Przegl±daj±c dzia³ MG (zw³aszcza tematy z lipca) dochodzê do wniosku, ¿e nawet nie chce siê Wam mi odpisywaæ. NAPISZCIE mi w tym temacie, czy jest sens ¿ebym dzieli³ siê z Wami ka¿dym pomys³em, kiedy nie ma reakcji. Taki system uzna³em pocz±tkowo za lepszy, bo mogê poznaæ opinie ekipy, ale okazuje siê, ¿e tylko opó¼nia on prace, dodatkowo opinii, na które liczê i tak nie otrzymujê. S±dzê, ¿e by³oby szybciej, gdybym dzia³a³ bez porozumienia. Na tym mog³aby jednak ucierpieæ jako¶æ PBFu...
Podstawowe pytanie: Bêdziecie odpowiadaæ, czy mam ju¿ rz±dziæ tward± rêk±? A mo¿e zamykamy PBF?
Nie zamykaj! Trzeba go ratowaæ, a nie dobijaæ
Twarda rêka - czemu nie, jednak dalej czekaj±c na opinie wszystkich. Jednak mo¿e bardziej konsekwentnie? Czekam na opinie do tego dnia i tyle. Skorzystam z tylu opinii, ile bêdzie i spokój...
Zwa¿ywszy, ¿e nie ka¿dy musi mieæ od razu czas na wszystko, tym bardziej w wakacje, to taki twój rage jest nie potrzebny, a wrêcz nie na miejscu.
Odpisaæ Ci ju¿ odpisa³em wiêc teraz tylko wyczekiwaæ zdania Afila ;)
A teraz wracam fapaæ do Guardians of The Galaxy :fap: :rustle:
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 7 Sierpieñ 14, 01:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Zwa¿ywszy, ¿e nie ka¿dy musi mieæ od razu czas na wszystko, tym bardziej w wakacje, to taki twój rage jest nie potrzebny, a wrêcz nie na miejscu.
Teraz Conquest wie jak siê czu³em za opiekuna <3 "Fuck you world, fuck you"
Co do tematy, nie zamykaæ mi tutaj mojej oazy na PC bo was potraktuje... no... czym¶ na pewno...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie wiem czy to dobrze, ze poczules to po 1,5 roku... Sytuacja ta bowiem ci±gnê³a siê od dawien dawna i kto¶ musia³ to "przerwaæ". Zwolniles Nena, a to juz jaki¶ progres... bo obojêtnie jak go szanuje jako mg, nie znosi³em z nim wspó³pracowaæ za czasów mego "panowania".
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie wiem czy to dobrze, ze poczules to po 1,5 roku... Sytuacja ta bowiem ci±gnê³a siê od dawien dawna i kto¶ musia³ to "przerwaæ".
Przez jaki¶ czas funkcjonowa³ nie¼le - chyba kilka miesiêcy. Zreszt± pozostawi³em Wam du¿± autonomiê ¿eby¶cie sami siê organizowali. Dopiero jak mam wiêcej czasu np. w wakacje to widzê, ¿e w PBFie serio jest zastój. Wiele lepiej nie bêdzie.
Afil napisa³/a:
Zwolniles Nena, a to juz jaki¶ progres... bo obojêtnie jak go szanuje jako mg, nie znosi³em z nim wspó³pracowaæ za czasów mego "panowania".
Nena nie zwolni³em. Pogada³em z nim i doszli¶my do wniosku, ¿e lepiej je¶li zrezygnuje. Zreszt± rozmowa odby³a siê zim± a og³osi³em to ca³kiem niedawno.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.