O WIELCY CI, KTÓRZY B£¡DZ¡ NA ¦CIE¯CE PRZEZNACZENIA! ODNALAZ£ SIÊ NASZ WYBAWCA! WIELKI LoL! WIELKI LoL POZWOLI NAM NA KROCZENIE PO JEGO ¦CIE¯KACH, ALE... tylko je¶li jeste¶cie na to gotowi. S³abi nie maj± szans przetrwania, wiêc je¶li nie pisz± prologu na wiêcej ni¿ 2xA4 niech uciekaj±! My nie mamy do¶wiadczenia! Nie mamy wiedzy! Nie posiadamy tej wyobra¼ni co Wielki LoL, który obdarzony przez SAMEGO BOGA, stworzy³ PZG! Wielkie PZG jest najlepszym przyk³adem na to, jak s³abi jeste¶my w obliczu wielkiego LoL'a! Jego potêga zmiecie nas wszystkich, wiêc nie stañcie mu na drodze w jego sza³y pierdolenia od rzeczy! Osoby, które osi±gn± 5 poziom wtajemniczenia, bêd± tylko na¶ladowaæ te sza³y. Dodatkowo! Wszystko musi byæ powiedziane, nawet je¶li wielki LoL nie my¶la³ o czym¶, ty musisz mu o tym powiedzieæ!
Kod:
[Wczoraj 19:50] Inaka: Afil, czy my z Dominem mo¿emy w grze zabijaæ?
[Wczoraj 20:07] Afil: Chcecie zabiæ, to zabijcie. Nie zapewniam wam za to tego, ¿e nie bêdziecie ¶cigani jako mordercy.
[Wczoraj 20:10] Inaka: W³a¶nie ja nie chcê zabiæ ;P
[Wczoraj 20:13] emachel: ja jestem ciekaw co siê bêdzie dzia³o w mojej grze
[Wczoraj 20:13] Inaka: Afil, pytanie drugie, tam jest kot³ownia?
[Wczoraj 20:20] Afil: A ja wiem? Nie sprawdzali¶cie.
[Wczoraj 20:21] Inaka: No w³a¶nie nie.
[Wczoraj 20:21] Inaka: A jak tam siê w ogóle dostali¶my?
[Wczoraj 20:45] Inaka: Domin, fajnie ¿e ._.
[Wczoraj 20:45] DominLoL: why?
[Wczoraj 20:45] DominLoL: co¶ jeszcze jest do obgadania?
[Wczoraj 20:47] Inaka: Nie.
[Wczoraj 20:48] Inaka: Ale ten, chcia³am trochê pogadaæ, chocia¿ teraz to ju¿ nie chcê ._.
[Wczoraj 20:48] DominLoL: ok, zaraz siê wrócê
[Wczoraj 20:49] Inaka: Nie trzeba :P
[Wczoraj 20:51] DominLoL: ... to do zoba rano....
[Wczoraj 23:16] Afil: A-haaaaaaa
[Dzisiaj 12:16] Inaka: Zadano ci pytanie, Afilu, a chcia³abym ciê poinformowaæ, ¿e odpiszemy po uzyskaniu odpowiedzi. Odpisy mamy gotowe, tylko
[Dzisiaj 12:16] Inaka: czekamy na odpowied¼ na to pytanie, bo w zasadzie tego nie uj±³e¶ (chyba)
[Dzisiaj 14:11] DominLoL: tia....chyba siê doczekamy
[Dzisiaj 14:12] DominLoL: afil, przypominam pytania : A ) Jak my tam weszli¶my? B ) Czy jest tam kot³ownia
[Dzisiaj 14:17] Byakurai: Afil wam przeca odpowiedzia³. [Wczoraj 20:20] Afil: A ja wiem? Nie sprawdzali¶cie.
[Dzisiaj 14:23] DominLoL: nie mo¿emy sprawdziæ bo on nas tam wprowadzi³ -.- cholera nawet wie jak
[Dzisiaj 16:01] Afil: Jest to nieistotne. Weszli¶cie, ale wyj¶cia ju¿ nie ma. A jak tak bardzo chcecie, to w ogóle mo¿e go nie byæ...
[Dzisiaj 16:03] Afil: Poza tym, my¶la³em, ¿e jak gram od pewnego momentu, to lecê do przodu, planuj±c, a nie cofam siê, bo tak naj³atwiej.
[Dzisiaj 16:03] Afil: No dobrze, widocznie ¼le my¶la³em. Nawet graj±c zwyk³ego RPG, zaczynaj±c od danego momentu MG nie my¶li co robi³e¶ przed
[Dzisiaj 16:04] Afil: Wiêc ogarnijcie ból ty³ka, za przeproszeniem.
[Dzisiaj 16:37] DominLoL: a kto powiedzia³ ¿e siê cofamy? poprostu chcieli¶my mieæ wiêcej informacji by rozplanowaæ to po swojej stronie -.-
[Dzisiaj 16:48] Byakurai: W sumie to wy jeste¶cie tacy obeznani przecie¿ w pisaniu FF i w ogóle to powinni¶cie co¶ wiedzieæ na temat prowadzenia..
[Dzisiaj 16:49] Byakurai: ...historii... w koñcu MG to nie to samo co pisanie FF prawda?
[Dzisiaj 18:04] emachel: http://img443.imageshack.us/img443/4135/oi2n.png openoffice promuje choroby weneryczne o.O
[Dzisiaj 18:06] Afil: o.O
[Dzisiaj 18:08] DominLoL: ...worst...joke...in this week
[Dzisiaj 18:18] Afil: A najlepszy ¿art, to twoje teksty? : D
[Dzisiaj 18:20] DominLoL: nie, hipokryzja pokemana :]
[Dzisiaj 18:21] Afil: To ni ¿art, to fakt...
[Dzisiaj 18:23] DominLoL: hmm...racja...
[Dzisiaj 18:24] Byakurai: Hehe... Domin nawet nie odpowiedzia³, bo wie, ¿e mam racje
[Dzisiaj 18:27] Afil: [Dzisiaj 18:23] DominLoL: hmm...racja...
[Dzisiaj 18:28] DominLoL: ....a co ¿e¶ pisa³?
[Dzisiaj 18:29] DominLoL: :D
[Dzisiaj 18:30] DominLoL: aaa, ok
[Dzisiaj 18:32] DominLoL: wiesz, to ¿e mamy expa w tych sprawach nie znaczy ¿e nie mamy prawa siê spytaæ, jedno, drugie, bierzemy ka¿d± mo¿liwo¶æ
[Dzisiaj 18:32] Byakurai: No có¿, moje logiczne pojmowanie ¶wiata jest niczym przy ogromnym rozumie pisz±cego FF Domina... prawda Afil?
[Dzisiaj 18:32] DominLoL: pod uwagê przy planowaniu strategi, profit? zadajemy pytania
[Dzisiaj 18:33] DominLoL: trzecie, jak da radê z inak± siê dzi¶ zgadaæ to odpisy bêd± jeszcze dzisiaj
[Dzisiaj 18:34] DominLoL: loool, tego byaku nie powiedzia³em : O
[Dzisiaj 18:35] Afil: Prawda Byaku. Przecie my nie pojmujemy potêgi tego wszystkiego. Domin pisze ju¿ od tylu, a jego PZG jest na tyle...
[Dzisiaj 18:35] Afil: genialne, ¿e przecie Domin musi je przepisywaæ. Uk³oñmy siê przed prawdziw± potêg±.
[Dzisiaj 18:37] DominLoL: ...to nie jest potêga...prêdzej to ¿e moja czacha rzadko kiedy mnie s³ucha T_T
[Dzisiaj 18:39] Afil: Jak nie potêga, skoro my nie piszemy tyle co wy i jeste¶my ciency w uszach na to wszystko! D:
[Dzisiaj 18:40] Afil: Sk³adam pok³ony przed najlepszym wytworem fanwoskiej strony PC! *bon*
[Dzisiaj 18:41] Byakurai: POK£ONY DLA DOMINA I JEGO PZG!
[Dzisiaj 18:41] DominLoL: ja pierdziele...inaka T_T help me T_T
[Dzisiaj 18:45] Byakurai: NIE MA INAKI! NIE MA RATUNKU
[Dzisiaj 18:46] DominLoL: T-T ¿ycie da³o mi wyobra¼niê zamiast umiejêtno¶ci konwersacji, fuck you god
[Dzisiaj 18:50] Afil: Widzisz Byakuraiu, Domin jest twórc± natchnionym, pisze WIELKIE rzeczy! Bóg sam go obdarowa³ wyobra¼ni±, o której mo¿emy
[Dzisiaj 18:51] Afil: tylko i wy³±cznie pomarzyæ. Widzisz jak beznadziejni jeste¶my w blasku chwa³y Domina?
[Dzisiaj 18:54] DominLoL: T_T i hate u all
[Dzisiaj 18:55] emachel: Afil, lubisz literkê "a"?
[Dzisiaj 18:56] Byakurai: We hate u too T_T
[Dzisiaj 18:57] Afil: No i gardzi nami! Jak prawdziwy szlachcic! Jeste¶my tylko jego miernymi pomiotami, czy nawet ni¿ej osadzeni jeste¶my...
[Dzisiaj 18:58] Afil: emachel - Nawet. Wolê L lub F.
[Dzisiaj 18:58] DominLoL: ...ok panowie, trolling trollingiem ale przesada powoli -.-
[Dzisiaj 18:58] emachel: no bo pomy¶la³em, ¿e pedofile lubi± dzieci, zoofile lubi± zwierzêta...
[Dzisiaj 18:58] DominLoL: Afil - like a fuck?
[Dzisiaj 18:59] emachel: no to Ty te¿ co¶ musisz lubiæ
[Dzisiaj 18:59] DominLoL: afil lubi wszystkich fili :]
[Dzisiaj 19:00] Afil: Tak w³a¶ciwie, to mój nick jest od s³owa Fail.
[Dzisiaj 19:00] Afil: Co oznacza, ¿e jestem pora¿k±.
[Dzisiaj 19:00] DominLoL: ...rozumiem literówka -.-'
[Dzisiaj 19:00] Afil: I NIE MOGÊ PORÓWNYWAÆ SIÊ Z WIELKIM I NATCHNIONYM DOMINEM T^T
[Dzisiaj 19:00] DominLoL: UWAGA! ZNOWU £APIE DO£A!
[Dzisiaj 19:01] Afil: Nie literófka. Literófki to inna bro¿ka. Ja wiem dlaczego mam taki nick.
[Dzisiaj 19:02] DominLoL: ...like a..eee...?
[Dzisiaj 19:03] Afil: Choæ nie...
[Dzisiaj 19:03] DominLoL: ???
[Dzisiaj 19:04] Afil: WIELKI DOMINIE! TY LEPIEJ WIESZ JAK¡ ¦CIE¯K¡ KROCZÊ, O CZYM MY¦LÊ I JAKIE MAM ZAMIARY! JESTE¦ GENIUSZEM POWIADAM!
[Dzisiaj 19:04] emachel: ej, z tym kroczem mog³e¶ sobie darowaæ
[Dzisiaj 19:05] DominLoL: ...we¼cie go uciszcie...powoli zaczynam siê go baæ...
[Dzisiaj 19:06] emachel: i tak generalnie powstaj± nowe religie
[Dzisiaj 19:07] Byakurai: KLEINSTEIN KLEINSTEIN!
[Dzisiaj 19:07] Afil: Zaprawdê powiadam, smutny jest mój los, jako osoby Nie-Dominowej. Nie jestem nawet godzien patrzeæ na ten dumny nick.
[Dzisiaj 19:07] DominLoL: ....chcesz powiedzieæ ¿e za spraw± durnot afila powstanie Dominizm a ZG bêdzie tamtejsz± bibli±?...nie, odpada
[Dzisiaj 19:08] DominLoL: afil, przestañ siê wyg³upiaæ i powiedz mi co¶, czemu nie trujemy poke dupy ¿e olewa pytania?
[Dzisiaj 19:08] emachel: akurat Dominikanie to ju¿ chyba od dawna istniej±
[Dzisiaj 19:09] DominLoL: nie dominikanie, Dominizm -.- kurna, wci±gam siê, MÓDLCIE SIÊ!
[Dzisiaj 19:09] Byakurai: O Dominie przeka¿ nam swoj± widzê na temat pisania dobrych tekstów!
[Dzisiaj 19:10] Afil: Poke? A có¿ Poke ma do twojej chwa³y? Poke jest niewa¿ny...
[Dzisiaj 19:10] DominLoL: nie...walcz.....NIE, MÓDL SIÊ!....walcz....DOMIZNIM! ....Ha...ruhizm....
[Dzisiaj 19:10] DominLoL: AAAAAAAAAAAAAAAKRAIN!
[Dzisiaj 19:10] Afil: Dominie! Wska¿ nam dobr± ¶cie¿kê! Pozwól nam k±paæ siê w blasku twojej chwa³y!
[Dzisiaj 19:11] emachel: chcesz siê z facetem k±paæ? To ju¿ chyba przesada...
[Dzisiaj 19:12] Byakurai: ru-hizm? Je¿eli tego chcesz nas nauczaæ, to pewno bêdzie to wiedza na temat bezszelestnego przechodzenia od drzewa...
[Dzisiaj 19:12] Byakurai: ... do drzewa by niespodziewanie atakowaæ z backdooru tyle wej¶cia
[Dzisiaj 19:12] DominLoL: byaku, Haruhizm, nie s³ysza³e¶? -.-
[Dzisiaj 19:13] DominLoL: czcê Haruhi Suzumiyê za jej zmienne humoy, wierzê ¿e je¶li zapewniê jej dzienn± rozrywkê me ¿ycie bêdzie wieczne :]
[Dzisiaj 19:13] Afil: BYAKURAIU! Blu¼nisz daremnie! To ¶wiêty obrzêd polegaj±cy na upolowaniu kobiety swego ¿ycia! Sprawdza siê w 0%!
[Dzisiaj 19:14] DominLoL: afil, serio, we¼ ju¿ siê wyluzuj
[Dzisiaj 19:16] Afil: Zauwa¿y³em swoje b³êdy, teraz bêdê pod±¿a³ wspania³o¶ci± Domina, by osi±gn±æ poziom mistrzowski w pierdoleniu od rzeczy!
[Dzisiaj 19:17] Byakurai:
[Dzisiaj 19:17] DominLoL: ...powoli przesadzasz...
[Dzisiaj 19:18] Byakurai: On tylko kroczy twoj± ¶cie¿k± :P
[Dzisiaj 19:19] Afil: Ucz mnie wielki LoLu! W tobie jedyna nadzieja na moje zbawienie!
[Dzisiaj 19:19] DominLoL: ...zamknijcie siê, wiecie? bo poke za¶ bêdzie tru³ dupê ¿e shouta spamimy zamiast porz±dnie posty pisaæ
[Dzisiaj 19:20] Byakurai: Ale o czym mistrzu pisaæ, jak o 6 genie milcz± ? :C
[Dzisiaj 19:20] Afil: Je¶li tego pragniesz... uczyniê twoj± wolê.
Temat o zabarwieniu czysto humorystycznym maj±cy na celu uwiecznienie tego, co dzia³o siê dzi¶ na SB.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
conquest, PokeMan, anybody, zróbcie co trzeba i wywalcie to, nie do kosza, nie zamknijcie, zmieæcie to z powierzchni ziemi
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
jak trwoga to do Krula Korwina ? Nie ma tak ³atwo
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
lol, pisa³e¶ ¿e forum to my i zawsze pomozesz, a jak trzeba to znowu olewasz, siusiak z ciebie a nie admin!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Nie pomogê komu¶, kto jest hipokryt± i popiera zdanie p4 który nakazuje close forum, a TY nadal na tym forum jeste¶, co dziwne, bo popierasz p4
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie pomogê komu¶, kto jest hipokryt± i popiera zdanie p4 który nakazuje close forum, a TY nadal na tym forum jeste¶, co dziwne, bo popierasz p4
pisze ¿e forum to userzy, gdy prosimy o pomoc, ma nas w odbycie i pisze ¿e ka¿dy kto nie zgadza siê z jego zdaniem to dla niego nie cz³owiek i mu nie pomo¿e, LOOOL, CO ZA CIUL!!!
[ Dodano: 26 Sierpieñ 13, 19:47 ]
Conquest napisa³/a:
Domin, czuj siê wyró¿niony, a nie. Do usuniêcia rêki nie przy³o¿ê.
czy to ma byæ kurna ¿art!?
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.