4 generacja mi siê podoba . Ka¿dego poka z 4generacji lubie . ¦mieszy mnie wygl±d i zachowanie Croagunka i za to go lubie . Tak jak wiêkszo¶æ tu osób wypowiedzianych zag³osowa³em na "TAK".
Ja uwa¿am ¿e 4 generacja jest extra (szczególnie niektóre ewolucje) ale my¶le ¿e 493 pokemony chyba wystarcz± (ewentualnie doci±gn±æ 500) wiêc 5 generacja jest niepotrzebna
czwarta generacja jest nawet nawet dlatego zag³osowa³em na tak ale ewolucje pipupa to poprostu ¿alllll dotego nie podoba mi siê troche to ¿e w bajce dawn ma pokemony g³upie ale jak nimi siê pogra to s± fajne a co do tej generacji jej + to to ¿e dodano kilka nowych poków które zaczynaj± przypominaæ troche zwierzaki
I do tego Underground jest zupe³n± pora¿k± !!
Ostatnio zmieniony przez Piplup 6 Styczeñ 09, 18:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja uwa¿am ¿e 4 generacja jest extra (szczególnie niektóre ewolucje) ale my¶le ¿e 493 pokemony chyba wystarcz± (ewentualnie doci±gn±æ 500) wiêc 5 generacja jest niepotrzebna
A dzie tam! Ja chcia³bym kolejn± generê. Wiêcej zagadek itp. Tylko, ¿eby by³a na NDSa, a nie na inn± konsolê...
Równie¿ g³osowa³em na TAK. Jest to moja ulubiona generacja, bo zawiera wszystkie Poki, jest ciekawa fabu³a i ogólnie wszystko jest fajne *_*. ie potrafiê tego okre¶liæ.
Jeju, wiadomo, ¿e nie wyjdzie na te przestarza³e konsole. Na pewno NDS lub wy¿ej. Miejmy nadziejê, ¿e niepotrzebna bêdzie kamerka, bo trzeba bêdzie siê przygotowywaæ na kupno DSi :kwasny:
Na pocz±tku nie mog³em siê przekonaæ do poków z trzeciej i czwartej generacji ale teraz uwa¿am ¿e czwarta jest na prawdê cool Mam w¶ród niej kilku moich ulubieñców, wiêc dlatego zag³osowa³em na TAK
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.