zmiany postaci, norbert, to jest pewne, zawsze zmieniają postacie jak wchodzi nowa generacja
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu były zawsze, i nie poke, ja nie outuję, prędzej collect znowu zamkną niż stąd pójdę ):
Inaka - Powiedzieć dziękuję za wszystko to za mało. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziękuję" musi wystarczyć.
Blue - Te rozmowy na GG wciąż mam gdzieś na dysku zapisane. Mimo że nie ma cię tutaj dość długo, ja pamiętam i będę pamiętał.
Maron - Mówicie o nim różne rzeczy, ja powiem że dziękuję mu za te nauki których mi udzielił.
Conquest - Praca pod tobą jest bardzo miła. Nawet jak znikniesz będę cię miło pamiętał za otwartość i za to że nas słuchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i cała reszta luda - fajnie się z wami trolowało i gnębiło pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHĘTNYCH DO WYMIANY MYŚLI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Najbardziej się spodziewam Ewolucji Eevee i fajnych pokemonów z mojego ulubionego typu, ale i niestety też dużą zmianę postaci ;(
Np. że nie będzie już Dawn? Ale fajnie by było gdyby jeszcze została bo polubiłam ją
Ostatnio zmieniony przez Jessie 13 Czerwiec 10, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
fajnych starterów raczej nie będzie, trzeba czekać na kolorki ;d oby nie było znowu sweety gówniary.. nawet w grze. fajnie by było jakby ta ze szkoły poków z ashem chodziła *o*
Pod jednym wzgędem ja myśle że bedzie troche tandety . . . powtórek, żadnych nowości, samych evo . . . ostatnia się taka okazała według mnie nie wliczając kilku np lucario shinx glaceon itd
Tandeta? Niektórzy od wielu, wielu lat głoszą poglądy, że cały Pokemon to tandeta. Powtórki? Gdzie? Co najwyżej recykling, albo inne opakowanie.
koziolek15xd napisał/a:
[ Dodano: 9 Luty 10, 00:02 ]
tak tylko dopisze że jak cos mam dysortografie :P mam nadzieje że tak nie razi??
Razi. Więcej czytania książek, czy gazet. Mniej tłumaczenia się, więcej treningu i zaprzyjaźnienia się z Wordem który by ci porobił masę czerwonych szlaczków pod słowami.
koziolek15xd napisał/a:
Inni bohaterowie bo ash to musi zostac glowy bohater ale brock mnie wkurza i dawn powinna podrózowac z may a nie z ashem . . .
Nowe postacie to pewniak, twórcy wolą brać kogoś nowego, niż dokonać interesującej zmiany wewnętrznej już obecnych postaci. Smutne.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: Byłem redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzień 2010 - styczeń 2011) i śp. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na śp. PokeMedia (2006-08), śp. PokemonPowrót (2008), śp. PokeShadow (2008), śp. PokePlanet2 (2008), śp. PokemonMasters (2009), śp. PokemonBeta (2009), śp. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowałem popularnym forum śp. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. byłem Pomocnikiem (działy o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowałem stronę Pokemons, którą opuściłem 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesięcznymi) jestem adminem.
Biorę sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie się na potęgę. Widocznie to działa, skoro są potęgą. Święta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walczą o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, służą jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak każde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przeglądarką możesz regulować warunki przechowywania cookies.