Zdecydowanie Pokemon Storm Silver!
-wciagajaca nowa fabu³a
-moja dwa ulubione regiony
-Pokemon za nami podaza(no to w sumie tak samo w podstawowych wersjach HH i SS)
-super trudne walki ( 6 na 6 z liderami,nowe statystyki,bardo mocne ataki oponentow)
-dlugosc gry
Wybra³em Platynê (nie przechodzê jej jeszcze, ale mam nadziejê, ¿e mi siê spodoba). Ciê¿ko wg. mnie wybraæ ulubion± grê - nie wiem, co mnie mo¿e czekaæ w Pokemon Diamond/Platinum i HG/Soul Silver i czy nad kodami w Platynie/HG/SS bêdê musia³ siê mêczyæ (gram na DesmuMe, za¶ w Diamond na No$GBA) (to pierwsze pobra³em, by mieæ HG/SS, ale ¿e jeden z "tutejszych" nazwa³ to drugie "syfem" (z tym autorem siê zgodzê, jak czasami przesuwam emulator, to mi czasami siê gra zacina). W pierwszych trzech generacjach zdecydowanie moj± ulubion± gr± jest Fire Red - bo po polsku, a na niej spêdzi³em du¿o czasu i wgl. mi siê najbardziej podoba z VBA.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.