Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 9 Maj 13, 12:52
Yep. Odkoping starej historii, ale co tam.
Imiê/Nazwisko/Ksywa: Kuroi/Ringo/Czarne Jab³uszko
Wygl±d: No có¿... Kuroi jest wysok± (1.70m) brunetk± z wiecznie przet³uszczaj±cymi siê w³osami, które s± spiête w kok. Têczówki jej oczu s± ciemnobr±zowe i prawie nie mo¿na rozró¿niæ ich od ¼renic. Jej twarz jest pod³u¿na i blada. Jej ubiór jest prosty - czarny top (ods³aniaj±cy jej walory, taka podpucha dla panów ), czarne dresy i porz±dne buty do biegania (te¿ w mrocznym kolorku), a ca³o¶æ jest ukryta pod bia³± peleryn±. Oczywi¶cie wszystkie jej ciuszki s± pokryte niezliczon± ilo¶ci± æwieków, agrafek i takich tam ró¿nych.
Charakter: Wyjdzie w praniu ;)
Profesja: G³ówna - trenerka. Poboczne - niszczycielka z³a i fotograf-amator :>
Historia: By³a ciemna, bezksiê¿ycowa noc... Gdzie¶, w pewnym domku jednorodzinnym szala³ po¿ar. Nagle z tego domu wypad³o m³ode ma³¿eñstwo, które mia³o zszokowane miny.
- Nie, nie, ja ju¿ tam nie wejdê! - krzyknê³a stanowczo kobieta, zanim jej m±¿ zdo³a³ co¶ powiedzieæ - Nie dam ju¿ rady, nawet nie wierzê, ¿e to ja wyda³am na ¶wiat to dziecko...
- Kochanie, jasne, ale zrozum - to dziecko ma dopiero 3 miesi±ce... - zacz±³ mê¿czyzna, ale jego ¿ona spojrza³a na niego gro¼nym wzrokiem, wiêc urwa³, lecz po chwili kontynuowa³:
- Na pewno chcesz j± porzuciæ? - zapyta³.
Jego partnerka kiwnê³a g³ow±. Zaczêli oddalaæ siê od domu, w którym nadal szala³ po¿ar... Po¿ar, który zdawa³ siê "wydobywaæ" z maleñkiej dziewczynki.
- Sierota! Sierota! - krzyczeli szyderczo
- Odczepcie siê ode mnie! Wariaci jedni! - warknê³a do swoich rówie¶ników 14-letnia brunetka i zaczê³a biegiem siê od nich oddalaæ.
Mia³a ju¿ dosyæ swojego ¿ycia. Prawie ca³e spêdzi³a w niezbyt mi³ym miejscu - w sierociñcu - i przez ca³y czas kto¶ jej dokucza³, ¿e nie ma rodziców. Pewnego dnia, po kolejnych gnêbieniach ze strony swych pseudo - przyjació³ Kuroi (Bo tak mia³a na imiê dziewczyna) odkry³a, ¿e gdy siê w¶cieka, to mo¿e (w jaki¶ dziwny sposób) wywo³ywaæ po¿ary i podpalaæ wszystko, czego tylko dotknie, wiêc postanowi³a, ¿e wypleni ca³e z³o (³±cznie z tym, które zgotowa³y jej inne dzieciaki) i dowie siê, kim jest naprawdê.
Starter: Co¶ ognistego, najlepiej z trzema stadiami ewolucji, najlepiej który¶ ze starterów.
Rodzinne miasto: Gdzie¶ w Sinnoh... Mo¿e byæ Floaroma :>
Cele: "Odkryæ" swoje korzenie, doprowadziæ do tego, ¿e na ¶wiecie nie bêdzie zua i zarobiæ du¿o kasy na fotkach
Ile regionów chcesz przej¶æ: Pierwsze cztery (Kanto, Jotho, Hoenn, Sinnoh), kolejno¶æ obojêtnie jaka, byle Sinnoh pierwsze.
Towarzysz: Tak. Mogê zdaæ siê na Tw± jak¿e urokliw± kreatywno¶æ? Pro¶by: Jaki¶ w±tek z Mars (standard), jakie¶ spotkanie z Giratin± i du¿o walk mieczem (oraz miecz w wyposa¿eniu - nie taki zwyczajny tylko taki, ¿e jak kto¶ go dotknie, to siê dostosowuje do ¿ywio³u tej osoby). Aha, i zupe³ny brak pi±tej geny, a fuj.
I ten, test dla pocz±tkuj±cych :3 Oczywi¶cie, ¿e ¿art :>
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Wybacz zw³okê. Mam nadziejê, ¿e Conquest przekaza³ ci przeprosiny ode mnie.
Dobra... Poczyta³em... Przeanalizowa³em... Teraz wnioski:
1.
Profesja - niszczycielka z³a
Czy to wgl mo¿e byæ profesj±, to nie wiem, ale ok
2.
Historia ciekawa, acz mocno rzucona w fantastykê. Sam na ogó³ nie jestem za wprowadzaniem w±tków fantastycznych do Poków, które ju¿ same z siebie s± dosyæ mocno rzucone w surrealizm, ale ok. Zobaczymy, co z tego bêdzie.
Co do jeszcze samej historii. Taki ma³y bzdecik:
Cytat:
Nagle z tego domu wypad³o m³ode ma³¿eñstwo, które mia³o zszokowane miny.
Podejrzewam, ¿e chodzi³o ci o to, ¿e szybko wybiegli, to wtedy bardziej (jak ju¿, choæ to te¿ niezbyt) pisze siê, ¿e wylecia³o, bo powa¿nie mia³em przed oczyma, ¿e lec± z okien i upadaj± na gêby
Dziwne wgl, ¿e rodzice, jak porzucaj± dziecko, mówi± to tak g³o¶no, zostawiaj± z nim ca³y dom i wszystko.
¯e¶ zagadkê mi da³a! Bêdê musia³ kombinowaæ, sk±d ci siê to wziê³o, to palenie Co¶ bêdzie trzeba wymy¶liæ... Ok... Co do wypalania z³a, to rozumiem, ¿e chcesz sceny mordu? Razem z tym te¿ ciachanie mieczem? Je¶li chodzi o ten miecz, to niech on zostanie do u¿ytku na przedmiotach itp., by nie mordowaæ Pokemonów, co? ^.^" Jako¶ przera¿a mnie taki obraz.
3.
Pro¶by
W±tek, a nawet w±tki z Mars mogê ci za³atwiæ. Bez problemu ;) Spotkania z legendami sam lubiê, wiêc jakie¶ postaram siê, by by³y.
Z tym mieczem, do do koñca dalej nie wiem, jak± najczê¶ciej mia³by spe³niaæ funkcjê i, skoro dostosowywaæ siê do ¿ywio³u osoby, to, ¿e kto¶ poza tob± mia³by takie umiejêtno¶ci. Dobra! Co¶ na to ju¿ sam wymy¶lê ^.^"
Nie przed³u¿aj±c!
PRZYJÊTA!!!
Sam siê tylko bojê, bym nie zrobi³ ci zbyt nudnej tej historii, ale siê zobaczy, jak to wyjdzie. Postaram siê najlepiej, jak tylko potrafiê.
P.S.
A ten test dla pocz±tkuj±cych mam ci robiæ? Serio?
Sygnatura użytkownika
Butterfree - najs³odszy Pokemon!!!
Ostatnio zmieniony przez lugia1942 12 Maj 13, 12:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 4 Lipiec 14, 12:11
Trochê mi g³upio, ale... da siê to kontynuowaæ? Zw³aszcza, ¿e Domin zwia³ chyba z forum, wiêc na grê u Afila nie mam ju¿ raczej szans ;-;
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.