POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Maj 12, 16:56
Mini zasady by Aggy ^_^
Autor Wiadomo¶æ
Aggy 
Pewnie nie zna PokeMana
Memento mori..

Do³±czy³: 28 Wrz 2009
Sk±d: Nowy Targ
Kontakt:
Wys³any: 28 Wrzesieñ 09, 21:32   Mini zasady by Aggy ^_^

Nie mam takiego tematu, a by³by on potrzebny. Dziêki niemu obejdziemy siê bez nieporozumieñ i dopisków PS podczas gry. Przynajmniej raz na tydzieñ, czy dwa jest obowi±zkowe dok³adne ogl±dniêcie mojego regulaminu, gdy¿ czêsto go zmieniam. (Regulamin ostatnim razem by³ edytowany 2 pa¼dziernika br.)

Nieobecnosci
Nie zamierzam zak³adaæ tematu nieobecno¶ci. Moim zdaniem jeste¶cie ju¿ na tyle "duuuuzi", aby wiedzieæ, ¿e je¶li czeka was d³u¿szy wyjazd to nale¿y mnie powiadomiæ. Wszystko jedno jak - dopisek w grze, prywatna wiadomo¶æ, czy rozmowa na Gadu-Gadu. Po tygodniu niezapowiedzianej nieobecno¶ci i braku odpisu w grze zostaje ona zablokowana za nieaktywno¶æ, a w archwium oznaczona kolorem pomarañczowym. Po kolejnym tygodniu, je¶li gracz nie poprosi o odblokowanie gra zostaje usuniêta. I jeszcze jedna uwaga - je¶li Twoja gra zosta³a trzy razy zablokowana z tego powodu pro¶by na nic siê zdadz± - gra trafia do kosza.

Wymagania, co do postów
Wymagam pisania d³ugich, m±drych i przemy¶lanych postów. Wyznajê zasadê, ¿e lepiej odpisaæ raz dziennie, a porz±dnie na kilkana¶cie linijek tekstu, ni¿ zrobiæ to piêæ razy, jednak ka¿dy opis bêdzie zawiera³ dwie, góra trzy linijki. Je¶li ci±gle bêdzie siê to powtarza³o ostrze¿enie macie zagwarantowane. W swoich odpowiedziach bardzo liczy siê tak¿e gramatyka, stylistyka i ortografia, czyli na ch³opski rozum uwzglêdnianie polskich znaków (np. æ,¶,ó..) oraz u¿ywania przecinków i innych znaków interpunkcyjnych. Zdania musz± byæ tak¿e zbudowane poprawnie, bez przesady, ¿eby kto¶ mi napisa³:
Cytat:
Idê do lasu jutro rano i gadam z mam±...

Nie akceptujê tak¿e odpisów w stylu:
Cytat:
Szukam przeciwnika do walki!/Idê do najbli¿szego miasta.
<-- no po prostu WRRR! Zmuszacie mnie wtedy do wymy¶lenia dos³ownie wszystkiego + do my¶lenia za was. Wszystkie odpowiedzi w grach nale¿y tak¿e pisaæ w pierwszej osobie, czyli nie poszed³em, tylko idê.

Dbajcie o dobre mienie forum!
Anga¿ujcie siê w grê, ale tak¿e w ¿ycie forum. Twórzcie projekty, b±d¼cie aktywni, czêsto pomagajcie i piszcie du¿o postów (byle sensownie). Je¶li zauwa¿ê, ¿e który¶ z moich graczy zaanga¿owa³ siê w ¿ycie forum na pewno nie omin± go nagrody w grzê.

Najlepiej, aby ka¿dy gracz mia³ moje G w razie potrzeby. Mo¿ecie je wzi±æ z mojego profilu, ale dla leniuszków podajê ^_^ 1575528. Pozdrawiam -=Aggy=-

Archiwum Gier

Relo@d - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ.
Karoten - Gra przeniesiona do 4xIjestêg³up
T0m Bombadil - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ.
Duskbrood - Gra zakoñczona - ban za nie przestrzeganie zasad forum/mojej gry i przezywanie mnie oraz przezywanie moich rodziców.
Matik - Gra usuniêta za multi-konto gracza. Na jednym gra³ u mnie, a na drugim u Nolfy.
Matiz - Gra przeniesiona do 4xIjestêg³up
Azmir - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ gracza.
Luki1929 - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ gracza.
DragonKing - Gra zakoñczona. Powód?: Brak czasu gracza.
Masta912 - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ.
PitBull123 - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ.
Thomas - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ gracza.
Jasion - Gra w toku.
Shenron - Gra przeniesiona do 4xIjestêg³up [powód: moja nieobecno¶æ]
Pakey - Gra przeniesiona do 4xIjestêg³up [powód: moja nieobecno¶æ]
Mentos - Gra zakoñczona, z powodu braku czasu gracza..
Tomix - Gra usuniêta, z powodu nie przyk³adania siê do rozgrywki [gra usuniêta przeze mnie, nie z woli gracza]. Oprócz tego niejednokrotnie zosta³ w niej naruszany mój regulamin, wiêc mo¿na powiedzieæ, ¿e to by³o w wiêkszo¶ci powodem usuniêciem przygody.
Drzewko - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ.
Bagon - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ gracza.
Angelo - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ gracza.
Dumbas - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ gracza.
Hydro - Gra usuniêta za nieaktywno¶æ gracza.
Sammy15 - Gra w toku.
Emachel - Gra w toku.
Moon Tai - Gra w toku.
Emezis - Gra w toku.

Podsumowanie Archiwum

£±czna ilo¶æ gier: 26
£±czna ilo¶æ gier w toku: 5
£±czna ilo¶æ gier zablokowanych za nieaktywno¶æ: 0
£±czna ilo¶æ gier usuniêtych za nieaktywno¶æ: 12
£±czna ilo¶æ gier usuniêtych z powodu naruszenia regulaminu: 3
£±czna ilo¶æ gier zakoñczonych: 2
£±czna ilo¶æ gier przeniesionych do innych MG/do mnie: 4

Legenda:

Gry aktywne
Gry zablokowane za nieaktywno¶æ
Gry usuniête, z powodu naruszenia regulaminu
Gry zakoñczone [pro¶ba graczy, b±d¼ te¿ moja decyzja]
Gry usuniête za nieaktywno¶æ
Gry przeniesione do innych MG, b±d¼ od innych MG

Powy¿sze gry pochodz± z czasów mojej dekady MG na Revivalu oraz PokeRangu (na tym drugim jestem dalej :P) ^_^

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: