POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
23 Listopad 13, 05:54
Dominizm!

Wyznajesz Dominizm?!
Id¼ spaæ...
28%
 28%  [ 4 ]
TAK! WYZNAJE JE WSZYSTKIE!
21%
 21%  [ 3 ]
¯e co kur** proszê?
50%
 50%  [ 7 ]
G³osowañ: 14
Wszystkich G³osów: 14

Autor Wiadomo¶æ
Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 16 Grudzieñ 16, 23:51   

Muszê z przykro¶ci± zawiadomiæ, ¿e nasz prorok i wybawca, twórca najwiêkszego i zarazem najlepszego fanficku na polskiej poke scenie, BA!, na ka¿dej scenie i fandomie — PZG, nas opu¶ci³. Wielki wódz Dominlol, twórca DOMINIZMU, postanowi³ zamkn±æ pewien rozdzia³ w swoim ¿yciu, jakim by³o prowadzenie biednych owieczek, które pragnê³y jedynie wiedzy i blasku Pana Lola. Wszystkich czterech wyznawców DOMINIZMU prosimy o wytrwa³o¶æ w wierze. Pamiêæ o naszym poleg³ym bracie, bohaterze, pozostanie w nas na zawsze. Oby¶my ju¿ nigdy nie musieli b³±dziæ na drodze ku przeznaczeniu i ¶wietno¶ci

Ten temat bêdzie wiecznie ¿ywy i nadal ¶mieszy mnie tak bardzo jak ponad trzy lata temu xD

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 17 Grudzieñ 16, 00:01   

Witam, mam na imiê Rafa³. Moja historia z Dominizmem zaczê³a siê dawno temu, bo jako¶ 3 lata wstecz patrz±c od teraz, a dzisiaj jest rok 2016. Wtedy uwa¿a³em to za ¿art, tak bardzo siê myli³em. Dominizm w bardzo drastyczny sposób sta³ siê czê¶ci± mojego ¿ycia. Szczerze powiedziawszy nawet siê nie obejrza³em, kiedy obok mojego ekranu laptopa pojawi³ siê ma³y o³tarzyk dla Wielkiego LoL'a. Chwile spêdzone na modlitwach i obrzêdach nie by³y dla mnie strat± czasu, a rozwojem na tle duchowym, psychicznym, ale te¿ i fizycznym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego te¿ dzisiejsza nowina zasmuci³a mnie wielce. Nie s±dzi³em bowiem, ¿e dzieñ ten nadejdzie, ale jednak w dniu dzisiejszym Dominizm umar³. Niech LoL'e lekkie mu bêd±. Nya~

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych