hej s³uchajcie. polsat rozpocz±³ emitowanie odcinków pokemon od poczatku. to jedyna okazja ¿eby skolekcjonowaæ pokemony sezon 1 i 2 z lektorem polskim. a wiec kto tylko mo¿e niech je nagrywa i pó¿niej wrzuca na serwery i oczywi¶cie na nasz± strone. narazie chodzi on o 6 rano w niedziele 2 odcinki, a nagrywanie potrzeba rozpoczaæ od gangu rowerowego po wczesniejsze juz sa i ja je mam. a wiec pomó¿cie biedakowi, który musia³ oddac nagrywarke na gwarancji. oczywiscie mówie o kinie domowym lub innych sprzetów z mo¿liwo¶ci± nagrywania filmów z telewizora
polsat rozpocz±³ emitowanie odcinków pokemon od poczatku.
Nie, od 6. sezonu.
szeryf123 napisa³/a:
z lektorem polskim.
Ciekawe jakim cudem, je¶li to dubbing polski.
Wydarzenie b³êdnie opisane w tym temacie, dzia³o siê od maja do sierpnia 2009 r.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Co do tego DisneyXD - s± to pewne informacje?
Gdzie¶ czyta³em, ¿e XD ponoæ nie ma ju¿ licencji na dalsz± emisjê w Polsce, a próby kontaktu koñcz± siê zbywaniem.
Co do tego DisneyXD - s± to pewne informacje?
Gdzie¶ czyta³em, ¿e XD ponoæ nie ma ju¿ licencji na dalsz± emisjê w Polsce, a próby kontaktu koñcz± siê zbywaniem.
Nie s± pewne, bo jeszcze tego nie og³oszono.
Zgodnie z zasad± "Nie wierzê w niezdementowane informacje." poproszê o ¼ród³o danych dotycz±cych problemów z licencj±. Dla mnie jest to zupe³nie nie do przyjêcia.
Co do ¼ród³a - czyta³em o tym na którym¶ forum, czy grupie facebookowej jaki¶ czas temu, nie by³y to oficjalne informacje i samemu by³em trochê zdziwiony. Te¿ ¶rednio w to wierzê, jednak nie wiadomo czy emisja anime jest dla nich op³acalna.
Chc±c siê czego¶ dowiedzieæ z pierwszej rêki otrzyma³em wiadomo¶æ o tym, ¿e Disney XD nie planuje aktualnie emisji "tego serialu". Nic ponadto.
Co do ¼ród³a - czyta³em o tym na którym¶ forum, czy grupie facebookowej jaki¶ czas temu, nie by³y to oficjalne informacje i samemu by³em trochê zdziwiony. Te¿ ¶rednio w to wierzê, jednak nie wiadomo czy emisja anime jest dla nich op³acalna.
W tym temacie na PV te¿ nikt nie potrafi³ wskazaæ mi ¼ród³a, czyli albo kto¶ pu¶ci³ w obieg jakie¶ ploty ¿eby potrollowaæ, albo pu¶ci³ je w obieg... no w³a¶nie, po co?
Emisja nie jest op³acalna, ale jeszcze mniej op³acalne jest ewentualne oddanie praw Cartoon Networkowi, który byæ mo¿e umia³by emitowaæ Pokemony w dobrych godzinach i faktycznie robiæ na nich hajs, bo Disney XD rzeczywi¶cie robi to najgorzej jak tylko siê da. Powsta³a niegdy¶ teoria, ¿e DXD trzyma Pokemony tylko po to, aby Cartoon Network ich nie dosta³, mo¿e im siê znudzi³o
PikaKnight napisa³/a:
Chc±c siê czego¶ dowiedzieæ z pierwszej rêki otrzyma³em wiadomo¶æ o tym, ¿e Disney XD nie planuje aktualnie emisji "tego serialu". Nic ponadto.
Z moich do¶wiadczeñ z DXD wynika, ¿e nie planuj± niczego dopóki nie og³osz± ramówki. To ¿aden powód do niepokoju. Poza tym m±drzejsi ode mnie (np. AtoMan) te¿ nie wierz± w brak Pokemona w Disney XD.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.