POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
29 Wrzesieñ 10, 01:47
¦mieszne sytuacje
Autor Wiadomo¶æ
CooL 
Gapa, gubi PokeBalle
CooL'er

Do³±czy³: 29 Kwi 2010
Sk±d: Jaworzno
Kontakt:
Wys³any: 13 Czerwiec 10, 17:09   

w poniedzialek przed lekcja ju-jitsu moji kumple(Abram, Janek i Gucwa) podpalili szatnie dla facetow, palilo sie tam calom lekcje, po dzwonku gdy koles od ju-jitsu otwieral szatnie zobaczylismy smuge dymu i nic wiecej.
Ha,ha ja w ten dzieñ nie poszed³em do szko³y i nie mia³em nic spalonego i nie mia³em przer±bane

Sygnatura użytkownika
--> http://i56.tinypic.com/2nc4dcj.jpg <--
masz problem z Whitem albo z Blackiem zagl±dnij http://pokecollect.net.pl...der=asc&start=0

Jestem UZALE¯NIONY od pokemonów

Habba Babba-> http://www.youtube.com/wa...feature=related

<><><><><><><><><><><>
NITRAM nie ¿yje :D
<><><><><><><><><><><>
[img]http://i41.tinypic.com/nlsdjk.jpg[/img

http://www.youtube.com/watch?v=JxEKVkw0rpY

Tommy 
Bug Catcher
aka tom455

Do³±czy³: 26 Maj 2009
Sk±d: z okolic komputera
Kontakt:
Wys³any: 13 Czerwiec 10, 18:13   

W pi±tek (w zesz³ym tygodniu) grali¶my po szkole, na boisku szkolnym w dziada i pi³ka wyl±dowa³a na dachu szko³y (dwupiêtrowy budynek) i ten który kopn±³ musia³ pój¶æ po ni± albo odkupiæ.
Wlaz³ na drabinkê po¿arow± O_o i wbi³ na dach. Mia³ pecha, akurat pani od niemca zajrza³a i zobaczy³a go, zaczê³a wrzeszczeæ, wybieg³a ze szko³y, a za ni± ca³a jej klasa. Kolega mia³ farta :D , uda³o mu siê zle¼æ z drabiny i przeskoczyæ przez ogrodzenie poza teren szko³y xD

Sygnatura użytkownika
Nowi userzy to spamerzy,
¦redni userzy to lamerzy,
a Starzy userzy to szpanerzy,
Czyli normalny jest tylko Henio :D

by QuerryPass

Camper 
Bug Catcher
aka Salamencer

Do³±czy³: 08 Lip 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 14 Czerwiec 10, 14:11   

Na urodzinach kole¿anki. Zaczêli¶my wyrzucaæ balony przez okno. Ona nas wywali³a. Wziêli¶my balony zanie¶li¶my na górê, a ona odda³a prezenty i nas wywali³a z pomoc± stró¿a. Grali¶my w nogê.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 29 Czerwiec 10, 11:27   

Ok, zaleg³e opowie¶ci:
Angielski, jeden kolega, jest trochê porypany, ci±gle powtarza "siema eniu" i inne powiedzonka.
Angielski(najlu¼niejsza lekcja u mnie w klasie), piszemy sprawdzian, cisza jak makiem, i ten mój kumpel puszcza ¶miech Waldu¶ia z kiekspich na full g³o¶nik. Ok, za¶miali¶my siê, pani siê pyta go co to by³o, on na to"Jestem Hardcorem, ale szkolnym".

Historia, koniec budy, ostatnie 5 dni, ten mój ma³y kumpel poszed³ gdzie¶ z nauczycielk± powiesiæ gazetkê, a kumple ,tacy idioci, wyrzucili mu piórnik do stosu wêgla na bosiku.

Albo biologia, rozmna¿anie mieli¶my, pani siê nas pyta na czym polega rozmna¿anie p³ciowe, klasa ca³a czerwona, a ja z ch³opakami w pierwszej ³awce odstawaimy pomidora i siê zas³aniamy rêkoma. Pani do nas:"No wy nie wiecie? Samiec, samica, kwaty..." a ja "pszczó³ki" jak mi potem nagada³a"Rozmna¿anie p³ciowie polega na po³±czeniu materia³u genetycznego dwóch osobników p³ci przeciwnej(w tej chwili nachyli³a siê w moim kierunku) i nie mówcie mi o ¿adnych ptaszkach i pszczó³kach, zrozumiano, panie Dominiku?", "Oczywy¶cie, psze pani".
Pani od biologi usiad³a, a kolega z ty³u klasy siê pyta:
"Psze pani, a zajêcia praktyczne bêd±? Albo chocia¿ film instrukta¿owy?"
pani do niego"
"A za³atwisz materia³y na praktykê?"
a on"Nie, ale za³atwiê film".
Ca³a klasa z nauczycielk± w ¶miech.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: