Q - Gdzie znajduj± siê poszczególne HMy?
A - HM1 Cut - dostajemy od Shirony w lesie Eterna.
HM2 Fly - znajduje siê w Team Galaxy Warehouse.
HM3 Surf - w mie¶cie Celestic.
HM4 Strenght - ostatnie piêtro Lost Tower.
HM5 Defog - osoba w The Great Marsh Game (tutejsze safari).
HM6 Rock Smash - dostajemy od Hikera przy wej¶ciu do Mt. Coronet.
HM7 Waterfall - daje nam Jasmine (liderka z Johto) w Sunyshore City (na brzegu).
HM8 Rock Climb - Droga nr. 217
Pamiêtaj, ¿e aby ka¿dy HM zadzia³a³, musisz posiadaæ odpowiedni± odznakê!
Q - Gdzie znajdê skamieliny?
A - Skamieliny (fossils) znajduj± siê w Underground. Niestety, aby je zdobyæ, trzeba troszkê poszukaæ. S± mocno poukrywane, najczê¶ciej pod warstwami z kamykami. W wersji Pearl znajdziemy skamielinê Shieldona, za¶ w Diamond - Cranidosa. Przy odrobinie szczê¶cia zdobêdziesz skamieliny z innych generacji!
Q - Gdzie mogê zdobyæ Eevee?
A - Pok dostêpny bêdzie dopiero po lidze. Po pokonaniu mistrza, udajemy siê do miasta Sangem. Przed laboratorium stoi Dawn lub Lucas [zale¿nie od wybranej przez nas postaci]. Powie nam, ¿e Bebe [administratorka systemu Poke-Komputerków] ma dla nas prezent. Dostaniemy Eevee. Radzê go wielokrotnie rozmno¿yæ [np. z Ditto], poniewa¿ jest wiele zabawy ze zdobywaniem wszystkich 7 ewolucji!
Pytania bêd± stopniowo dodawane, oraz proszê o przyklejenie.
Edit.: I tak, nie mam ¿adnego zastoju, tylko bêdê dodawa³ takie pytania jakie mi zostan± dodane.
mam problem: jestem w mie¶cie gdzie jest liderka poków walcz±cych.
Po zdobyciu odznaki poszed³em z lookerem do tej cha³upy Team Galactic i on co¶ tam gada³ [!], mia³em zdobyæ Coin Case, który u¿ mam i co dalej trzeba to nie wiem. POmocy
w tym budynku bierzesz hm fly
idziesz do pastorii zdobywasz odznakê
i lecisz do miasta z portem
zdobywasz tam odznakê
idziesz do tamtejszej biblioteki
potem idziesz nad jezioro w pobli¿u pastorii walczysz z galacticami
lecisz nad jezioro przy pocz±tkowym mie¶cie walczysz z galacticami
lecisz do snowpoint city
zdobywasz odznakê
idziesz nad jezioro walczysz z galacticami
idziesz do tego budynku gdzie zdoby³e¶ hm fly
dalej tak jak w diamond/pearl
dawn stone zdobywa siê przez zdolno¶æ pick up (posiada j± np. pachirisu) oraz znajduje siê w mt.coronet(bynajmniej tak gdzie¶ czyta³em)
Przecie¿ Mystyc, ja ci wszystko mówiê³m, to nawet w video poradniku jest, lol, a FAQ powinno zostaæ uzupe³nione o takie pytania, bo jest niekompletne
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.