich w ogóle)
Pokemon Ranger (obecnie sam pracujê nad jego uzupe³nieniem)
Pokemon Ranger 2 (obecnie sam pracujê nad jego uzupe³nieniem)
Je¶li kto¶ naprawdê znajdzie chwilkê by co¶ mazn±æ, gwarantuje grupê PokeSerwis.pl + Wyró¿nionego na PokeCollect. Dodatkowo ów je¶li ta osoba chcia³aby napisaæ teksty i zakoñczyæ "wspó³pracê" dojd± podziêkowania w dziale Kontakt/Redakcja na PokeSerwis.pl
Teksty, proszê wysy³aæ w tym temacie, bêdzie odpowied¼ czy siê on nadaje do dodania na stronê. Najlepiej proszê nie robiæ b³êdów ortograficznych, je¶li taki siê znajdzie samemu poprawiê.
I Pamiêtaj PokeSerwis liczy na Ciebie i dziêki temu mo¿e staæ siê najlepszy!
Mafix, rozwin je¶li mozesz.
Chêtnie pomogê z Rangerem albo Rangerem dwójk±, ewentualnie z PMD.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Mogê pomóc w Rangerze (1 i 2).
Oto artyku³:
W kolejnej czê¶ci Pokemon Renger wcielamy siê w ucznia szko³y dla Pokemon Rangerów-obroñców w ¦wiecie Kieszonkowych stworków. Mamy do wyboru p³eæ oraz imiê. Zaszczyci³y nas Pokemony z 4gen. na przyk³ad Drapion. Akcja rozgrywa siê na ekranie dotykowym. To pierwsza (nie licz±c pierwszej czê¶ci) gra Pokemon na praktycznie sam dotykowy ekran...
Itp.
Pomys³ów mam mnóstwo liczê na to stanowisko. Czasu w sumie mam jeszcze wiêcej, jak b³êdy przepraszam, staram siê ich nie pope³niaæ.
Ja próbowa³em od dawna siê wkrêciæ do PS'u ale... Móg³bym pisaæ do PMD 2 a poza tym czy na stronie bêdzie mo¿na zamie¶ciæ poradnik do gry, jakby co?
Jajko: Je¶li chcesz zamieszczasz artyku³y na stronie musisz do¶æ porz±dny, chocia¿ jeden artyku³ napisaæ dot. wybranej gry i zamie¶ciæ go w tym temacie.
poxer: Jakby co, je¶li bêdzie dobry, zrozumia³y bez b³êdów to raczej tak.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.