POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
WAW Pokemon - Social Media PPS
Autor Wiadomo¶æ
De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 14, 15:17   WAW Pokemon - Social Media PPS

Zapraszam na nowy serwis WAW Pokemon, który utworzyli¶my wraz z Vulpim i Sensejem:

http://pokemon.waw.pl

Wszystkie dzisiejsze serwisy o Pokemonach w Polsce cechuje jedna rzecz – s± idealnym odbiciem Internetu sprzed 10 lat. Wtedy to w³a¶nie triumfy ¶wiêci³y fora internetowe i serwisy internetowe w których jedyn± rol± odwiedzaj±cych by³o komentowanie. Dzisiaj prawdziw± si³± internetu s± media spo³eczno¶ciowe, w których u¿ytkownicy sami tworz± sobie tre¶æ i dobieraj± znajomych do grup.

I takie co¶, we wczesnej jeszcze formie Wam proponujemy. Portal spo³eczno¶ciowy na zasadzie mikroblogingu, trochê jak popularny Facebook chocia¿ bardziej jak wykopowy mikroblog. Macie mo¿liwo¶æ tworzenia w³asnych forów zrzeszonych wokó³ grup, dzielenia siê krótkimi wiadomo¶ciami z innymi, dyskusji oraz komentarzy. Chcemy stworzyæ solidn± i wyluzowan± spo³eczno¶æ fanów Pokemon, w której to wy ustalacie zasady (oczywi¶cie wszystko w granicach dobrego smaku Wink).

Czy to odniesie sukces? Tego nie wiemy, w tym wypadku to jeszcze bardziej zale¿y od Was ni¿ zwykle.

Póki co serwis w fazie alpha, dostêpne s± wszystkie podstawowe funkcjonalno¶ci które sukcesywnie bêd± rozwijane zgodnie z Waszymi sugestiami.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 31 Maj 14, 20:25   Re: WAW Pokemon - Social Media PPS

De napisa³/a:
Czy to odniesie sukces? Tego nie wiemy, w tym wypadku to jeszcze bardziej zale¿y od Was ni¿ zwykle.

Typowa strona ¿eruj±ca na aktywno¶ci u¿ytkowników. Tyle :D

Kleszczu 
Pewnie nie zna PokeMana
I dobrze mi z tym

Do³±czy³: 30 Mar 2013
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 31 Maj 14, 21:07   

Ale Facebook te¿ ¿eruje na aktywno¶ci u¿ytkowników, a do tego tworu bardziej podobny jest owy serwis z dopiskiem WAW :P

Sygnatura użytkownika
NICO

Ketchup 
Gapa, gubi PokeBalle
D¿em z pomidorów

Do³±czy³: 24 Lip 2013
Sk±d: Zewsz±d
Kontakt:
Wys³any: 31 Maj 14, 22:10   

Có¿, wydaje mi siê ¿e w³a¶nie o aktywno¶æ tutaj chodzi. To w koñcu portal spo³eczno¶ciowy.

Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 1 Czerwiec 14, 07:50   

Kleszczu napisa³/a:
Ale Facebook te¿ ¿eruje na aktywno¶ci u¿ytkowników, a do tego tworu bardziej podobny jest owy serwis z dopiskiem WAW :P

Ketchup napisa³/a:
Có¿, wydaje mi siê ¿e w³a¶nie o aktywno¶æ tutaj chodzi. To w koñcu portal spo³eczno¶ciowy.

Nie wiem co jest z panami, ale to w³a¶nie napisa³em :sliniak:

Kleszczu 
Pewnie nie zna PokeMana
I dobrze mi z tym

Do³±czy³: 30 Mar 2013
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 1 Czerwiec 14, 15:18   

Odpowiadam oczywisto¶ciami na oczywisto¶æ, tyle ;)

Sygnatura użytkownika
NICO

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 1 Czerwiec 14, 21:43   

Natomiast forum internetowe to twor w ogole nie majacy nic wspolnego ze spolecznoscia i redagowany wylacznie przez redakcje. Takze w pelni popieram, faktycznie zerujemy.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: