Zdecydowanie Pokemon Storm Silver!
-wciagajaca nowa fabuła
-moja dwa ulubione regiony
-Pokemon za nami podaza(no to w sumie tak samo w podstawowych wersjach HH i SS)
-super trudne walki ( 6 na 6 z liderami,nowe statystyki,bardo mocne ataki oponentow)
-dlugosc gry
Wybrałem Platynę (nie przechodzę jej jeszcze, ale mam nadzieję, że mi się spodoba). Ciężko wg. mnie wybrać ulubioną grę - nie wiem, co mnie może czekać w Pokemon Diamond/Platinum i HG/Soul Silver i czy nad kodami w Platynie/HG/SS będę musiał się męczyć (gram na DesmuMe, zaś w Diamond na No$GBA) (to pierwsze pobrałem, by mieć HG/SS, ale że jeden z "tutejszych" nazwał to drugie "syfem" (z tym autorem się zgodzę, jak czasami przesuwam emulator, to mi czasami się gra zacina). W pierwszych trzech generacjach zdecydowanie moją ulubioną grą jest Fire Red - bo po polsku, a na niej spędziłem dużo czasu i wgl. mi się najbardziej podoba z VBA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak każde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przeglądarką możesz regulować warunki przechowywania cookies.