Na tapecie co sie sta³o z ronanem, jinem? Jescze tylko Dio tam brakuje :P wed³ug meni to cos na tej tapecie brzydko wygl±da, t³o jakie¶ takie puste... Sygny, chibi elesis wydaje sie zbyt rozja¶niona. U Mari ten efekt wed³ug meni nie wygl;±da za ³dnie, a u Jina, za bardzo sie w t³o wtapia, no to chyba wszystko :P jak mozesz to oceñ tez moje rpace ;)
Nie moja wina.... takie ju¿ mi wysz³y... a mam takich wiêcej xP
Zaraz poprawiê Chibi Elesis, bo jak ju¿ tak zwróci³e¶ uwagê na to... to te¿ to ,,dostrzeg³em'' x)
A... i jaki efekt u Mari ?
Chwila ! Ty grasz w GC ?! O.o
I kim jest Dio ? -.-
EDIT:
A wiêc dwie poprawione wersje Syngi z Elis siê k³aniaj± ;P
2.1
2.2
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
gimp ssie (nie, to nie ma wp³ywu na ocenê)
pusto
zero sztuczek z renderem
zero sztuczek z t³em
przekontrastowane/zbyt rozmyte
nie pisze siê "syngi" (lol) tylko ew. sigi lub tagi.
Jak nie ogl±da³e¶ anime Fairy Tail to nie zrozumiesz, dlaczego zrobi³em to tak, jak zrobi³em.
A ¿eby¶ trochê zrozumia³: Natsu(Ten kolo) to jeden z najbardziej niszczycielskich ludzi z Gildii x)
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.