Co do mojego przedmówcy, chcia³bym Ci zwróciæ uwagê na kilka istotnych faktów.
Pierdzia³ka napisa³/a:
My¶lê, ¿e wje¿d¿anie komu¶ na honor z takiego powodu fajne nie jest. I nie zrozumcie mnie ¼le, nie uwa¿am ¿eby ten sposób reklamy by³ dobry pod wzglêdem etycznym, ale na pewno by³o to sprytne i w sumie gdyby to by³ handel a nie ¶wiat pbfów to by³by bogaty.
Hmm... no ok... fajnie, ¿e podchodzisz do tego tak... strasznie... jak dla mnie... moim ma³ym subiektywnym oczkiem... tak strasznie... bez serca. Mówisz, ¿e nie by³ etyczny, ale mówisz, ¿e nie narusza to honoru? Powied¼ mi... jak to ma byæ niby mo¿liwe?
Pierdzia³ka napisa³/a:
I to tyle ode mnie, sta³o siê, zrobili rózni ludzie to i owo a rozdmuchiwanie tego i obrabianie komu¶ dupy w nieskoñczono¶æ jest g³upie.
Obrabiaæ dupê to by¶my robili, gdyby to by³o na przyk³ad na jakim¶ innym forum, na którym on nie ma wgl±du do postów, czy te¿ w jakim¶ temacie. Tutaj otwarcie wyg³asza siê swoje stanowisko i mo¿na siê do czego¶ odwo³aæ.
Pierdzia³ka napisa³/a:
Szczególnie w takim temacie, który z za³o¿enia ma promowaæ stronê.
Tego nie ma nigdzie napisanego. Je¶li reklamujesz stronê, to ok, oczywistym jest to, ¿e chcesz j± zareklamowaæ, ALE! To, ¿e w temacie kto¶ napisze o niej w negatywny sposób to ju¿ nastêpstwo rzeczy. Proszê, nie miejcie bólu dupy o to, ¿e kto¶ ma uwagi, krytykê do strony, któr± zareklamowano na w³asny koszt, a dodatkowo, w do¶æ chamsko-spamski sposób. Uwagi bêd±, tak jak pochwa³y, jednym co¶ siê podoba, innym nie. Witamy w internecie, przyzwyczaj siê do tego.
Pierdzia³ka napisa³/a:
Pokój i wolno¶æ!
My¶lê, ¿e to niepotrzebne zdanie i tak nie bêdzie pokoju, zawsze kto¶ bêdzie hejciæ. Wolno¶æ? Pojêcie wzglêdne.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
No dobra, zaciekawi³y mnie te wasze rozmowy. Wszed³em na stronê i... widzê tylko jeden dzia³, a gdzie dzia³ z grami, Day-Care i inne tego typu rzeczy? Je¶li jest to ukryte dla niezarejestrowanych osób to mnie to nie zachêca, niby sk±d mam wiedzieæ jaki panuje tutaj poziom?
Druga sprawa, ta o której kilka osób siê ju¿ wypowiedzia³a, wygl±d. Dla mnie to jedna z podstawowych cech dobrej strony. Ma byæ przyjazny dla oka, zachêcaæ, umilaæ czas. Ten jest po prostu nudny.
Czytaj±c posty innych nie chcia³o mi siê nawet rejestrowaæ ¿eby zobaczyæ ukryte tre¶ci.
Pierwsza sprawa. Trzeba nie mieæ honoru by tak± metod± siê reklamowaæ.
Druga. Trzeba byæ ostro rypniêtym by za tak± formê reklamy siê czepiaæ robi±c najazdy. Aczkolwiek rozumiem ¿e to akcja by³a paru userów a nie Crystala jako ogó³u.
My¶lê, ¿e wje¿d¿anie komu¶ na honor z takiego powodu fajne nie jest. I nie zrozumcie mnie ¼le, nie uwa¿am ¿eby ten sposób reklamy by³ dobry pod wzglêdem etycznym, ale na pewno by³o to sprytne i w sumie gdyby to by³ handel a nie ¶wiat pbfów to by³by bogaty.
Pierdzia³ka napisa³/a:
My¶licie, ze forum wygl±da ¼le bo ma 4 miechy i ma³o co siê tam dzieje? To powiem wam co¶. Wiecie czeu nie ma pbfów w takim wieku z takimi osi±gniêciami a mimo to ¿yj±ych? Bo wiêkszo¶æ ludzi siê poddaje du¿o wcze¶niej a Wafelek to twarda sztuka i stara siê wyci±gn±æ swoje forum na wy¿szy poziom mimo i¿ ma wiêcej wrogów ni¿ sprzymierzeñców i praktycznie adminuje temu forum sam.
To ja Ci co¶ powiem. Mój PBF który stworzy³em w marcu. ¯yje do dzi¶. Wyrabiamy po tysi±c postów miesiêcznie. Bez ¿adnej reklamy. Ni to kryptoreklamy ni prawdziwej. Nie mówiê ¿e stworzy³em co¶ fajnego czy dobrego. Ale siê trzyma. W³a¶ciwie dziwi mnie to ka¿dego dnia. Nie chcê siê chwaliæ. Po prostu nie rozumiem tej¿e obrony.
No có¿. Je¶li Vaphel prowadzi to to sam to d³ugo nie poci±gnie raczej. Chocia¿ skoro to twarda sztuka to winien daæ radê. ¯yczê zdrowia w tym interesie. Jednak musisz mieæ tward± dupê raczej. A. I we¼ sobie Pierdzia³kê do pomocy. On w Ciê wierzy wiêc Ci pomo¿e.
Pierdzia³ka napisa³/a:
Jak komu¶ przeszkadza jaskrawo¶æ forum to niech popracuje ze swoim monitorem, je¿eli s± tu tak starzy ludzie jak ja i Wafel to mo¿e pamiêtaj± Pokemon Orange i wiedz±, ze to co oferuje obecny design Pokenovy wcale nie bije tak po oczach. I jak na painta wygl±da ca³kiem nie¼le choæ moim zdaniem w obecnej dobie kolorowych stron dobrze jest mieæ mniej napchanego w layoucie (np. serebii.net).
Tym do mnie trafi³e¶. Serio. Wielu osobom nie pasuje jaskrawo¶æ wiêc winni poszperaæ w ustawieniach monitora. No waha ¿e tak. A argument z Orangem wielce trafny. Co kogo obchodzi przesz³o¶æ? W sumie równie dobrze mo¿na by porównywaæ DOSa z Ósemk±. Przecie¿ interfejs graficzny nie tekstowy wiêc winno byæ gitez. Ka¿dy ma swoje gusta. Wiêkszo¶ci siê nie podoba. Waszej dwójce ju¿ tak. Teraz trzeba zdecydowaæ. Jesto to PBF dla wiêkszo¶ci czy dla waszej dwójki.
Jako ¿e wojna z Crystalem ma³o mnie jara to wyt³umaczê moje s³owa jedynie.
Obydwie strony nie zachowa³y siê w porz±dku. Obydwie staraj± siê to jako¶ wyt³umaczyæ co jest nudne. Skoñczcie. Proszê.
Jest lepiej ;) Nie lubiê ró¿u ale jest ³adnie. No i mo¿na w koñcu przejrzeæ forum.
Jednak. Co takiego jest u was czego nie ma nigdzie indziej? Tak w³a¶ciwie brakuje czego¶ takiego. Takiego BUMa które sprawi ¿e ludek wejdzie i powie:
"£ocholera fajna rzecz. Nie widzia³em tego nigdzie indziej/du¿o fajniej wymy¶lone ni¿ na forum xyz. W ogóle chce siê graæ"
Bo przegl±daj±c widaæ dzia³ z grami, Day Care, Saffari i ju¿.
Bo ogólnie mamy to co wszêdzie, ale... we wszystkim jest co¶ czego nie ma nigdzie indziej. Ogólnie jeste¶my nastawieni na rozwój dzia³ów MG. Ca³a reszta to tylko urozmaicenia rozgrywki w grach. By nie by³o ³atwo walczyæ w fabule ka¿dy Pokemon zna 4 ataki, przez co trzeba wytê¿yæ mózg by wymy¶laæ ciekawe strategie. Kolejne strefy Safarii otwieraj± siê gdy ma siê coraz wiêcej stron w przygodzie. A Day-Care, Market, Arena itd. s± po to by wyrównaæ poziom levelowy i posiadania z posuniêciem akcji.
Mo¿e na pierwszy rzut oka ma³o siê ró¿nimy ale jak siê zg³êbi temat to ma³o nas ³±czy z innymi pokemonowymi PBF-ami.
[ Dodano: 8 Grudzieñ 13, 22:29 ]
Poszukujemy nowych kreatywnych MG. Wiêcej info na stronie lub pod numerem gadu 6453689.
[ Dodano: 20 Styczeñ 14, 21:16 ]
Sam jeszcze w to nie wierzê, ale kilka tygodni temu nadszed³ prze³om i w koñcu mogê powiedzieæ, ¿e funkcjonujemy. Zapraszam nowych graczy.
Fakt. Forum siê rozwinê³o. Wszystkie dzia³y aktywne, powstaj± nowe. Codziennie multum postów i fajni gracze. Choæ wiêkszo¶æ to faceci wiêc zapraszam dziewczyny (taka prywata).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.