Ten teges. Nie ¿ebym siê wtrynia³ t± sprzeczkê, bo mnie to #nieobchodzi tak samo jak ostatnia gównoburza na Pefa³, ale trochê offtopujecie. Ale kontyujcie, ja jem popcorn
Co do tematu - jak do 8 lutego, to by³o nawet zabawne, bo takie rzeczy zdarzaj± siê. Strona mo¿e pa¶æ podczas aktualizacji, nie ma siê czasu aby szybko naprawiæ(IMO wystarczy³o kogo¶ poprosiæ) i trzeba przyj±æ hejty na klatê, po czym robiæ swoje albo nie robiæ nic dalej. By³a gównoburza, która by pewnie z czasem rozesz³a siê po ko¶ciach, jednak Daru zamkn±³. Okej, jego decyzja, historia go z tego rozliczy.
Jednak zabawne skoñczy³o siê gdy wstawi³ taki komunikat, jaki teraz straszy na PeFa³. Mnie to osobi¶cie zniesmaczy³o, bo po adminie takiej du¿ej strony jak± jest PV(F) spodziewam siê chocia¿ nutki profesjonalizmu. A teraz jest co¶ rodzaju "oni zaczêli mnie obra¿aæ, wiêc walê focha i zamykam piaskownice". This is not funny. Lakoniczne "Zamykamy forum, aby dokoñczyæ naprawê" brzmi o wiele lepiej.
Swoj± drog± - jest 6 godzin po 19, 2 godziny po 23 i dalej Pefa³ nie widaæ. Ciekawe kiedy s³ynne #pó¼niej siê skoñczy.
Ha. Kleszczu wisisz mi dychê. Mówi³em, ¿e to gównoburzotemat.
Nie mówiê, ¿e na obiadki do ciebie chodzi³em. Ale znam na tyle by nie poznawaæ dalej. Bo to co sob± reprezentujesz jest odpychaj±ce. Tak jak wspomina³em, jak kto¶ cie g³aska po ³ebku i ¶liniaczkiem wyciera jest dobrze. Nie wiem tylko na ile to wszystko celowe a na ile wrodzone i nawet nie zdajesz sobie sprawy, ¿e zachowujesz siê czasem jak ostatnia kupa gówna.
Ha. Kleszczu wisisz mi dychê. Mówi³em, ¿e to gównoburzotemat.
Nie ma gównoburzy, bo na collecta nikt nie wchodzi. Jest za to troll, który niczym pajong wysysa [s]krew[/s] opowiastki z palca i ja, który ju¿ w pierwszym po¶cie zosta³ nimi zauroczony dziêki ich niespójno¶ci, braku podparcia stawianych tez rekompensowanych atakami ad personam, ogólnikowo¶ci i anonimowo¶ci, a raczej strachowi, ¿e marchewê "dorwê" w internetach, albo jeszcze lepiej - w realu lub innym hipermarkecie.
Chyba bym wola³, ¿eby Daru napisa³ "a id¼cie w cholerê, mam w dupie PV i userów" ni¿ ¿eby stawia³ sobie pod nogi k³odê za k³od±, o¶miesza³ nieróbstwem siebie, ale przede wszystkim u¿ytkowników i jeszcze bardziej szarga³ mark± PV, któr± sukcesywnie od trzech lat skutecznie próbuje wmieszaæ w b³oto.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Tenzin 12 Luty 14, 01:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
daró wzi±³by¶ siê za udawanie ¿e co¶ robisz na pefa³ (bo faktycznego robienia to raczej nikt ju¿ na tym etapie siê od Ciebie nie spodziewa) zamiast wrzucaæ anonimowe trollposty na forum, które #nikogo... i tak nikt poza Tob± nie bêdzie Ciebie wiêcej broni³, wiêc i tak wiadomo kto pisze :/
Hyu, ja nawet nie widzia³em ¿adnego prosta Daru. Nie wiem jak Frytek, ale ja nie jestem w to zamieszany. Chocia¿ nie ukrywam, nie lubiê PV ale to g³ównie z powodu zakazu emulacji.
Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.