Pokemon GO. ¦mieszna sprawa. 100% populacji ludzi mówi³o o tej grze po zapowiedzi. 99.9% ludzi gra³o w ni± gdy ju¿ wysz³o. Obecnie gra ma +/- piêcioro graczy.
A tak serio. GO istotnie by³ piêknym przypadkiem jak to marzenia potrafi± zostaæ zepsuto przez napompowane zapowiedzi i lichy efekt koñcowy.
Jak tam u was z tym gierem? W sumie ja odpala³em w drodze do pracy/dok±dkolwiek/podczas spacerów z piese³omonem(niesamowit± frajdê sprawia³o zmuszenie psa by patrzy³ na wirtualnego Pidgeya i cykanie im fotek). Niestety jedna z aplikacji zablokowa³o wszystkie aplikacje zewnêtrzne po uruchamianiu GO. Kowi to zwierzê lubi±ce s³uchaæ muzyki i gdy dosta³ wybór - s³uchaæ d¼wiêków GO lub swojej ukochanej muzyki - wybra³ szybko. 23 poziom, jakie¶ Snorlaxy prawie 2000 CP jako najsilniejsze mony. Ostatnio próbowa³em wróciæ ale Iron Maiden wci±¿ lepiej kusi od tamtejszej muzyczki. Jasne. Mog³em zainwestowaæ w jaki¶ odtwarzacz muzycznograj±cy jednak wtedy nosi³em ju¿ trzy telefony(dwa s³u¿bowe - niestety ani GO ani muzyka na nich dzia³aæ nie mog³a) i dodatkowy sprzêt sprawi³by ¿e dosta³bym nadmiernej kur...nerwicy przy próbie odebrania jednego.
Kto¶ co¶? Opowiedzcie jak±¶ ¶mieszn± historiê o tym ¿e niunia kaza³a wam spiep..spadaæ bo to jej GYM, wy jej spu¶cili¶cie wpierd...ziel i teraz jeste¶cie par± i przynosicie jej wirtualne Sunflory ka¿dego dnia.
Z moich do¶wiadczeñ. Smutno mi by³o jak z swoj± dziewczyn± szed³em za rêkê i ona w drugiej ³apencji trzyma³a mój(niestety na jej nie chodzi³o) telefon i ³apa³a Machopy. Nie ¿ebym czu³ ¿e Machopy s± lepiej wygl±daj±ce ode mnie. Okej. Czu³em. Ale to nie by³ powód wychrzanienia tej apki. Okej. Trochê by³.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.